Įkraunama...
Įkraunama...

Raudondvario mamytes...

QUOTE(Garbanes @ 2013 01 21, 19:19)

Nesėmė schmoll.gif Kai skendo Radikių ir Kleboniškio gyvenvietės, iki pylimo viršaus buvo likęs apie metras bigsmile.gif
Atsakyti
kaži nėr čia kokios nėštukės ~16-18 UK dydį... turiu kelis rūbus...atiduočiau...
Atsakyti
Arba neseniai pagimdžiusios.... Turiu leliuko uodegytei pudrų ir tepaliukų ax.gif Irgi padovanočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 01 29, 13:28)
kaži nėr čia kokios nėštukės ~16-18 UK dydį... turiu kelis rūbus...atiduočiau...

Mano kaimynė laukiasi, galėsiu paklaust, gal norės mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam bus įdomu dėl tų mėlynų-pakuočių konteinerių, kuriuos išdalino privatiem namam.
Nors tada buvau namie, bet niekas nieko nepasakė, todėl skambinau į savivaldybę. Mane informavo, kad šie konteineriai bus išvežami geriausiu atveju nuo kovo 1 d., nes dar nepaskelbtas konkursas dėl vežėjo. O panaudos sutartį sudaryti reikia seniūnijoje, ir visa info eis per seniūniją.
Taip pat pasitikslinau dėl to ką galima mesti. Tai galima mesti visas plastiko pakuotes (ne tik PET ir tetrapak kaip rašo, bet ir PP, PS, HDPE ir LDPE), metalines pakuotes, popierinius įpakavimus. Tik būtinai išplauti.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2013 01 29, 14:47)
Gal kam bus įdomu dėl tų mėlynų-pakuočių konteinerių, kuriuos išdalino privatiem namam.

tai kad išvežinėja ir dabar g.gif

njoy - paklausk... ne stebuklas ten, bet po namus dar tiks...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 01 29, 17:05)
tai kad išvežinėja ir dabar  g.gif

Tai kad neisveza. Dar konkursas del vezejo net nepaskelbtas. Garliaviskiai jau skundziasi (siandien delfi straipsnis yra). Maisote su super montes konteineriais. Atidziau skaitykit, info apie melynus konteinerius.
Atsakyti
4u.gif
Jungiuosi i Jusu buri. Kauniete Raudondvariete esu jau trecia savaite smile.gif Uchhh.. Kaune per visa savo gyvenima esu buvusi vos kelis sykius, jau nekalbu apie Raudondvari, apie kuri tik is bendro isprusimo buvau girdejusi.. smile.gif Dabar laukiuosi antro vaikucio, dar nevairuoju, tai kazkaip liudnoka man cia kartais buna. Gal nors virtualiu pazistamu atsiras.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2013 02 13, 14:54)
4u.gif
Jungiuosi i Jusu buri. Kauniete Raudondvariete esu jau trecia savaite smile.gif Uchhh.. Kaune per visa savo gyvenima esu buvusi vos kelis sykius, jau nekalbu apie Raudondvari, apie kuri tik is bendro isprusimo buvau girdejusi.. smile.gif Dabar laukiuosi antro vaikucio, dar nevairuoju, tai kazkaip liudnoka man cia kartais buna. Gal nors virtualiu pazistamu atsiras.

Sveika prisijungus ir tapus raudondvariete smile.gif Kurioje vietoje isikuret? smile.gif
Atsakyti
Isikure esam Karnaves g., , cia jau turbut i Raudondvario pabaiga butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2013 02 14, 13:15)
Isikure esam Karnaves g., , cia jau turbut i Raudondvario pabaiga butu smile.gif

Labas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2013 01 29, 18:12)
Tai kad neisveza. Dar konkursas del vezejo net nepaskelbtas. Garliaviskiai jau skundziasi (siandien delfi straipsnis yra). Maisote su super montes konteineriais. Atidziau skaitykit, info apie melynus konteinerius.

išveža išveža... kaimynai ištraukia ketvirtadieniais ir super montes išveža. Bet konteineris tai jų "ekonoviškas".

QUOTE(lotus9 @ 2013 02 14, 13:15)

mes kai namo ieškojom, tai kažkur ten vieną namą žiūrėjom smile.gif bet dabar irgi netoli tos vietos gyvenam smile.gif
Atsakyti