Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

RiMami.... thumbup.gif
vat tau ir kotletai...pati kazin ar buciau sumasciusi...o dabar tikrai kada padarysiu... 4u.gif

o as snd isviriau tuos silkinius kukulius smile.gif Skanu ir greita....
Sutryniau isvirtas bulves, idejau prieskoniu, krakmolo ir pora kiausiniu...viska ismaisiau ir formavau kukuliukus...dejau i verdanti vandeni ir paviriau sudejusi iki uzvirimo....padazui papjausciau lasinuku, svoguno, sasysku ir grietines...skanaus smile.gif
Aciu autorei 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briliantas: 05 spalio 2008 - 05:52
QUOTE(Briliantas @ 2008 10 04, 23:51)
o as snd isviriau tuos silkinius kukulius smile.gif Skanu ir greita....

mega_shok.gif

Ech, nebūtų pirma valanda nakties- dabar pat eičiau tokių gamint thumbup.gif Labai skaniai atrodo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 10 05, 01:05)
Sveikutės, į jūsų temą rašau pirmą kartą 4u.gif , tiek prisižiūrėjau jūsų gražių patiekalų, net seilės bėga. Nusprendžiau ir aš pasidalinti su jumis vienu paprastu receptėliu, kurio originalą suradau čia.

BULVIŲ-MĖSOS KOTLETAI PO PADAŽU

Labai skaniai ir paprastai atrodo,būtinai reiks pasinaudoti Jūsų receptu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Atleiskit,kad isibroviau be receptuko,bet dar neturiu ka parodyti biggrin.gif Man reikia Jusu pagalbos.Kazkuri buvot i deje kazkurioj temoj saltienos recepta su nuotrauka,va siandien issiviriau mesa saltienai ir nezinau kaip toliau ka daryti.Tai prasau mamyciu kurios zino,parasykit kap ka daryti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Vaisinu bulviniai blynukais su rukytos vistos idaru 4u.gif

Nuo vistienos kulseles nuemiau mesyte ir supjausciau gabaliukais.
Bulves sutarkavau (apie 10 bulviu), dar sutarkavau dideli svoguna, idejau 1 sauksta grietines, isplakiau 2 kiausinius, juos supyliau i tarke, dejau druskos, pipiru ir bulviu priekoniu.
Tarke paklojau keptuveje ir ant virsaus sudejau vistienos gabaliukus, truputi pakepus juos uzdengiau tarkes sluoksiu.

user posted image

Ir iskepam, ant nedideles ugnies, pavartant, kol apskrus.

user posted image

Pastebejau, kad isplakus kiausinius pries dedant i tarke, blynai buna minkstesni, o grietine dar juo paminkstina 4u.gif Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eileitija: 05 spalio 2008 - 12:48
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 10 05, 14:25)
Sveikos mamytes.Atleiskit,kad isibroviau be receptuko,bet dar neturiu ka parodyti biggrin.gif Man reikia Jusu pagalbos.Kazkuri buvot i deje kazkurioj temoj saltienos recepta su nuotrauka,va siandien issiviriau mesa saltienai ir nezinau kaip toliau ka daryti.Tai prasau mamyciu kurios zino,parasykit kap ka daryti blush2.gif  blush2.gif

as darau taip:
gerai isverdu mesa, kad pati nuo kaulo atsoktu...tada siek tiek atvesinu ir supjaustau smulkiai...sudedu atgal i ta pati skystima...iberiu prieskoniu, zelatinos.....morku, zirneliu, juodu pipiru zirniukias, kartais cesnako...ir paverdu iki uzvirimo.....tada supilstau i indus ir palieku kol atvesta.....kai atvesta, kisu i saldytuva....viskas. Skanaus smile.gif
Papildyta:
Eileitija, jamu pora blynu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 05, 14:46)
Vaisinu bulviniai blynukais su rukytos vistos idaru  4u.gif

Nuo vistienos kulseles nuemiau mesyte ir supjausciau gabaliukais.
Bulves sutarkavau (apie 10 bulviu), dar sutarkavau dideli svoguna, idejau 1 sauksta grietines, isplakiau 2 kiausinius, juos supyliau i tarke, dejau druskos, pipiru ir bulviu priekoniu.
Tarke paklojau keptuveje ir ant virsaus sudejau vistienos gabaliukus, truputi pakepus juos uzdengiau tarkes sluoksiu.

