Sveikos
Kartais vis paskaitinėju šią temą, ypač artėjant kokiai progai padirbėti virtuvėje Tai noriu paskonsultuot vienu klausimu
Ar būtų įmanoma pasigaminti namie kukurūzų? Mano fantazija tokia: užmaišyt spurgų tešlą ne su kvietiniais, bet su kukurūzų miltais. Tada išvirti nedideles spurgytes ir paskui jas padžiovint orkaitėje... Na, tai dar mano teorija, bet, kadangi, profės, išmanot neblogai virtuvės reikalus, gal galit pasakyti, ar išeitų kažkas panašaus į kukurūzus pagal tokį receptą ar ne???
staiga visos bedos ir problemos tampa tokios nereiksmingos kai suzinai toki baisu dalyka... sitoje temoje, kur kalbasi visos Anglijos mamytes, viena neteko savo 8eriu menesiu berniuko, gal galesit nors truputuka padet...
Tai siandien pietums valgeme Grietinėlėje troškinta žuvis, niu, zinokite nerealiai skanu!!! Tik grietineles dejau tik 250 ml, bet mums tikrai pakako sito kiekio, garnyrui padariau puria bulviu kose. MB is karto net 2 porcijas sukirto (kas buna l.retai ), o po to desertui buvo Pyragas su persikais ir uogomis. Taip pat gavosi laaabai skanu, net nesulaukem pokol ataus. Dariau su kombainu, specialiai tam skirtame inde, man gavosi a'la trupinukai (tokia dregnoka tesla, kaip smelis). Nzn ar taip turejo buti, bet ji man puikiai apsiklijavo. Dejau saldytas melynes ir paprasta varske (nes tos Musu svelniosios nei Rimi, nei Maximoje niekaip nerandu). Niam Pyragas labai paprastai pagaminamas, bet skonis laaabai geras!
Aciu Sonatina
Aciu Sonatina
Labai skanus buvo tortas su varškės kremu. Persikiniam sluoksny būtinai reikia dėl atskirų gabaliukų, kaip ir nurodyta recepte (aš nedėjau), nes nesijaučia beveik blenderiuoto konservuoto persiko skonio. Sonatina rašė, kad kremas jai pasirodė rūgštokas. Prieš dėdama želatiną paragavusi irgi taip pamaniau, bet kai sustingo, skonis niveliavosi ir būtent to rūgštumo ir pritrūko.
QUOTE(wild @ 2009 02 15, 21:30)
Labai skanus buvo tortas su varškės kremu. Persikiniam sluoksny būtinai reikia dėl atskirų gabaliukų, kaip ir nurodyta recepte (aš nedėjau), nes nesijaučia beveik blenderiuoto konservuoto persiko skonio. Sonatina rašė, kad kremas jai pasirodė rūgštokas. Prieš dėdama želatiną paragavusi irgi taip pamaniau, bet kai sustingo, skonis niveliavosi ir būtent to rūgštumo ir pritrūko.
Ooo..! Koks grazus torciukas, kaip skaniai atrodo!!! As irgi vis laukiu progos ji pagaminti. Tai dabar jei kiltu klausimu, turiu i ka kreiptis
Is karto noriu paklausti: kokio dydzio buvo forma? Su kokia varske darei (jei kaip ir Sonatina, tai kur ja rast, as ir HyperRimi ir Akropolio Maximoje vis ieskau, nu nerandu)? Ir dar vienas klausimelis Kai ruosei biskvita, tai reikia sausus produktus sumaisyti su kiausiniu mase ir atsargiai ismaisyti. Ar nesigavo gumuliuku sumaisius siuos produktus?
Aciu uz atsakymus
noriu varskini tingini pabandyti, jau seniai seile varvinu tik va bijau konservuotu vaisiu deti bijau kad nesigautu per daug slapia mase? gal kas pasnabzdes kokiu vaisiu dedate?
ir dar galvoju , kazin kaip gautusi su paprastais sausainiais daryti "torta is krekeriu "zuvytes" jei ne krekerius o paprastus sausainius deti.. gal kas bandete?
QUOTE(Dange* @ 2009 02 17, 15:08)
noriu varskini tingini pabandyti, jau seniai seile varvinu tik va bijau konservuotu vaisiu deti bijau kad nesigautu per daug slapia mase? gal kas pasnabzdes kokiu vaisiu dedate?
dėjau bananus, bet man nelabai patiko.
džiovinti vaisiai tinka, o jei dar kokiam konjake pamirkyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 02 15, 21:17)
Dejau saldytas melynes ir paprasta varske (nes tos Musu svelniosios nei Rimi, nei Maximoje niekaip nerandu). Niam
"Mūsų švelniosios varškės" būna "IKI" parduotuvėse
QUOTE(Dange* @ 2009 02 17, 15:08)
noriu varskini tingini pabandyti, jau seniai seile varvinu tik va bijau konservuotu vaisiu deti bijau kad nesigautu per daug slapia mase? gal kas pasnabzdes kokiu vaisiu dedate?
jei gaminsi ji su dziovintais abrikosais ir razinomis, tikrai nepasigailesi Pati gaminau su siais vaisiais-nenusivyliau
Siandien vakarienei gaminau lazanija su varske
Labai labai visiems patiko
Labai labai visiems patiko
QUOTE(Renata123 @ 2009 02 16, 17:41)
Is karto noriu paklausti: kokio dydzio buvo forma? Su kokia varske darei (jei kaip ir Sonatina, tai kur ja rast, as ir HyperRimi ir Akropolio Maximoje vis ieskau, nu nerandu)? Ir dar vienas klausimelis Kai ruosei biskvita, tai reikia sausus produktus sumaisyti su kiausiniu mase ir atsargiai ismaisyti. Ar nesigavo gumuliuku sumaisius siuos produktus?
forma 26 cm
Varškė Švelnioji geriausia...visąlaik randu Iki.
Kadangi miltus su krakmolu, kepimo milteliais (kas įeina pg. receptą) persijoju kelis kartus, o miltus biskvitams naudoju rupius Ekstra, gumuliukų niekad nebūna