aha ir aš tą patį pastebėjau
gyvenam čia jau beveik 2 metai,smagus miesteliukas ir tiek, mums čia labai patinka
sakyk kokioj gatvėj gyvenat-atseksim
QUOTE(Doviljana @ 2009 05 29, 12:36)
aha ir aš tą patį pastebėjau
gyvenam čia jau beveik 2 metai,smagus miesteliukas ir tiek, mums čia labai patinka
tai va, kad nežinau tik va mačiau, kad netoli yra naujas kvartaliukas naujų namų man ten panašu, kad soduose tas namas (užrašo nepamačiau kad sodai, bet tikriausiai)
QUOTE(ssanta @ 2009 05 29, 11:56)
labai malonu, bet čia kaip tuščia turbūt primirštas formuas šitas ? Raudondvario visai nepažįstu, net vietos negaliu paskyt adreso kur kelsimės, bet viliuosi ištaisyt šitą klaidą
Kaip jums sekasi?
Kaip jums sekasi?
bendraukit ir nebus tuščia
QUOTE(Doviljana @ 2009 05 29, 12:36)
o aš nuo gimimo
QUOTE(ssanta @ 2009 05 29, 15:26)
tai va, kad nežinau tik va mačiau, kad netoli yra naujas kvartaliukas naujų namų man ten panašu, kad soduose tas namas (užrašo nepamačiau kad sodai, bet tikriausiai)
vargu ar soduose, greičiau kur žalgirio, ar didvyrių nauji kvartalai.
Labas
O mes ruosiames jau begt is cia Dienu begyje turetume persikelt kiek toleliau uz Raudondvario, bet kadangi keli kilometrai esmes nekeicia, tai prasinesiu pro skyreli karts nuo karto Laiko nedaug, tai retai uzsuku, dar prasidejo budejimai skyriuje, is vis nera kartais ir noro sedet prie kompo
As susimasciau, o mokykla Raudondvario priima be uzsirasymo, ar kaip ir i darzeli 100 metu laukt reikia
O mes ruosiames jau begt is cia Dienu begyje turetume persikelt kiek toleliau uz Raudondvario, bet kadangi keli kilometrai esmes nekeicia, tai prasinesiu pro skyreli karts nuo karto Laiko nedaug, tai retai uzsuku, dar prasidejo budejimai skyriuje, is vis nera kartais ir noro sedet prie kompo
As susimasciau, o mokykla Raudondvario priima be uzsirasymo, ar kaip ir i darzeli 100 metu laukt reikia
QUOTE(KreKre @ 2009 05 29, 18:57)
Labas
tai kur keliatės? į mokyklą automatiškai pagal gyvenamosios vietos sąrašus, prašymą reikia parašyti prieš, bet sunkumų tikrai nėra.
QUOTE(KreKre @ 2009 05 29, 18:57)
Labas
O mes ruosiames jau begt is cia Dienu begyje turetume persikelt kiek toleliau uz Raudondvario, bet kadangi keli kilometrai esmes nekeicia, tai prasinesiu pro skyreli karts nuo karto
O mes ruosiames jau begt is cia Dienu begyje turetume persikelt kiek toleliau uz Raudondvario, bet kadangi keli kilometrai esmes nekeicia, tai prasinesiu pro skyreli karts nuo karto
tai jau susitvarkėt jaučiu kaip fainai į naujus namučius persikelti
o tavo vaikučiai abu jau į darželį eina?
kaip šiaip sekas?
gal kada galėtume susimatyti prie pilies
As nuo 20 laisva, o siaip koki savaitgali galima butu
Karoli priziuri teta vyro, labai faina jam su ja. Ismyluotas isciuciuotas, dziaugiuos kad dar apie darzeli galvot nereikia.
O keliames i Netoniu kaimuka Dar iki galo nesusitvarkem, bet civilizuotai gyventi jau galima.
Karoli priziuri teta vyro, labai faina jam su ja. Ismyluotas isciuciuotas, dziaugiuos kad dar apie darzeli galvot nereikia.
O keliames i Netoniu kaimuka Dar iki galo nesusitvarkem, bet civilizuotai gyventi jau galima.
QUOTE(KreKre @ 2009 05 29, 22:03)
taip ir pagalvojau, kad į Netonis, vaikystėje išmaišytas kaimas buvo ir pakrantės, dabar vargu prieisi, namai užstatyti, tai smagu.
nu kad man ten į sodus labai panašu nu žodžiu pagyvensim pamatysim, ale susitikimą būtų faina susiorganizuot, nes kaip balta varna aš į tą Raudondvarį atkeliausiu
o mum tai tek tolokai vaiką į dar-elį vešt, bet kadangi darbai kaune tai nebus problemos gal
o mum tai tek tolokai vaiką į dar-elį vešt, bet kadangi darbai kaune tai nebus problemos gal
QUOTE(KreKre @ 2009 05 29, 22:03)
gal kokį savaitgalį nes darbo dienom tai tikrai nelabai išeis
tavo tel nepasikeitęs? susirašytumėm...
QUOTE(ssanta @ 2009 05 30, 13:00)
nu kad man ten į sodus labai panašu nu žodžiu pagyvensim pamatysim, ale susitikimą būtų faina susiorganizuot, nes kaip balta varna aš į tą Raudondvarį atkeliausiu
o tai kurioj Raudondvario pusej?
QUOTE(Matelyk @ 2009 05 30, 20:23)
gal kokį savaitgalį nes darbo dienom tai tikrai nelabai išeis
ne nepasikeite, bet as jau dabar nebeturesiu interneto kuri laika, tik darbe kai prieisiu parasysiu. Tai telefu susirasom,ok