Įkraunama...
Įkraunama...

Raudondvario mamytes...

QUOTE(Stileta/Garda @ 2012 12 13, 12:35)
Netoli, baika, beveik ranka susimojuosim biggrin.gif
Mes su visa šeima atitekėjom. ax.gif
Pirmiausiai pati pravažiuosiu, su gatvėm ir gatvelėm susipažinsiu. Tiesa, pagrindine tekdavo pravažiuoti į Vilkiją . O tada jau turėsit mane paprotinti, kur tie lamankai  ir prūdai biggrin.gif
Bažnyčia šviečia man į langus, tai jei užeis noras melstis, užteks tik prie lango ant kelių parklupti biggrin.gif
Ai, nu ir dar su seniūnija susipažinau. Prisiregistravau aną savaitę bigsmile.gif

O daugiau ką čia jums pasipasakoti... Na, tikiuosi pavasarį su Nevėžiu neišplauksim. Kaimynų irgi gerų lauksim(kol kas neturim)...

Atitekėjau ir aš, nors iš pradžių labai spardžiausi, nu bet ką padarysi. Baigiu ir aš priprast.

Merginos, šiandien Raudondvary, pily eglės įžiebimas. Vyro kirpėja sakė, kad prezidentė įžiebt turi atvažiuot. Taip kad, kaip Mamicy sako, frizuojam plaukus ir lekiam palaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2012 12 13, 12:25)
Atitekėjau ir aš, nors iš pradžių labai spardžiausi, nu bet ką padarysi. Baigiu ir aš priprast.

Merginos, šiandien Raudondvary, pily eglės įžiebimas. Vyro kirpėja sakė, kad prezidentė įžiebt turi atvažiuot. Taip kad, kaip Mamicy sako, frizuojam plaukus ir lekiam palaikyt mirksiukas.gif

kelinta valanda gal zinai? smile.gif butu faina su vaikais nueit thumbup.gif
Papildyta:
va radau eglutes iziebimo svente smile.gif mums kaip tik pietu miego metu doh.gif smile.gif
Atsakyti
Mano merginai tik metukai. Su dygstančiais dantukais. Nesu paranojikė, bet gal šiemet dar susilaikysiu nuo tokių sambūrių. Nors baisiai norėčiau.
Per visus remonto darbus niekaip nepajuntu tos Kalėdų dvasios. Namai nepuošti unsure.gif Va ir dabar laiptininkai po namus laksto doh.gif Virtuvinio irgi dar neturiu- pasieniais dėžės nukrautos doh.gif Nesinori blizgučių kabinti ant šmutkių kalno unsure.gif
Atsakyti
Įžiebimas lyg tai 16 val. Mes bandysim su vaikais nulėkt pasižiūrėt.

Dėl remontų... tai kaip čia pasakius... mes įsikėlėm prieš praeitas kalėdas į statybas tikra ta žodžio prasme, iki šiol nepažengėm nė žingsnio į priekį, neturiu virtuvės, net grindų neturiu, ir sienos tik nutinkuotos, tai mano atveju blizgučiai tik užmaskuoja visklą, kuo jų daugiau, tuo geriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2012 12 13, 13:16)
tai mano atveju blizgučiai tik užmaskuoja visklą, kuo jų daugiau, tuo geriau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Paskolint? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2012 12 13, 11:35)
Netoli, baika, beveik ranka susimojuosim biggrin.gif
Mes su visa šeima atitekėjom. ax.gif
Pirmiausiai pati pravažiuosiu, su gatvėm ir gatvelėm susipažinsiu. Tiesa, pagrindine tekdavo pravažiuoti į Vilkiją . O tada jau turėsit mane paprotinti, kur tie lamankai  ir prūdai biggrin.gif
Bažnyčia šviečia man į langus, tai jei užeis noras melstis, užteks tik prie lango ant kelių parklupti biggrin.gif
Ai, nu ir dar su seniūnija susipažinau. Prisiregistravau aną savaitę bigsmile.gif

O daugiau ką čia jums pasipasakoti... Na, tikiuosi pavasarį su Nevėžiu neišplauksim. Kaimynų irgi gerų lauksim(kol kas neturim)...

