Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su akinukais

iskeliu tema i virsu...
mums prisireike akinuku, (mums 2 metai) daktare siulo pirkti tuos kudikiskus is gumos padarytus be varztuku, ir panasei, kad nesulauzytu, ar jums kas nesiojat tokius pasiteisino siti, ar pirkot kitokius ir laiko, dar nesulauzyti...
man kazkaip vis tas mano viako grozis rupi rolleyes.gif , bet kiek as ji zinau tai jis pas mane banditukas, padauza, su rimtesniais remeliais ilgai neatlaikys.. unsure.gif
ka rekomenduotumet?? kokius pirkt...
dar detis nebandem ne vienu

Atsakyti
Sunku ka ir patart. Man ranka nekilo tuos guminius pirkt... Vaikas nekaip atrode, kai pamatavau. Aisku, kai akinuku reikia maziukui, tokie, gal geriausi ir tada nekreipi demesio kaip atrodo, bile padetu. Pirkom nepigius, bet tokius, kuriuos sulankscius optikoj istiesindavo. Is viso pakeitem gal 5 remus per 4 metus. O tie pirmi remeliai buvo ir i rutuliuka sulankstyti, ir isklotine padaryta ir ko tik nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lija: 04 gegužės 2004 - 08:31
Sveikos,
Mūsų dukrytei 1 metukai ir 2 menesiai ir reikia akinukus nešioti, nes žvairuoja.
Šestadieni vaziuosim pirkti, optikoj sake parinks, parekomenduos, ziuresim ka gausim, o pinigu tai negaileciau, kad tik mazylei patogu butu, kad neplestu, ir kad remeliai netrintu ir nespaustu niekur.
O kaip nesios tai matysim, irgi pergyvenu kad nenuiminetu, bet paskaicius Jusu zinutes biski nusiraminau, gal kai bus patogus tai ir nesios............................
Atsakyti
Mamos patarkite kur akinukų padoriomis kainomis ieškoti Kaune. ax.gif Reikia 9 metų berniukui tik skaitymui.
Nežinau į kurią optiką eiti g.gif
Atsakyti
Na mano mergaitei reikėjo akinukus nešioti nuo 2 metų, tai kai pasakė ,tai irgi galvojau, ar ji nešios?Bet pati kartais užsidėdavau savo, rodžiau ir jai, o optikoje parinkome mažais remeliais, prie veido derančius, plastikiniais stiklais akinukus. Na o, kai uždėjome problemų nešiojime neliko, vis su jais.Jau taip nešiojame 7 metus. biggrin.gif
Atsakyti
Mažyliui vieneri. Šiek tiek nukrypusi viena akyte, reikia nešioti pliusinius akinukus, o mažylis nenešioja, iškart meta šalin... Kas susidūrėte su tokiais reikaliukais, pasidalinkite patirtimi.
Jei budamas mazas nenešioja, ar nenukrypsta akyte dar daugiau, šiaip svetimi žmonės nukrypimo nemato, tačiau aš ir daktaras matom... Nežinau ka daryt verysad.gif
Atsakyti
Nejaugi tai visiskai neaktualu? Nejaugi niekam nereikejo ar nereikia akinuku? g.gif Daktaras sake, kad tai daznai pasitaiko... verysad.gif
Atsakyti
yra atskira tema apie akinukus mirksiukas.gif
cia
gali pasiskaityti dar cia
ir cia
manau rasi patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
ACIU ACIU 4u.gif
Tikrai radau ko norejau...
Siame forume irgi butu tikusi si temele, bet labai jau nenoriai cia skelbiasi mamytes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2007 10 04, 21:10)
Siame forume irgi butu tikusi si temele, bet labai jau nenoriai cia skelbiasi mamytes  tongue.gif

Kodėl gi? Galim ir pasiskelbt rolleyes.gif Kad viena dukros akytė pažvairuoja pastebėjau kai jai buvo apie pusė metų. Metų amžiaus ėjom tikrintis pas akių gyd. Ten apžiūrėjo ir patarė ateiti kai bus 2m.Taigi šį rudenį vėl apsilankėm pas gyd., bet jau kitą. Ten visaip tyrė, lašino kažkokius vaistus klykiančiai, paskui aš 3 dienas lašinau( irgi su didžiausiais vargais) ir vėl tyrė verysad.gif ir nustatė toliaregystę, o žvairumo- ne g.gif nors aš matau. Išrašė akinukus. Pati išsirinko kokie jai patogiausi, ir jau vakar juos turėjom padarytus. Iš optikos išėjom su akinukais ant nosies ir tiesiu taikymu pirkt knygučių, nes patarė ta proga nupirkti ką nors jai patinkančio. Tai ir skaitėm ir filmuką žiūrėjom su akinukais. Jei nori juos nusisimti, primenu, kad su akinukais geriau matosi ir mes gydom akytes, kad nereikėtų daugiau lašinti lašiukų. Šiandien pirma diena darželyje su akinukais.Grupėje nieks nenešioja. Įdomu bus vakare pamatyti ar neišsidalino jų po gabalėlį sad.gif
Atsakyti
QUOTE(juramaria @ 2007 10 05, 14:40)
Kodėl gi? Galim ir pasiskelbt  rolleyes.gif  Kad viena dukros akytė pažvairuoja pastebėjau kai jai buvo apie pusė metų. Metų amžiaus ėjom tikrintis pas akių gyd. Ten apžiūrėjo ir patarė ateiti kai bus 2m.Taigi šį rudenį vėl apsilankėm pas gyd., bet jau kitą. Ten visaip tyrė, lašino kažkokius vaistus klykiančiai, paskui aš 3 dienas lašinau( irgi su didžiausiais vargais) ir vėl tyrė  verysad.gif  ir nustatė toliaregystę, o žvairumo- ne  g.gif  nors aš matau. Išrašė akinukus. Pati išsirinko kokie jai patogiausi, ir jau vakar juos turėjom padarytus. Iš optikos išėjom su akinukais ant nosies ir tiesiu taikymu pirkt knygučių, nes patarė ta proga nupirkti ką nors jai patinkančio. Tai ir skaitėm ir filmuką žiūrėjom su akinukais. Jei nori juos nusisimti, primenu, kad su akinukais geriau matosi ir mes gydom akytes, kad nereikėtų daugiau lašinti lašiukų. Šiandien pirma diena darželyje su akinukais.Grupėje nieks nenešioja. Įdomu bus vakare pamatyti ar neišsidalino jų po gabalėlį  sad.gif

Kaip sauniai jums su dukryte pavyko susitarti thumbup.gif
Mums niekaip nepavyksta, ir nebededu net, mano akimi zvairumas lyg ir mazeja..butu gerai, kad savarankiskai akytes susitvarkytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2007 10 17, 17:44)
Kaip sauniai jums su dukryte pavyko susitarti  thumbup.gif
Mums niekaip nepavyksta, ir nebededu net, mano akimi zvairumas lyg ir mazeja..butu gerai, kad savarankiskai akytes susitvarkytu  smile.gif

ir man nepavyksta uzdeti akinuku.tai ir nekankinu vaiko.
Atsakyti