Įkraunama...
Įkraunama...

Raudondvario mamytes...

QUOTE(&joy @ 2012 12 04, 08:14)
Įvairiai tas miegas, priklauso nuo to kokia nuotaika ir kaip brolį į miestą reik vežt. Ryte miega iki 10, paskui nuo 12 iki 2 ar 3, o po to jau priverstinai mašinoj, o jei namie tai dar pora kartų po 10 min, nu gal pusvalandį, nes kai namo visi susirenka, tai ne miegas mano bernui galvoj, susipykęs jis su juo truputį  biggrin.gif

pas mane dar be aiškaus ritmo... cool.gif
Atsakyti
Esu...
Susipažinkim ax.gif
Aš kartais irgi vis nosį čia įkišu, bet tema tuščia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2012 12 11, 12:57)
Esu...
Susipažinkim ax.gif

sveika 4u.gif

Mes su njoy atstovaujam 'didvyriams'. O jūs kurio krašto?
Atsakyti
Sveikutes, prisijungiu ir as. Lyg irgi galiu Didvyrius atstovauti smile.gif, bemnt jau anksciau gyvenom, kol gatve nebuvo priskirta...
Norejau paklausti ar vedat vaikucius i kokius bureliusmusu kaime? Pasidalinkit patirtim. Mano mergickai 4, galvoju kitais metais gal kazka palankyt...
Atsakyti
QUOTE(neriba @ 2012 12 12, 18:26)
*Sveikutes, prisijungiu ir as. Lyg irgi galiu Didvyrius atstovauti smile.gif, bemnt jau anksciau gyvenom, kol gatve nebuvo priskirta...
**Norejau paklausti ar vedat vaikucius i kokius bureliusmusu kaime? Pasidalinkit patirtim. Mano mergickai 4, galvoju kitais metais gal kazka palankyt...

sveika smile.gif

*nelabai supratau kur priskirta gatve? g.gif
**pernai ėjo kultūros rūmuose į dailę, mačiau muziką vaikai lanko (šiaip ten garliavos meno mklos filialas lygtais). šiemet pradžioj mokslo metų lankė pramoginius šokius.
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2012 12 11, 13:57)
Esu...
Susipažinkim ax.gif

QUOTE(neriba @ 2012 12 12, 19:26)
Sveikutes, prisijungiu ir as. Lyg irgi galiu Didvyrius atstovauti smile.gif, bemnt jau anksciau gyvenom, kol gatve nebuvo priskirta...
Norejau paklausti ar vedat vaikucius i kokius bureliusmusu kaime? Pasidalinkit patirtim. Mano mergickai 4, galvoju kitais metais gal kazka palankyt...

Sveikos prisijungusios 4u.gif

Maniškis čia Raudondvaryje nieko nelanko, vežioju į miestą, tai nieko negaliu patart. Nors girdėjau, kad nemažai čia visokių yra, tik nesidomėjau ax.gif

Mamicy, mačiau pasistačiusių temoj duonos raugą dalinai (nu bent su fruste apie tai kalbėjot, kiek supratau blush2.gif ). Gal norėtum pasidalint po sekančio kepimo? Ir susitikt būtų proga, nes aš visiška tinginė pasidariau, neprisiruošiu vis pasikviest į svečius jūsų, nes namus tingiu kuopt, nors prižadėta oooooiiiiiiii kaip seniai doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 12 12, 18:47)
sveika smile.gif

*nelabai supratau kur priskirta gatve?  g.gif
**pernai ėjo kultūros rūmuose į dailę, mačiau muziką vaikai lanko (šiaip ten garliavos meno mklos filialas lygtais). šiemet pradžioj mokslo metų lankė pramoginius šokius.

Iki pernai skaitemes kad gyvenam Didvyriu km. Nuo pernai - Naujalio g., nebe Didvyriu km smile.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2012 12 12, 19:16)
Sveikos prisijungusios 4u.gif

Maniškis čia Raudondvaryje nieko nelanko, vežioju į miestą, tai nieko negaliu patart. Nors girdėjau, kad nemažai čia visokių yra, tik nesidomėjau ax.gif

Mamicy, mačiau pasistačiusių temoj duonos raugą dalinai (nu bent su fruste apie tai kalbėjot, kiek supratau blush2.gif ). Gal norėtum pasidalint po sekančio kepimo? Ir susitikt būtų proga, nes aš visiška tinginė pasidariau, neprisiruošiu vis pasikviest į svečius jūsų, nes namus tingiu kuopt, nors prižadėta oooooiiiiiiii kaip seniai doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

aš dabar irgi vežioju į baseiną į miestą, bet šiaip kultūros rūmuose tikrai yra užsiėmimų...

dėl raugo, tai turėsi omeny.
Papildyta:
QUOTE(neriba @ 2012 12 12, 19:26)
Iki pernai skaitemes kad gyvenam Didvyriu km. Nuo pernai - Naujalio g., nebe Didvyriu km smile.gif

aaaa. čia gal kairėj pusėj plento (jei nuo miesto važiuojant)?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 12 12, 18:14)
Mes su njoy atstovaujam 'didvyriams'. O jūs kurio krašto?

Nieko neišmanau, kur tie ''didvyriai'' biggrin.gif
Mes šviežiai įsikūrę naujuose namuose už Nevėžio.
Pirmas paras negalėjau užmigti- mirtina tyla doh.gif Dabar miegu gerai, jei mažoji leidžia biggrin.gif
Patinka man čia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2012 12 12, 23:15)
Pirmas paras negalėjau užmigti- mirtina tyla doh.gif  Dabar miegu gerai, jei mažoji leidžia biggrin.gif
Patinka man čia wub.gif

Tai jūs Raudondvario pradžioj, o mes pačioj pabaigoj, visai netoli mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2012 12 12, 22:15)
Pirmas paras negalėjau užmigti- mirtina tyla doh.gif  Dabar miegu gerai, jei mažoji leidžia biggrin.gif
Patinka man čia wub.gif

aš irgi į šitą kraštą "atitekėjau"... jau baigiu išmokti visas lamankas, didvyrius, bernatonis smile.gif
mes šalia sustojimo ir prūdo gyvenam, tai vasarą pas mus tylos nebūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2012 12 12, 22:45)
Tai jūs Raudondvario pradžioj, o mes pačioj pabaigoj, visai netoli mirksiukas.gif  biggrin.gif

Netoli, baika, beveik ranka susimojuosim biggrin.gif

QUOTE(MAMICY @ 2012 12 13, 07:57)
aš irgi į šitą kraštą "atitekėjau"... jau baigiu išmokti visas lamankas, didvyrius, bernatonis smile.gif
mes šalia sustojimo ir prūdo gyvenam, tai vasarą pas mus tylos nebūna biggrin.gif

Mes su visa šeima atitekėjom. ax.gif
Pirmiausiai pati pravažiuosiu, su gatvėm ir gatvelėm susipažinsiu. Tiesa, pagrindine tekdavo pravažiuoti į Vilkiją . O tada jau turėsit mane paprotinti, kur tie lamankai ir prūdai biggrin.gif
Bažnyčia šviečia man į langus, tai jei užeis noras melstis, užteks tik prie lango ant kelių parklupti biggrin.gif
Ai, nu ir dar su seniūnija susipažinau. Prisiregistravau aną savaitę bigsmile.gif

O daugiau ką čia jums pasipasakoti... Na, tikiuosi pavasarį su Nevėžiu neišplauksim. Kaimynų irgi gerų lauksim(kol kas neturim)...
Atsakyti