Įkraunama...
Įkraunama...

Raudondvario mamytes...

QUOTE(Doviljana @ 2010 02 04, 22:33)
taigi, ne-žiūriu, kad tik 8, jei taviškis tikrai 02.28 gimęs, nes maniškė 03.08  bigsmile.gif

na, žinok jau 2 metus čia gyvenam, bet kur ta abulatorija nelabai įsivaizduoju...čia kažkur netoli mokyklos? g.gif

jo cia uz mokyklos.
Atsakyti
nu ir tyluma cia toks vaizdas kad raudej mamyciu su mazyliais nera g.gif
Atsakyti
Labas vakarelis
O cia ziuriu ssaulyte su Doviljana dviese diskutuoja bigsmile.gif MAno mazoji uz jusiskius irgi tik keleta dieneliu vyresne, laukiam jau gimtadienio ne uz kalnu ax.gif As Taikos gatvej gyvenu, tai ambulatorij nelabai toli, sausi niekaip iki jos neprisiruosiau nueiti, tai reiks gal kita savaite pasisverti pasimatuoti pries gimtadieni bigsmile.gif
Gal maziuku pirmo gimtadienio proga susimatom su vezimais kuria diena ax.gif
Atsakyti
sveikos,
jausdama nostalgiją vis užsuku pasidairinėti kas gero raudondvario mamyčių skyrelyje...
kaip matau jau ir Vėjas sesutę turi wub.gif smagu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliux @ 2010 02 10, 18:09)
Labas vakarelis
O cia ziuriu ssaulyte su Doviljana dviese diskutuoja  bigsmile.gif  MAno mazoji uz jusiskius irgi tik keleta dieneliu vyresne, laukiam jau gimtadienio ne uz kalnu ax.gif  As Taikos gatvej gyvenu, tai ambulatorij nelabai toli, sausi niekaip iki jos neprisiruosiau nueiti, tai reiks gal kita savaite pasisverti pasimatuoti pries gimtadieni bigsmile.gif
Gal maziuku pirmo gimtadienio proga susimatom su vezimais kuria diena ax.gif

Laba
As tai uz paslankiojima po Raude.O kada siulot?
Atsakyti
Siulau slankiot kuria diena kita savaite po svenciu, nes rytdienai planu turiu, o per iseigines tai velniai zino ko prisigalvosim, gal susirasom koki antradieni ar treciadieni, o kada jus i laukuti einat g.gif Nes mes tai arba apie 11, arba jau po 13, miegam apie 12, o lauke nemiegam blink.gif doh.gif
Jops Matylek Vejas turi sesute ax.gif 02 24 metukai jau sesei ax.gif tai mama dazniau prie kompo priseda, nes kai i darba eidavau sitam malonumui lakio beveik neturejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliux @ 2010 02 11, 16:26)
Jops Matylek Vejas turi sesute ax.gif  02 24 metukai jau sesei ax.gif  tai mama dazniau prie kompo priseda, nes kai i darba eidavau sitam malonumui lakio beveik neturejau blush2.gif

greitai laikas eina, dar greičiau svetimi vaikai auga wub.gif biggrin.gif nors savi irgi labai greitai auga biggrin.gif
jip, darbe nepriplepėsi, dirbt reikia biggrin.gif
aš dabar kai namie pc neturiu ir darbe retai prisėdu, tai visai retas svečias SM biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 11 vasario 2010 - 16:43
Niu mamytes tai kaip del pasivaiksciojimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliux @ 2010 02 17, 13:20)
Niu mamytes tai kaip del pasivaiksciojimo ax.gif

aš taip pat už thumbup.gif , tik bijau, kad su vežimu bus sudėtinga iki jūsų atbrist, o į roges mergina kategoriškai atsisako sėst schmoll.gif
Atsakyti
laba
siandien daug reikalu turejau
gal ryt lendam lauk
mums tai ir roges ir vezimas tinka nu aisku nuo nuotaikos priklauso.
Atsakyti
Sveikos Raudondvario mamytės, aš į jūsų kompaniją taip pat noriu. Susitikimo vieta prie ambulatorijos man labai tinka, nes prie pat gyvenu. Tik perskaičius forumą taip ir nesupratau ar buvo susitikimas ar dar tik bus. Gal ketvirtadienį ( 02. 25) jeigu geras oras 11 val. susitinkame. Iki to laiko manau visos spės perskaityti ir susiplanuoti savo laiką. Iki malonaus!
Atsakyti
Na štai, pritarimo nėra, tai ir oras ne koks. Lauksim šiltesnių orų ir kitų mamų pasisakymų, gal kitoms pritars labiau nei man.
Atsakyti