Įkraunama...
Įkraunama...

Raudondvario mamytes...

QUOTE(Stileta/Garda @ 2012 12 17, 19:46)
Aar gyvos? Neužpustytos? unsure.gif

mes gyvi, bet sedim namie ir nosies i lauka nekisam doh.gif
Atsakyti
pusnis prie lango aukštesnė už palangę... seniau ščyrai atkasinėdavau ir šaligatvį... vakar jau tik per kastuvo plotį nubraukiau biggrin.gif nėr čia ko plačiai vaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
pagiriamasis žodis seniūnijai. 7 val mano gatvė jau buvo nuvalyta bigsmile.gif užvakar Savanoriai dar buvo nevalyti, o mano gatvė nubraukta...
Atsakyti
Bet užtai pagrindinė, Naujalio visiškai nevalyta. Vakar nuvežėm vaiką į chorą, po jo dar kelis reikalus turėjom sutvarkyt, tai 2,5 valandos iš miesto važiavom, nieko nespėjom doh.gif Centras užsikimšęs, apsisukom važiavom pro marvelę, ten irgi stop, kokių poros km eilė į viabaltiką išvažiuojant, vėl apsisukom, tai prieš aleksoto tilta užstrigom, nu žodžiu, be žodžių... Mano skrega diedas visas tas 2,5 valandos man karksėjo kaip brangiai vaikas padainavo, kiek kuro sudeginom, kiek laiko užtrukom mega_shok.gif tease.gif
Atsakyti
Pas mus irgi ką tik traktorius prasinešė bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu prisidėti prie pagiriamųjų žodžių, tiesa, nežinau ar mūsų gatve rūpinasi seniūnija ar tiesiog turintys techniką kaimynai, tačiau per 5 metus, kiek čia gyvenam-niekada neteko per pusnis irtis smile.gif

Dėkui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2012 12 19, 14:40)
Aš irgi noriu prisidėti prie pagiriamųjų žodžių, tiesa, nežinau ar mūsų gatve rūpinasi seniūnija ar tiesiog turintys techniką kaimynai, tačiau per 5 metus, kiek čia gyvenam-niekada neteko per pusnis irtis smile.gif

Dėkui thumbup.gif

Seniūnija samdo vietinius, kurie turi traktorius su peiliais, kad valytų. O kaip valo tai matyt priklauso nuo valytojo sąžinės. Šitą vyriškį, kuris dabar valo, tai mes pažįstam, jis tikrai pareigingas, užtai ir keliai anksti nuvalyti. Nors mūsų kampą tai kitas valo, jis aplink mus ūkininkauja, tai nežianau ar jis valo dėl to, kad seniūnijos samdytas, ar dėl savų paskatų, kad nesiskųstume pavasarį, kai jis savo traktoriais visus kelius mums sugadina biggrin.gif

Nors keliai tai pakenčiami tik pagrindiniai, kai užsisuki link mokyklėlės tai baisu doh.gif O tas naujasis asfaltas koks slidus, siaubas unsure.gif
Papildyta:
Dovijana, o kokioj gatvėj gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2012 12 19, 13:40)

Dėkui thumbup.gif

man atrodo mūsų Augustės klasiokės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 12 20, 16:23)
man atrodo mūsų Augustės klasiokės  bigsmile.gif

O, labai malonu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(&joy @ 2012 12 19, 13:54)

Dovijana, o kokioj gatvėj gyvenat?

Mes Vilties gatvėj gyvenam smile.gif
Atsakyti
Jei dar nebovot pilies parke, tai rekomenduoju apsilankyt su seima smile.gif Daug zvereliu pristatyta thumbup.gif mano mazylis liko suzavetas, visus lapiukus, stirniukus ir zuikius isgloste, o didziuju prisibijojo smile.gif

cia nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanes @ 2012 10 03, 15:08)
Sveikos skykita ar kas gyvena siuose kotedzuose  butas Kaune, Šiaudinės g. nauji kotedzai ax.gif kaip jie,ten dar vis pravaziavimas nesutvarkytas aiksteles vaikams nemaciau,ar siti butai,gundaus ax.gif i darzeli ko gero tik su masiniuku,kaip priv aziavimas iki namu ziema,ar pavasry neapsemia:) 4u.gif

Gak gali man mamyte i a.z dar karteli parasyti...ana zinute pameciau,o visgi gundaus labai lauksiu,karta jau buvo parasius,bet noriu zinoti kaip ten kas,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanes @ 2013 01 20, 22:48)
Gak gali man mamyte i a.z dar karteli parasyti...ana zinute pameciau,o visgi gundaus labai lauksiu,karta jau buvo parasius,bet noriu zinoti kaip ten kas,aciu 4u.gif

va sie ar pavasari neseme Nevezis bigsmile.gif
http://domo.plius.lt...pl-1949310.html
Atsakyti