QUOTE(Liuksus @ 2008 10 30, 08:56)
Sutinku, kad dauguma vieni kitus pažįsta ar bent žino, bet manau kad per tuos senuosius ir galma prieiti, o nieko čia blogo nematau, jei ir kažko nunešti, o jei jau ambicijos, tai jau kitas reikalas, jau čia tikrai niekas nepadės.
Jokių ambicijų neturiu Ir galėčiau prieiti, ir tikrai kažką neščiau, tik renkuosi sau patogesnį variantą O dar kol kelsimės į Raudondvarį gyvent, tai gal net spėsim dabartinį darželį baigt
QUOTE(&joy @ 2008 10 30, 09:07)
Jokių ambicijų neturiu Ir galėčiau prieiti, ir tikrai kažką neščiau, tik renkuosi sau patogesnį variantą O dar kol kelsimės į Raudondvarį gyvent, tai gal net spėsim dabartinį darželį baigt
na va, tai taip žymiai aiškiau, o ne tai, kad neįmanoma prieiti
QUOTE(Liuksus @ 2008 10 30, 07:56)
Sutinku, kad dauguma vieni kitus pažįsta ar bent žino, bet manau kad per tuos senuosius ir galma prieiti, o nieko čia blogo nematau, jei ir kažko nunešti, o jei jau ambicijos, tai jau kitas reikalas, jau čia tikrai niekas nepadės.
ne visada viskas taip paprasta ir ne ambicijose esme. tiesiog isivaizduokit kad lopsiuku grupe yra 1, joje yra 15 vaiku (max kiek gali buti). mano vaikas yra 26 eileje... siemet i ta grupe neprieme nei vieno vaiko... tokiu kaip as kazka pazistanciu, kazka galinciui nunesti yra dar keli...
kitas dalykas, kad as nenoriu kad mano vaikas butu 20-as grupeje... tada geriau jau vesiu i miesta...
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 30, 09:13)
ne visada viskas taip paprasta ir ne ambicijose esme. tiesiog isivaizduokit kad lopsiuku grupe yra 1, joje yra 15 vaiku (max kiek gali buti). mano vaikas yra 26 eileje... siemet i ta grupe neprieme nei vieno vaiko... tokiu kaip as kazka pazistanciu, kazka galinciui nunesti yra dar keli...
kitas dalykas, kad as nenoriu kad mano vaikas butu 20-as grupeje... tada geriau jau vesiu i miesta...
Čia irgi teisybė, grupės neguminės, kiek nori nesukiši, o kai daug vaikų tai ir priežiūra prastesnė, ypatingai lopšiukų, kuriem dar labai daug tos priežiūros reikia. O prikept grupių irgi nėra iš ko, patalpų nėra.
QUOTE(Eglucia @ 2008 10 29, 21:09)
Mamos o ka jus manot jei padarytume toki mamu pasivaiksciojima kokia diena tos kurios nedirba? O tai as jau cia kokia puse metu vis ruosiuos ruosiuos kokia mama pasikalbint bet taip ir viena vazinejuos. Nu man su 8men dukryte tai garbe zodis kompanijos truksta
dabar tookie orai... bet as ne pries...
tai jau tikrai kad galima pasivazinejima suorganizuoti...
manajai 10 men
manajai 10 men
QUOTE(jurgeleuogele @ 2008 10 30, 16:02)
o mes cia su jumis ponia antradieni sumustinius valgem?
Tai vat manau kad koki ryta kuris neblogas bus reik ir susirasyt mums. Gal kokiais telefonais apsikeiciam kad butu paprasciau. O tai ne visos prie kompo daznai buna
mano 861803750
sveikos, mamos,
nors raudondvaryje gyvenam jau virš metų, tačiau realiai nelabai čia ką pažįstam ir pačiam miestelyje nelabai įsivaizduojam kas ir kaip
apie darželį jau paskaičiau, kad nelengva papulti, kol kas dukrytę vežiojam į šilainius...
o kaip pvz su šeimos gydytoju?
arba internetu?
kiek bandau šnekėt su tiekėjais, nieks neapsiima...
kabelinė TV...?
nors raudondvaryje gyvenam jau virš metų, tačiau realiai nelabai čia ką pažįstam ir pačiam miestelyje nelabai įsivaizduojam kas ir kaip
apie darželį jau paskaičiau, kad nelengva papulti, kol kas dukrytę vežiojam į šilainius...
o kaip pvz su šeimos gydytoju?
arba internetu?
kiek bandau šnekėt su tiekėjais, nieks neapsiima...
kabelinė TV...?