Pastebejau, kad isplakus kiausinius pries dedant i tarke, blynai buna minkstesni, o grietine dar juo paminkstina  4u.gif  Skanaus 4u.gif

kaip skanuuuuu!!! thumbup.gif visalaik dariau su farsu, bet dabar pabandysiu ir su vistiena... Jauciu ir rukytas kumpelis ar soninuke tiktu visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 10 05, 14:06)
kaip skanuuuuu!!!  thumbup.gif  visalaik dariau su farsu, bet dabar pabandysiu ir su vistiena... Jauciu ir rukytas kumpelis ar soninuke tiktu visai  g.gif

Tikrai tiktu thumbup.gif

Briliantas Kad tik vienas liko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eileitija: 05 spalio 2008 - 13:13
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 05, 14:10)
Briliantas Kad tik vienas liko blush2.gif

tai vienu ir dalinkis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mmm kotletukai mniam bigsmile.gif ir blynai bulviniai mano mėgstamiausi wub.gif Einu kugelio kept lotuliukas.gif

QUOTE(Briliantas @ 2008 10 05, 14:04)
as darau taip:
gerai isverdu mesa, kad pati nuo kaulo atsoktu...tada siek tiek atvesinu ir supjaustau smulkiai...sudedu atgal i ta pati skystima...iberiu prieskoniu, zelatinos.....morku, zirneliu, juodu pipiru zirniukias, kartais cesnako...ir paverdu iki uzvirimo.....tada supilstau i indus ir palieku kol atvesta.....kai atvesta, kisu i saldytuva....viskas. Skanaus smile.gif

Aš tai irgi mėsą gerai išverdu, supjaustau. Bet želę dedu tik į tą skystį, ištirpinu, išmaišau, pašildau, virt želatinos man rodos negalima, tik iki virimo privest g.gif Ir tada užpilu mėsytę, kuri jau būna paruošta inde smile.gif
Dar man patinka vištienos šaltiena. Išverdu kulšeles, ištraukiu kaulą, nuimu odelę, ir užpilu cielas smile.gif Mniam niam niam smile.gif

QUOTE(brashke77 @ 2008 10 05, 14:06)
kaip skanuuuuu!!!  thumbup.gif  visalaik dariau su farsu, bet dabar pabandysiu ir su vistiena... Jauciu ir rukytas kumpelis ar soninuke tiktu visai  g.gif

Visokia mėsyte tinka wink.gif Man skaniausia su sultingesne, tai kokiu karšto rūkymo kumpeliu smile.gif Ir šlapianka tinka smile.gif

Atsakyti
Pridariau zemaiciu blynu (ale pas mane siandien vien blynai) ax.gif

user posted image

Isviriau apie 10 dideliu bulviu su lupynan truputi pravesus nulupiau ir sutryniau su tuo kur kose daro (neturiu mesmales...). Isplakiau viena kiausini, supyliau i kose, ipyliau miltu (apie 6-8 v.s.) ir truputi krakmolo ir druskos. Suminkiau viska rankomis.
Idaras: Isvirus mesyte supjausciau mazais gabaliukais ir su "blenderiu" susmulkinau (gavosi mesa mazais plonais siaudeliais), itarkavau svoguna, cesnaka, idejau prieskoniu, pries kepdama zemaicius ipyliau truputi vandens ir v.s. grietines idejau, mesyte gavosi tokia sviesi, minkstute ir nesulipus.
Is teslos padariau blyna (kad neliptu rankas padejau ant miltu), idejau idaro ir dariau kaip cepelinus, paskuj paplojau biggrin.gif ir padariau blyna. Na ir tada i keptuve ir kepiau kol apskrus.

user posted image

Pasidariau nemazai (bus MB ryt i darba isidet), dar liko uzsisaldyt thumbup.gif
Ant lekstes dedu salofanini maiseli, ant jo pabarstau miltu ir dedu po vien zemaituka, kai susala lengvai nuimu ir i ta pati maisiuka sudedu ir vel i kamera. labai patogu pasisildyt, kai laiko nera ax.gif
user posted image

Nu ir prirasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 10 05, 15:53)
Mmm kotletukai mniam  bigsmile.gif  ir blynai bulviniai mano mėgstamiausi  wub.gif  Einu kugelio kept  lotuliukas.gif

Tai gal galima kugelio receptuką su aprašymu sužinoti ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žibuoklė: 05 spalio 2008 - 15:04