matai, kaip būna
cukiniją ar agurotį?
an irgi buvo labai skanu, dar padažo liko, ryt pusryčiams kaip čili troškinys su paskrudinta duona sueis
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 07, 20:15)
cukiniją ar agurotį?
nežinau agurotis gal, tingiu eit į apačią pažiūrėt angliško pavadinomo...
Labai patiko Sroves tushonkiniai aprashymai..Skaiciau, vaizduote isijunge, seiles varvejo ..Reiks kada griebt ir pasigamint..
Aguonele, labai grazuciai kepsniukai, o Mintibute kiek prigamino, oho
Aguonele, labai grazuciai kepsniukai, o Mintibute kiek prigamino, oho
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 05, 22:53)
O kas cia prie kugelio smulkiai pjaustyta (kiek matau desryte, bet padazas koks?) ? kaip graziai isdestyti pomidorai mazejancia tvarka
Oi senai tas buvo Ten karšto rūkymo kumpis smulkiai pjaustytas. O padažiukas paprastas labai: tarkuotas svogūnas, paprikos gabaliukas sutarkuotas, ir pomidoro minkštimas, viskas patroškinta keptuvėje Gal dar vyno šlakelis, nepamenu, nes ir aš turėjau tokio negeriamo (Vermuto), tai pyliau visur
QUOTE(Briliantas @ 2008 10 08, 08:23)
Kepti koldunai - i kepimo inda sumeciau "Liutuko" kaldunus....pakepiau....veliau uzdejau morku, svoguno...cesnako....grietines...ir surio ant virsaus....dar pakepiau kol suris issilyde ir skanaus
Ar cia kepta orkaiteje ar keptuveje? As kai kepu keptuveje, tai labai kieti gaunasi O taip noretusi tokiu, kaip Cili
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 07, 19:53)
mamkos pageidavimu
Dėkavoju .Jau makaronus kaip mėgstu,ypač spagečius .
QUOTE(soske @ 2008 10 08, 09:43)
manau kad cilli jie yra apvirti truputi, paskui tik kepami
briliantas, skaniiai atrodo, ale riebumelis
briliantas, skaniiai atrodo, ale riebumelis
Ciliake isima is kameros, suberia i ikaitinta gruzdintuve ir viskas
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 07, 20:39)
bet tau visai nelimpa tešla, nesuprantu , aš irgi pagal šitą dariau, bet tešla kažkokia gavosi skysta ir limpanti
o virvutę aš ne taip dariau, dabar jau mokėsiu
o virvutę aš ne taip dariau, dabar jau mokėsiu
Aš miltų nedėjau tiksliai tiek, kiek recepte nurodyta. Kadangi dariau pusę porcijos, tai miltų sunaudojau maždaug 750g. Ir tešla nelipo ne tik kad prie rankų, bet ir prie stalo
QUOTE(Astuteee @ 2008 10 08, 11:37)
Ciliake isima is kameros, suberia i ikaitinta gruzdintuve ir viskas
Na abejuoju tuo, nes irgi bandziau gruzdintuvej ir vis tiek pakankamai kieti gavosi. Dar galvoju, kad reikia apvirti, o paskui orkaitej uzkepti, gal tada bus ir minksti ir apskrude