QUOTE(krika @ 2009 01 30, 19:24)
gaminau vėl mėsos pakepą. bet man ten skonio trūksta
dariau iš kiaulienos, ėmiau kiaulienos prieskonius, druską, pipirus. bet va vis viena kažko tokio trūko
man tai labai patinka šitas receptas, tik aš visur dar dedu prieskonių ir druskytės, ir ant morkų ir ant bulvių sluoksnių.
Papildyta:
QUOTE(Renata123 @ 2009 01 30, 20:28)
Sveikos super mamytes! Labai daznai lankiausi supermama.lt forumuose, bet tik kaip svecias, bet vakar prisiregistravau, pagaliau!
Ir su didziausiu malonumu noriu prisijungti prie JUSU, Sonatinos receptuku gerbeju! Kaip ir dauguma is jusu, esu isbandziusi nemazai Sonatinos receptu...ka cia bepridursi... tiesiog viskas SUPER skanu, ir pakankamai lengvai pagaminama! Didziule padeka Sonatinai!!!
Noreciau isbandyti
jautiena su grybais, bet turiu kelis klausimus, gal galetumete patarti:
1. Ar galima naudoti saldytus grybus? Mano sese dave misko grybu (savo surinktu), ji juos pries tai apvire, o po to uzsalde. Tai vat kyla klausimas, ar apskritai galima saldyti grybus nors ir apvirtus?
2. Ar vietoj jautienos galiu naudoti kiauliena? (Mano nuomone, jautienos ispjova truputi brangokai kainuoja). Ir kokia tada kiauliena jus naudotumete, ir ar butu taip pat skanu, kaip ir su jautiena? Ar geriau mesos nekeisti?
Aciu uz atskymus
P.S. atsiprasau, jei ka nors ne taip parasiau, kadangi cia mano pirmas kartas
Pazadu, kad viska greitai ismoksiu
Aš grybus visada taip šaldau, jie super skanūs būna
, ir darbo nedaug, apverdu ir atšalusius į šaldyklį.