Įkraunama...
Įkraunama...

Raudondvario mamytes...

aha ir aš tą patį pastebėjau ax.gif

gyvenam čia jau beveik 2 metai,smagus miesteliukas ir tiek, mums čia labai patinka thumbup.gif

sakyk kokioj gatvėj gyvenat-atseksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2009 05 29, 12:36)
aha ir aš tą patį pastebėjau ax.gif

gyvenam čia jau beveik 2 metai,smagus miesteliukas ir tiek, mums čia labai patinka thumbup.gif

sakyk kokioj gatvėj gyvenat-atseksim biggrin.gif

tai va, kad nežinau doh.gif tik va mačiau, kad netoli yra naujas kvartaliukas naujų namų doh.gif man ten panašu, kad soduose tas namas (užrašo nepamačiau biggrin.gif kad sodai, bet tikriausiai)
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 05 29, 11:56)
labai malonu, bet čia kaip tuščia turbūt primirštas formuas šitas  blush2.gif ? Raudondvario visai nepažįstu, net vietos negaliu paskyt adreso kur kelsimės, bet viliuosi ištaisyt šitą klaidą  biggrin.gif
Kaip jums sekasi?

bendraukit ir nebus tuščia biggrin.gif

QUOTE(Doviljana @ 2009 05 29, 12:36)

o aš nuo gimimo lotuliukas.gif

QUOTE(ssanta @ 2009 05 29, 15:26)
tai va, kad nežinau  doh.gif  tik va mačiau, kad netoli yra naujas kvartaliukas naujų namų  doh.gif  man ten panašu, kad soduose tas namas (užrašo nepamačiau biggrin.gif kad sodai, bet tikriausiai)

vargu ar soduose, greičiau kur žalgirio, ar didvyrių nauji kvartalai.
Atsakyti
Labas
O mes ruosiames jau begt is cia smile.gif Dienu begyje turetume persikelt kiek toleliau uz Raudondvario, bet kadangi keli kilometrai esmes nekeicia, tai prasinesiu pro skyreli karts nuo karto smile.gif Laiko nedaug, tai retai uzsuku, dar prasidejo budejimai skyriuje, is vis nera kartais ir noro sedet prie kompo smile.gif
As susimasciau, o mokykla Raudondvario priima be uzsirasymo, ar kaip ir i darzeli 100 metu laukt reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2009 05 29, 18:57)
Labas
O mes ruosiames jau begt is cia smile.gif Dienu begyje turetume persikelt kiek toleliau uz Raudondvario, bet kadangi keli kilometrai esmes nekeicia, tai prasinesiu pro skyreli karts nuo karto smile.gif Laiko nedaug, tai retai uzsuku, dar prasidejo budejimai skyriuje, is vis nera kartais ir noro sedet prie kompo smile.gif
As susimasciau, o mokykla  Raudondvario priima be uzsirasymo, ar kaip ir i darzeli 100 metu laukt reikia biggrin.gif

tai kur keliatės? į mokyklą automatiškai pagal gyvenamosios vietos sąrašus, prašymą reikia parašyti prieš, bet sunkumų tikrai nėra.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2009 05 29, 18:57)
Labas
O mes ruosiames jau begt is cia smile.gif Dienu begyje turetume persikelt kiek toleliau uz Raudondvario, bet kadangi keli kilometrai esmes nekeicia, tai prasinesiu pro skyreli karts nuo karto smile.gif

tai jau susitvarkėt bigsmile.gif jaučiu kaip fainai į naujus namučius persikelti bigsmile.gif
o tavo vaikučiai abu jau į darželį eina?
kaip šiaip sekas?

gal kada galėtume susimatyti prie pilies blush2.gif
Atsakyti
As nuo 20 laisva, o siaip koki savaitgali galima butu smile.gif
Karoli priziuri teta vyro, labai faina jam su ja. Ismyluotas isciuciuotas, dziaugiuos kad dar apie darzeli galvot nereikia.

O keliames i Netoniu kaimuka smile.gif Dar iki galo nesusitvarkem, bet civilizuotai gyventi jau galima.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2009 05 29, 22:03)
Karoli priziuri teta vyro, labai faina jam su ja. Ismyluotas isciuciuotas, dziaugiuos kad dar apie darzeli galvot nereikia.

O keliames i Netoniu kaimuka smile.gif Dar iki galo nesusitvarkem, bet civilizuotai gyventi jau galima.

taip ir pagalvojau, kad į Netonis, vaikystėje išmaišytas kaimas buvo ir pakrantės, dabar vargu prieisi, namai užstatyti, tai smagu.
Atsakyti
nu kad man ten į sodus labai panašu g.gif nu žodžiu pagyvensim pamatysim, ale susitikimą būtų faina susiorganizuot, nes kaip balta varna aš į tą Raudondvarį atkeliausiu blush2.gif biggrin.gif
o mum tai tek tolokai vaiką į dar-elį vešt, bet kadangi darbai kaune tai nebus problemos gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2009 05 29, 22:03)

gal kokį savaitgalį mirksiukas.gif nes darbo dienom tai tikrai nelabai išeis ax.gif
tavo tel nepasikeitęs? susirašytumėm...
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 05 30, 13:00)
nu kad man ten į sodus labai panašu  g.gif  nu žodžiu pagyvensim pamatysim, ale susitikimą būtų faina susiorganizuot, nes kaip balta varna aš į tą Raudondvarį atkeliausiu  blush2.gif  biggrin.gif
o mum tai tek tolokai vaiką į dar-elį vešt, bet kadangi darbai kaune tai nebus problemos gal  g.gif

o tai kurioj Raudondvario pusej?
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 05 30, 20:23)
gal kokį savaitgalį  mirksiukas.gif nes darbo dienom tai tikrai nelabai išeis  ax.gif
tavo tel nepasikeitęs? susirašytumėm...

ne nepasikeite, bet as jau dabar nebeturesiu interneto kuri laika, tik darbe kai prieisiu parasysiu. Tai telefu susirasom,ok smile.gif
Atsakyti