pernai rudenį kaip tik per mūsų sklypus vedė kanalizacija į tuos naujus namus.... ištikro kažkokių problemų tai nžn, bet jau vien tai kad kanalizacija bus nauja tai nemanau kad turėtų kilt problemų, nebent dėl pajungimo.... bet nžn.... reiktų kalbėti su ten jau gyvenančiais...
pas mus iki tol buvo vietinė kan, o kai pravedė nauja tai ir pajungė prie naujos, bet aš dabar jau ten nebegyvenu tai nelabai ka ir galiu pasakyt....
QUOTE(Matelyk @ 2008 10 23, 16:43)
pernai rudenį kaip tik per mūsų sklypus vedė kanalizacija į tuos naujus namus.... ištikro kažkokių problemų tai nžn, bet jau vien tai kad kanalizacija bus nauja tai nemanau kad turėtų kilt problemų, nebent dėl pajungimo.... bet nžn.... reiktų kalbėti su ten jau gyvenančiais...
pas mus iki tol buvo vietinė kan, o kai pravedė nauja tai ir pajungė prie naujos, bet aš dabar jau ten nebegyvenu tai nelabai ka ir galiu pasakyt....
na ir as galvoju taip,kad neturetu buti,bet vyras sako,jeigali ismanantis zmogus paziureti,tai tegu paziuri.Tai sestad susitinkam su tuo zmogum,ziuresim ka papasakos.
QUOTE(ag143 @ 2008 10 23, 11:08)
sveikos,dar reikia vieno patarimo.Susinervinus esu tai ne tas zodis.Kokios kalbos sklinda,kad Raudondvary neverta isigyti busto del nelabai kokios kanalizacijos? mus pradejo atkalbineti del va to dalyko bet tai jus gyvenat,va ir nesenai viena mamyte atsikelusi kaip nraso.Ar cia tik nepagristos kalbos? jei ka zinote,tai papasakokite
aciu
aciu
Sveika , mes kaip tik sioj gyvenvietej isisrenginejam namuka tiksliau pasnami nusipirkom, kadangi kanalizacija dar nepajungta tai negaliu pasakyt kokia ji, idomu ka reiskai "nelabai kokia" kas gali buti blogai
Del darzelio tai net minties nebuvo uzrasinet i raudondvario darza , veziosim i miesta i vilijampole, man ten patinka ir vyrui pakeliui i darba, ir siaip as daugiau privalumu matau mieste, jei kada sugalvotume ilgiau uztrukt mieste
, tai pasiimi vaika ir maliesi po miesta, nereikia lekt i raude kad spetum vaika pasiimt na cia as taip mastau
i koki darza vilijampolej vezat? Maniskr irgi vilijampolej lanko
QUOTE(KreKre @ 2008 10 27, 18:56)
Na mes i Giliuka vezam, nei jis vilijampolej nei silainiuose tiesiog per viduri Apuoles gatvej, tik as sakua kad vilijampolej.
O jus kur?
QUOTE(krisste.by @ 2008 10 28, 08:59)
Na mes i Giliuka vezam, nei jis vilijampolej nei silainiuose tiesiog per viduri Apuoles gatvej, tik as sakua kad vilijampolej.
aš į tą patį vedu ir sakau kad šilainiuose
Na kiek as domejausi sklypo pirkimu Didvyriuose ir kalbejau su keliais zmonemis kurie ten gyvena tai jokiu problemu neminejo.
Mamos o ka jus manot jei padarytume toki mamu pasivaiksciojima kokia diena tos kurios nedirba? O tai as jau cia kokia puse metu vis ruosiuos ruosiuos kokia mama pasikalbint bet taip ir viena vazinejuos. Nu man su 8men dukryte tai garbe zodis kompanijos truksta
Papildyta:
Tai kaip suprantu i darzelius Raudondvaryje papult ner sansu ?
Mamos o ka jus manot jei padarytume toki mamu pasivaiksciojima kokia diena tos kurios nedirba? O tai as jau cia kokia puse metu vis ruosiuos ruosiuos kokia mama pasikalbint bet taip ir viena vazinejuos. Nu man su 8men dukryte tai garbe zodis kompanijos truksta
Papildyta:
QUOTE(KreKre @ 2008 10 27, 17:56)
Tai kaip suprantu i darzelius Raudondvaryje papult ner sansu ?
QUOTE(Eglucia @ 2008 10 29, 22:09)
nesuprantu, kodėl be šansų? pvz mano kaimynų vaikai visi čia eina, draugų vaikai taip pat, aš tik iš jūsų žinau, kad vežat kitur, o senieji gyventojai visi čia veda nu nesuprantu.
QUOTE(Liuksus @ 2008 10 29, 21:20)
nesuprantu, kodėl be šansų? pvz mano kaimynų vaikai visi čia eina, draugų vaikai taip pat, aš tik iš jūsų žinau, kad vežat kitur, o senieji gyventojai visi čia veda nu nesuprantu.
tada nezinau kokiu budu ir per kurias duris patenka
QUOTE(Liuksus @ 2008 10 29, 22:20)
Tai va, būtent todėl, kad jie senieji gyventojai ir galbūt pažįsta vedėją, ar kokią auklėtoją, galų gale valytoją (juk Raudondvaris giminių ir artimųjų miestelis ). O iš naujai atsikėlusių gyvent net prašymų nepriima Mano uošviai irgi seni gyventojai, tai uošvis man sakė, kad gali paderint ir gaut vietą, nes vedėjai kažkokią paslaugą padarė Bet aš ko gero vistiek, mieste ieškosiu vietos, kažkur tarp Raudondvario ir savo darbo, nes jeigu tektų pasiimti vaiką anksčiau ir pvz pas kokią gydytoją vežti (priregistruotas Šančių pol ir keisti gydytojos bent iki mokyklos nežadu) tai labai jau toli išeina grįžt į Raudę pasiimt ir vėl į miestą varyt
O vat į priešmokyklinę grupę ir mokyklą jokių problemų, priima visus norinčius . Tikiuosi į tą būrį kada nors ir mes papulsim