Įkraunama...
Įkraunama...

Raudondvario mamytes...

QUOTE(MAMICY @ 2013 04 19, 12:17)
aš vis kai tiltu važiuoju pasižiūriu ką stileta veikia biggrin.gif

Iki pilies nieks nedaeinat pasivaikščiot?

Aha, gražu pažiūrėt, kai kaimyno troba dega lotuliukas.gif doh.gif

Nedaeinu. Kol kas nuosavą žolę mindom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 04 19, 11:17)
aš vis kai tiltu važiuoju pasižiūriu ką stileta veikia biggrin.gif

Iki pilies nieks nedaeinat pasivaikščiot?

mes einam daznai smile.gif vakar parkas pilnas mamyciu su vezimais buvo thumbup.gif
mielai paderintumem pasivaiksciojima kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2013 04 19, 13:02)
Aha, gražu pažiūrėt, kai kaimyno troba dega lotuliukas.gif  doh.gif

Nedaeinu. Kol kas nuosavą žolę mindom wub.gif

tai kad nedega biggrin.gif o šiemet tai ir nepaskęs net smile.gif

iki pilies mes dar irgi nedaėjom... vis laukiam kada takelį išrausta pilies gatve padarys... reiks gal nuvažiuot kada, aš dar šiemet ten nebuvau smile.gif

žmonyte, o kurioj jūs vietoj gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 04 19, 13:54)
tai kad nedega biggrin.gif o šiemet tai ir nepaskęs net smile.gif

iki pilies mes dar irgi nedaėjom... vis laukiam kada takelį išrausta pilies gatve padarys... reiks gal nuvažiuot kada, aš dar šiemet ten nebuvau smile.gif

žmonyte, o kurioj jūs vietoj gyvenat?

Mes Instituto g., beveik priesais "Riesuteli" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2013 04 19, 15:13)
Mes Instituto g., beveik priesais "Riesuteli" smile.gif

Tai jum griekas nenuvaziuot butu, privaloma ten kiekviena diena ratus sukt mirksiukas.gif Mum kai is kito galo atmust, paskui dar namo parmust, tai pagalvoji gerai ar verta biggrin.gif
Atsakyti
niekas negirdėjo kokį ten šiukšlyną atidarė netoli kepyklėlės?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 04 23, 20:34)
niekas negirdėjo kokį ten šiukšlyną atidarė netoli kepyklėlės?

Girdejau biggrin.gif Ten kaip ir kiekvienais metais seniunija pastato konteinerius, kad gyventojai issivalytu nuo nereikalingu daiktu ir nemetytu paskui belekur. Paskui isves viska, kas liks nuo "geru" daiktu rusiuotoju, nes maciau net priekabom veza metala ir kitus turguj parduot einamus daiktus. Anksciau statydavo aikstelej prie tos siuvykleles, bet dabar matyt nenorejo kelio i pili "papuost" biggrin.gif
Atsakyti
nu bet įspūdingai atrodo tas šiukšlių kalnas... ar aš jo nepastebėjau ar jį sutempė per pora dienų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 04 23, 20:59)
nu bet įspūdingai atrodo tas šiukšlių kalnas... ar aš jo nepastebėjau ar jį sutempė per pora dienų  blink.gif

Ma rods nuo penktadienio g.gif Dar turek omeny kad puse issinesiojo tie auksarankiai biggrin.gif Mano vyras irgi veze padangas, tai sake kaip kokiam srote kapstosi chebra biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

kadangi supermamos viska zino, todel kreipiuosi cia: ieskojau internete gal yra koks sporto klubas ar kita sportine veikla Raudondvaryje, taciau nieko neradau, gal ka teko girdeti?
Atsakyti
QUOTE(hoop @ 2013 04 24, 02:06)
Laba diena,

kadangi supermamos viska zino, todel kreipiuosi cia: ieskojau internete gal yra koks sporto klubas ar kita sportine veikla Raudondvaryje, taciau nieko neradau, gal ka teko girdeti?

Anksciau tikrai budavo kulturos namuose aerobikos uzsiemimai, net i varzybas vaziuodavo moterys, o dabar nezinau ar yra, reiktu gal kulturnamy pasiklaust. Viena ausim girdejau, kad ruosiasi statyt sporto kluba salia busimos iki, su baseinais, pirtimis, treniruokliu salemis, bet kada dar tas bus tai bala zino. O butu labai smagu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2013 04 23, 21:15)
Ma rods nuo penktadienio g.gif  Dar turek omeny kad puse issinesiojo tie auksarankiai  biggrin.gif  Mano vyras irgi veze padangas, tai sake kaip kokiam srote kapstosi chebra biggrin.gif

SKelbime aiškiai buvo parašyta, kad nemesti PADANGŲ ir AUTOMOBILIŲ DETALIŲ. Konteineris skirtas TIK stambiagabaritėm atliekom (stambiagabaritės atliekos - naudota buitinė technika, seni baldai ir statybinės atliekos).

QUOTE(hoop @ 2013 04 24, 02:06)
Laba diena,

Yra yra, kultūros centre vyksta aerobika, tai či, o mokykloje lyg tais kalanetika ar tai joga. Pažiūrėkit skelbimų lentoj prie pašto ir Talismane. Talismane tai būna ir senesni skelbimai. O šiaip rudenį skelbimus pakabina ant kultūrnamio durų, ir jie ilgai ten dar kabo.
Atsakyti