
Įdedu keletą foto darytų patiekalų
Kimštos bulvės
Išskobiam bulves ir jas paprieskoniuojam,as naudojau bulvių prieskonius

Tada prikišam faršo,aš ruošiu, kaip kotletams,mėsa,kiaušinis,prieskoniai,truputis vandens ir įtarkuoju žalią bulvę

Uždengiu folga ir kepu įkaitintoje orkaitėje apie pusė valandos

tada atidengus dar apie 30-45 min.

Papildyta:
"ale čili" sriuba
Pakepinu svogūną kol pagels,ir tada įdedu faršo

Truputį apkepus sudedu į puodą su mažu kiekiu vandens

Pavirus 15 min. sudedu supjaustytą porą ir papriką

Kelias minutes pavirus ,supilu pomidorų sultis (ačiū vienai mamytei už idėją,aš dabar visur vietoje pomidorų padažo naudoju troškiniams sultis)

Likusi šeimos dalis pageidavo dar rūkytų dešrelių ir agurkėlių,tai paprasčiausiai jiems įpjausčiau į lėkštes

Papildyta:
Bulvinės "rožytės".Kažkurios mamos idėja,net nebepamenu kurios,už recepto orginalumą irgi negarantuoju,nes tvarkė kompą ir pradangino,bet iš atminties bandžiau
Paruošiam faršą ,kaip kotletams

Sumalam virtas bulves(aš iš 8 vnt dariau),įmušam kiaušinį,šaukštelį kepimo milteliu,prieskonių,miltų ir padarom tešlą (kiekiai iš akies
),tešla kaip žemaičiam ,tik gal dėjau daugiau miltų,tokią kietesnę dariau,kad kočioti būtų galima.Tada kočiojam kaip didelį koldūną,gal skaniau mažesniais,bet patingėjau žaisti

turėtų atrodyti kažkas panašaus

gaila iškepto rezultato nebeliko

Kimštos bulvės
Išskobiam bulves ir jas paprieskoniuojam,as naudojau bulvių prieskonius

Tada prikišam faršo,aš ruošiu, kaip kotletams,mėsa,kiaušinis,prieskoniai,truputis vandens ir įtarkuoju žalią bulvę

Uždengiu folga ir kepu įkaitintoje orkaitėje apie pusė valandos

tada atidengus dar apie 30-45 min.

Papildyta:
"ale čili" sriuba
Pakepinu svogūną kol pagels,ir tada įdedu faršo

Truputį apkepus sudedu į puodą su mažu kiekiu vandens

Pavirus 15 min. sudedu supjaustytą porą ir papriką

Kelias minutes pavirus ,supilu pomidorų sultis (ačiū vienai mamytei už idėją,aš dabar visur vietoje pomidorų padažo naudoju troškiniams sultis)

Likusi šeimos dalis pageidavo dar rūkytų dešrelių ir agurkėlių,tai paprasčiausiai jiems įpjausčiau į lėkštes

Papildyta:
Bulvinės "rožytės".Kažkurios mamos idėja,net nebepamenu kurios,už recepto orginalumą irgi negarantuoju,nes tvarkė kompą ir pradangino,bet iš atminties bandžiau
Paruošiam faršą ,kaip kotletams

Sumalam virtas bulves(aš iš 8 vnt dariau),įmušam kiaušinį,šaukštelį kepimo milteliu,prieskonių,miltų ir padarom tešlą (kiekiai iš akies



turėtų atrodyti kažkas panašaus

gaila iškepto rezultato nebeliko

privarciau vel patiekalu, taip uzsimaniau kazko
ir vel pasitaike bulves
taigi naktypieciam bulvyniu tarkainiu blynai
bulves, 3 kiausiniai, druska, pipirai:



bulves, 3 kiausiniai, druska, pipirai:

