Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 06, 15:24)
as su diideliu klausimu, ar kepimo milteliai tai yra tas pas kaip sausos mieles  g.gif

schmoll.gif kepimo milteliai yra kepimo milteliai, o sausos mieles yra sausos mieles...
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 06, 16:24)
as su diideliu klausimu, ar kepimo milteliai tai yra tas pas kaip sausos mieles  g.gif


uoj neaaaaaaa mirksiukas.gif tuoj surasiu sausų mielių foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 06, 16:53)
schmoll.gif  kepimo milteliai yra kepimo milteliai, o sausos mieles yra sausos mieles...

jetau jetau, ot jaunyste durnyste, sekani karta jau zinosiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Dekui uz paprotinima blush2.gif
Atsakyti
dolli, va čia foto sausų mielių mirksiukas.gif 4u.gif sako dr.oetker geriausios, bet jų paveikslėlio nerandu schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Sonine, suvyniota su farsu.Jamam sones smota, supjaustom ilgom juostelem, truputi pamusam, pabarstom pipirais, druska ir dziovintais svogunais, tada isklojam farsu(puse kg. maisyto farso, svogunas, pipirai, kiausinis, saukstas krakmolo, saukstas majonezo)ir susukam, kaip vyniotini, persmeigiam pagaliukais ir orkaiten, kol apskrunda.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 10 06, 20:16)
Sonine, suvyniota su farsu.Jamam sones smota, supjaustom ilgom juostelem, truputi pamusam, pabarstom pipirais, druska ir dziovintais svogunais, tada isklojam farsu(puse kg. maisyto farso, svogunas, pipirai, kiausinis, saukstas krakmolo, saukstas majonezo)ir susukam, kaip vyniotini, persmeigiam pagaliukais ir orkaiten, kol apskrunda.
user posted image

kaip skaniai atrodo! reiks kada isbandyt smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 10 06, 17:46)



Jaskolka, nu pasakyk, kad nenoretum sito grozio devil.gif
Atsakyti
tikrai ne schmoll.gif bulves su morkomis suvalgyčiau tongue.gif ir kopūstais biggrin.gif
mergos, necituojam foto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaskolka: 06 spalio 2008 - 17:03
Dariau siandien sroves VISTA SVECIAMS 4u.gif
Vistiena sukapojau, susmulkinau cesnako, idejau prieskoniu puse stiklines vandens ir palaikiau pora valandu, tada sudejau viska i stiklainius ir idejau i orkaite
user posted image
Orkaite turi buti neikaitinta, kaisti kartu su stiklainiais, kad nesutruktu. Kepiau valanda su trupuciu, tada isemiau ir staigiai uzsukau dangtelius. Lauksiu kol ataus ir desiu i saldytuva
user posted image


Toliau VISTIENOS GULIASAS

Paemiau 3 ketvircius, gerai isviriau (kad mesa nuo kaulu atsoktu), i vandeni dejau druskos, pipiru, lauro lapeliu. Nuemiau mesa nuo kaulu, sudejau i keptuve, dar itarkavau viena morka, cesnako, svoguniuko smulkiai pjaustyto, petrazoliu, krapu ir prieskoniu vistienai. Ipyliau sultinio kuriame vire vista ir patroskinu apie 10 min, kol vanduo isgaruos,
user posted image
tada dedu pora saukstu majonezo ir pomidoru pastos, dar pora minuciu patroskinu ir gatava 4u.gif Valgem su apvirtom, paskuj apkeptom bulvem ir pomidoru.

user posted image


Atsakyti
o ant kokio pagrindo tuos stiklainius reikia deti?kiek zinau tam reikalingas kazkoks specialus puodas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2008 10 06, 18:32)
o ant kokio pagrindo tuos stiklainius reikia deti?kiek zinau tam reikalingas kazkoks specialus puodas. g.gif



Galima ant bletos paprastos, bent jau as taip dariau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai vistyte skaniai atrodo, reikes rytoj pasigaminti bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti