jo zinau... mums irgi taip gali but, nes senelis serga... rizika nemaza
Bet as optimiste
Sveikos, Raudondvariukes
mes irgi is ten. Nors jau daugiau nei 2 metus cia gyvenam, kazkaip vis dar naujokais jauciames
Kol namie su vaikais sedejau dar vis nosi is namu daznai iskisdavau, o dabar jau neber kada.
Nuo pavasario planuoju vaikus i darzeli isleisti (dabar auklyte ziuri) ir mastau kad butu l.neblogai rasti auklyte tiems atvejams, kai suserga ir i darzeli negali vest. Gal kas pazistat kokia moteryte, kuri noretu vaikus "laikas nuo laiko" paziuret Mano auklyte ieskosis pilno kruvio, tai net negaliu jos to prasyt (nors nerealiai noreciau).
Vaikai sakyciau geri (tfu tfu tfu), isterijom nepasizymim. Bet aisku kaip pas visus vaikus oziai ilenda
jei kuriai sautu kokia mintis- parasau savo telefoniuka 8659 33339. Buciau nerealiai dekinga
mes irgi is ten. Nors jau daugiau nei 2 metus cia gyvenam, kazkaip vis dar naujokais jauciames
Kol namie su vaikais sedejau dar vis nosi is namu daznai iskisdavau, o dabar jau neber kada.
Nuo pavasario planuoju vaikus i darzeli isleisti (dabar auklyte ziuri) ir mastau kad butu l.neblogai rasti auklyte tiems atvejams, kai suserga ir i darzeli negali vest. Gal kas pazistat kokia moteryte, kuri noretu vaikus "laikas nuo laiko" paziuret Mano auklyte ieskosis pilno kruvio, tai net negaliu jos to prasyt (nors nerealiai noreciau).
Vaikai sakyciau geri (tfu tfu tfu), isterijom nepasizymim. Bet aisku kaip pas visus vaikus oziai ilenda
jei kuriai sautu kokia mintis- parasau savo telefoniuka 8659 33339. Buciau nerealiai dekinga
man neseniai is darzelio skambino...griuk negyvas, po dveju metu nuo uzrasymo Ir labai aktyviai kviete ateit, nors sakiau kad jau seniai i kita eina ir priprato, nekeisim jau darzo, bet vistiek, sako pas mus labai geras, baseinas yra, brolis pirmuma turetu...zodziu, taip ikalbinejo, jog atrodo, kad truksta vaiku. Sakiau kad tikrai neisim ir kvieskit sekanti vaika
QUOTE(KreKre @ 2009 01 30, 12:26)
man neseniai is darzelio skambino...griuk negyvas, po dveju metu nuo uzrasymo Ir labai aktyviai kviete ateit, nors sakiau kad jau seniai i kita eina ir priprato, nekeisim jau darzo, bet vistiek, sako pas mus labai geras, baseinas yra, brolis pirmuma turetu...zodziu, taip ikalbinejo, jog atrodo, kad truksta vaiku. Sakiau kad tikrai neisim ir kvieskit sekanti vaika
nu va, o rudeni musu ne uz ka neprieme... tiksliau vyrui sakydavo "ateikit po men", o man rodydavo vaiku sarasus, kad mano vaikai dvidesimt kazkelinti eilej ir t.t.... dabar sakiau is principo ten kojos nekelsiu...
Jei butu bent pries ejima is lopsio i darza, dar gal butume pasvarste
o dabar vaikui vel stresas, nes jau du metus su tais paciais vaikais eina, o cia viska reiktu keist, nei vieno draugo..
O karolio cia net neuzrasinesiu, nes tikrai nevedziosim vaiku i skirtingus darzus
o dabar vaikui vel stresas, nes jau du metus su tais paciais vaikais eina, o cia viska reiktu keist, nei vieno draugo..
O karolio cia net neuzrasinesiu, nes tikrai nevedziosim vaiku i skirtingus darzus
QUOTE(KreKre @ 2009 01 30, 13:26)
man neseniai is darzelio skambino...
cia apie Riesuteli kalbat?
Sveikos mamytes
tikuosi labai nesupyksit kad cia ylindau y jusu namucius
norejau pasiulyti ysigyti sauskelniu pampers pigiau nei parduotuvese
Kaune sauskelnes reikia pasimti Raudondvario pl.
2dydis (3-6kg.)74vnt.-kaina 40lt. 94vnt.-kaina50lt.
3dydis (4-9kg.)64vnt,-kaina.40lt. 82vnt .-kaina50lt.
4dydis (7-18kg.)54vnt.-kaina 40lt .70vnt.-kaina50lt.
4+dydis(9-20kg.)48vnt.-kaina 40lt. 62vnt.-kaina50lt.
5dydis (11-25kg.)44vnt.-kaina 40lt. 58vnt.kaina 50lt.
6dydis(16+kg.)54vnt.-kaina 50lt.
Taipat turim nauju pampers sauskelniu-triusikeliu,skirtu mergytem ir berniukams
kainos:
4dydis (9-14kg.) 52vnt.-kaina 50lt.
5dydis (12-18) 48vnt.-kaina 50lt.
aciu uz demesy
tikuosi labai nesupyksit kad cia ylindau y jusu namucius
norejau pasiulyti ysigyti sauskelniu pampers pigiau nei parduotuvese
Kaune sauskelnes reikia pasimti Raudondvario pl.
2dydis (3-6kg.)74vnt.-kaina 40lt. 94vnt.-kaina50lt.
3dydis (4-9kg.)64vnt,-kaina.40lt. 82vnt .-kaina50lt.
4dydis (7-18kg.)54vnt.-kaina 40lt .70vnt.-kaina50lt.
4+dydis(9-20kg.)48vnt.-kaina 40lt. 62vnt.-kaina50lt.
5dydis (11-25kg.)44vnt.-kaina 40lt. 58vnt.kaina 50lt.
6dydis(16+kg.)54vnt.-kaina 50lt.
Taipat turim nauju pampers sauskelniu-triusikeliu,skirtu mergytem ir berniukams
kainos:
4dydis (9-14kg.) 52vnt.-kaina 50lt.
5dydis (12-18) 48vnt.-kaina 50lt.
aciu uz demesy
QUOTE(KreKre @ 2009 01 30, 12:26)
Mes Rišutėly užsirašę nuo 2004 m. rudens ir tai niekaip neatsiranda vieta. Tai prieš metus užsirašėm į Kriauzų mokyklą-daželį ir nuo rudenėlio jau einam ir esam labai patenkinti.
sveikos Raudondvario mamytės kitą mėnesį ruošiamės kraustytis į Raudondvarį būtų malonu susipažinti ar priimsit?
QUOTE(ssanta @ 2009 05 21, 21:50)
sveikos Raudondvario mamytės kitą mėnesį ruošiamės kraustytis į Raudondvarį būtų malonu susipažinti ar priimsit?
laba, priimsim
QUOTE(Liuksus @ 2009 05 29, 10:23)
laba, priimsim
labai malonu, bet čia kaip tuščia turbūt primirštas formuas šitas ? Raudondvario visai nepažįstu, net vietos negaliu paskyt adreso kur kelsimės, bet viliuosi ištaisyt šitą klaidą
Kaip jums sekasi?