QUOTE(DOMINUKE @ 2008 10 05, 13:25)
Sveikos mamytes.Atleiskit,kad isibroviau be receptuko,bet dar neturiu ka parodyti
Man reikia Jusu pagalbos.Kazkuri buvot i deje kazkurioj temoj saltienos recepta su nuotrauka,va siandien issiviriau mesa saltienai ir nezinau kaip toliau ka daryti.Tai prasau mamyciu kurios zino,parasykit kap ka daryti




Ziurint, kokia t.y., nuo kokios vietos mesyte tavo isvirta?Jei tai koks kumpis, ar petukas, aisku reiks zelatinos, taciau man skaniausia saltiena be jokios zelatinos, kada kartu su mesa issiverdi kokia karka, kiaules koja,ausi, visitenos gabala.Viska supjaustai, isemus kauliukus, sultini, kur vire mesa, gerai butu perkosti, i ji sumeti visa sita geri, ipjaustai svoguna, pipiru meti, kai kam patinka morkos, dar deda(bet greitai genda su jomis ir keicia skoni) nu ir dar paverdi koki 10 min., kad svogunas atiduotu savo aromata ir suminkstetu ir tada supilstai i turima tara, pastatai saltai sustingti.Su zelatinu as darau dazniausiai iv, uzpiltines, kai mesa ar zuvis buna neklijinga.

Nu bet tempai pas jus


QUOTE(Owly @ 2008 10 05, 19:15)
Bet tada reikia, kad kaulų daug būtų, galvą ar kojas virti



man kaip srovei skaniausia tikra saltiena -t.y. b zelatinu



QUOTE(Briliantas @ 2008 10 05, 19:37)
klausi apie pati surmaisi?
'man mociute pasiuvo kelis...o girdejau, kad mamos daro is merliuku.....perkasi trikampius merliukus...susiuva ir surmaisis
Papildyta:
as dazniausiai perku karkas...
'man mociute pasiuvo kelis...o girdejau, kad mamos daro is merliuku.....perkasi trikampius merliukus...susiuva ir surmaisis

Papildyta:
as dazniausiai perku karkas...
Labai smulkiai surio obuolinio gamyba yra aprasyta atskiroje temoje "obuoliu suris". Mes naudojam ne surmaisius, o maiselius nuo cukraus....
QUOTE(RiMami @ 2008 10 05, 00:05)


QUOTE(Eileitija @ 2008 10 05, 13:46)
Oooo

QUOTE(Eileitija @ 2008 10 05, 15:55)
Noriu blynų

QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 05, 17:41)
Nu labai įdomus receptas


QUOTE(mammka @ 2008 10 05, 21:31)
bus daugiau


QUOTE(JulieTa @ 2008 10 05, 20:40)
privarciau vel patiekalu, taip uzsimaniau kazko
ir vel pasitaike bulves
taigi naktypieciam bulvyniu tarkainiu blynai
bulves, 3 kiausiniai, druska, pipirai:



bulves, 3 kiausiniai, druska, pipirai:
Labai faini tokie blyneliai, kartą kepiau tokius tik su įdaru (gaila tada nenufotkinau) pagal šį receptą, nu nerealiai skaaaanūs gavosi.
Beje, tų blynelių autorės Išos laaaaabai geri receptai













Na, gal ir jūs ką nors sau įdomaus atrasit. Beje, ta Iša yra iš Lietuvos, tik gaila, kad rusiškam forume rašo

Nu jau patiekalu gausumas tai ojojoj tam puslapiuki, tik diiidele beda rusiskai ne bum bum, aisku as cia ne i tema bet gal nete yra koks psl kad verstu is rusu i LT kalba? Va tada tai jau but bum bum

QUOTE(Dolli_ @ 2008 10 05, 22:54)
Nu jau patiekalu gausumas tai ojojoj tam puslapiuki, tik diiidele beda rusiskai ne bum bum, aisku as cia ne i tema bet gal nete yra koks psl kad verstu is rusu i LT kalba? Va tada tai jau but bum bum 

Vat pas mane ta pati beda



http://forum.skanus....o-eiga-f14.html cia kaip pavyzdys... reikia google tik paieskot