Tai į Vilkiją Naujalio gatve važiavai biggrin.gif

aš galvojau Jūs daugiabuty... bigsmile.gif bet ten lyg langų ne vienas dega... vadinasi kaimynų yra... vadinasi Jūs ne ten...O su nevėžiu nejuokai... bet gal tvirtai prie žemės priršti ir liksit raudondvary... Jei ne tai gal iki kokios kulautuvos nuneš... ten irgi gerai biggrin.gif

QUOTE(Zmonyte @ 2012 12 13, 12:43)
kelinta valanda gal zinai? smile.gif  butu faina su vaikais nueit  thumbup.gif
Papildyta:
va radau eglutes iziebimo svente  smile.gif mums kaip tik pietu miego metu  doh.gif  smile.gif

aš kaip tikra vietinė, tai net nežinojau... kol grįžau iš miesto... kol apsiliuobiau ir aptingau... ax.gif

QUOTE(Stileta/Garda @ 2012 12 13, 13:04)
Mano merginai tik metukai. Su dygstančiais dantukais. Nesu paranojikė, bet gal šiemet dar susilaikysiu nuo tokių sambūrių. Nors baisiai norėčiau.
Per visus remonto darbus niekaip nepajuntu tos Kalėdų dvasios. Namai nepuošti unsure.gif  Va ir dabar laiptininkai po namus laksto doh.gif  Virtuvinio irgi dar neturiu- pasieniais dėžės nukrautos doh.gif  Nesinori blizgučių kabinti ant šmutkių kalno unsure.gif

savotiškai pavydžiu to išsipakavimo jausmo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 12 13, 17:21)
Tai į Vilkiją Naujalio gatve važiavai  biggrin.gif

aš galvojau Jūs daugiabuty...  bigsmile.gif  bet ten lyg langų ne vienas dega... vadinasi kaimynų yra... vadinasi Jūs ne ten...O su nevėžiu nejuokai... bet gal tvirtai prie žemės priršti ir liksit raudondvary... Jei ne tai gal iki kokios kulautuvos nuneš... ten irgi gerai biggrin.gif
savotiškai pavydžiu to išsipakavimo jausmo...  wub.gif

Nu va, jau ir žinosiu bigsmile.gif

Ai taip, daugiabutis- artimiausias mūsų kaimynas ax.gif
Man ir čia gerai, nenoriu į Kulautuvą lotuliukas.gif
Nepavydėk, kviečiu į talką cool.gif
Atsakyti
O aš sudalyvavau įžiebime tongue.gif Visai gražus renginys, neilgas, be bereikalingų ilgų valdžios šnekų, buvo kalėdų senis, gavom dovanų, pilis labai gražiai papuošta, eglė irgi graži, dainavo Giulija su vaikais, o ir šiaip, bent lauke pabuvom su vaikais. Šita pasirodo bus pagrindinė rajono eglė, tai visų seniūnijų seniūnai buvo, meras ir visa kita grietinėlė. Nu žodžiu smagu.

Dėl Nevėžio, tai kažkuriais metais pavasarį buvo tikrai neblogas potvynis, bet aukščiau to pylimo nepakilo, užtai vaizdas tikrai gerulis buvo. Tam daugiabutyje mano bendradarbė gyveno, tai juokėsi, kad tik pro duris išeini, į valtelę ir gali plaukt. Būtų buvusi vasara, tai iš balkono į vandenį būtų galima šokinėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2012 12 13, 18:04)
O aš sudalyvavau įžiebime tongue.gif 

Dėl Nevėžio,

Kitąmet būtinai pioneer.gif

Venecija po langais bigsmile.gif Mažu reikia pradėt dairytis gondolos biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi sventej sudalyvavom thumbup.gif jei ne sis forumas net nebuciau zinojus, kad kazkas vyks, nei skelbimu, jokios reklamos.. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2012 12 13, 22:19)
Mes irgi sventej sudalyvavom  thumbup.gif jei ne sis forumas net nebuciau zinojus, kad kazkas vyks, nei skelbimu, jokios reklamos..  doh.gif  unsure.gif

vat man irgi. toks jausmas, kad visur prisiregistravus, visur naujienas e-paštu užsisakius. o apie renginius sužinau iš kur nors netyčiom sad.gif
Atsakyti
Aar gyvos? Neužpustytos? unsure.gif
Atsakyti