QUOTE(Stileta/Garda @ 2012 12 13, 12:35)
Netoli, baika, beveik ranka susimojuosim
Mes su visa šeima atitekėjom.
Pirmiausiai pati pravažiuosiu, su gatvėm ir gatvelėm susipažinsiu. Tiesa, pagrindine tekdavo pravažiuoti į Vilkiją . O tada jau turėsit mane paprotinti, kur tie lamankai ir prūdai
Bažnyčia šviečia man į langus, tai jei užeis noras melstis, užteks tik prie lango ant kelių parklupti
Ai, nu ir dar su seniūnija susipažinau. Prisiregistravau aną savaitę
O daugiau ką čia jums pasipasakoti... Na, tikiuosi pavasarį su Nevėžiu neišplauksim. Kaimynų irgi gerų lauksim(kol kas neturim)...
Mes su visa šeima atitekėjom.
Pirmiausiai pati pravažiuosiu, su gatvėm ir gatvelėm susipažinsiu. Tiesa, pagrindine tekdavo pravažiuoti į Vilkiją . O tada jau turėsit mane paprotinti, kur tie lamankai ir prūdai
Bažnyčia šviečia man į langus, tai jei užeis noras melstis, užteks tik prie lango ant kelių parklupti
Ai, nu ir dar su seniūnija susipažinau. Prisiregistravau aną savaitę
O daugiau ką čia jums pasipasakoti... Na, tikiuosi pavasarį su Nevėžiu neišplauksim. Kaimynų irgi gerų lauksim(kol kas neturim)...
Atitekėjau ir aš, nors iš pradžių labai spardžiausi, nu bet ką padarysi. Baigiu ir aš priprast.
Merginos, šiandien Raudondvary, pily eglės įžiebimas. Vyro kirpėja sakė, kad prezidentė įžiebt turi atvažiuot. Taip kad, kaip Mamicy sako, frizuojam plaukus ir lekiam palaikyt