gaminau kiaušinių-faršo vyniotinį
keksiukus su nutela
tortas marsas nerealus, nors mes neesam su B baisingi saldumynų, bet vyras iki dabar dar kalba, kad skanesnio nevalgė
Dariau makaronu lizdelius su grietinele tai jau kaip skanu buvo tikrai ne viena karta dar kartosiu
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 20, 18:19)
tortas marsas nerealus, nors mes neesam su B baisingi saldumynų, bet vyras iki dabar dar kalba, kad skanesnio nevalgė
turiu pora klausimu del torto o tiesei ta folija formoj? kazin ar iseina grazus krastai po to kai isemi ar nevientisa gal folijos gabala reikia kloti? paaiskinkit man neismanelei
ir dar kazin ar tinka paprasta namie pagaminta varske ar butinai turi buti kremine? man mociute lauktuviu idejo, tai galvoju butu labai gerai panaudoti tortui.gal tada reiketu ideti daugiau vanilino ar kitokiu prieskoniu?
Aš ir tą torčiuką dariau foliją tiesiau, vieną didelį lapą , ji po to labai gerai nusiėmė ir nieko blogo nesimatė , o varškę ir dėjau pačią paprasčiausią 9 proc, įdėjau cukraus, vanilinio cukraus, marmeladinių saldainių pripjausčiau, ką nori, tą ir gali pridėti, skonio negadina, nes kreminės tą dieną neradau.
Tortukas gavosi labai puikus ir skanus, mums patiko
Gal kitos mergaitės parašys savo atsiliepimus
Tortukas gavosi labai puikus ir skanus, mums patiko
Gal kitos mergaitės parašys savo atsiliepimus
na mamukai, as naujoke sitoj temoj, bet pasidalinsiu savo patirtimi
siandien dariau makaronu lizdelius grietineles padaze kai juos padariau (pries virima) tai labai graziai atrode, net vyrui ispudi paliko :0 bet kai sudejau i keptuve kur jau buvo pakepinti svogunai su sviestu supratau kad mano keptuve nepakankamai gili kad lizdelius apsemtu vanduo, nu tai galvojau viskas, liksim be pietu, mesyte neisvirs, bet viskas gavosi gerai, skonis super ir tikrai lengvai pasidaro
ir siaip, as neseniai atradau Sonatinos receptus, bet jau tokie
aciu
Papildyta:
aij, pamirsau pamineti, kad dariau ir mesos apkepa praeita savaite, nu gavosi labai labai skanus, as dejau ne vien kiauliena bet per puse su kalakutienos file, gavosi super
siandien dariau makaronu lizdelius grietineles padaze kai juos padariau (pries virima) tai labai graziai atrode, net vyrui ispudi paliko :0 bet kai sudejau i keptuve kur jau buvo pakepinti svogunai su sviestu supratau kad mano keptuve nepakankamai gili kad lizdelius apsemtu vanduo, nu tai galvojau viskas, liksim be pietu, mesyte neisvirs, bet viskas gavosi gerai, skonis super ir tikrai lengvai pasidaro
ir siaip, as neseniai atradau Sonatinos receptus, bet jau tokie
aciu
Papildyta:
aij, pamirsau pamineti, kad dariau ir mesos apkepa praeita savaite, nu gavosi labai labai skanus, as dejau ne vien kiauliena bet per puse su kalakutienos file, gavosi super
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 17, 13:40)
Šiandien pagaminau netikrą Šepardo pyragą
Šepardo pyragas su vištiena
500 g vištienos ar kalakutienos filė
1 v. š. aliejaus
1 didelė svogūno galvutė, supjaustyta kubeliais
1 didelė morka, supjaustyta kubeliais
200 g pievagrybių, supjaustytų riekutėmis
1 v. š. miltų
1 v. š. garstyčių
200 ml neriebios grietinėlės
druskos
pipirų
bulvių košės pagal mėgiamą receptą
200 g fermentinio sūrio
Įkaitintame aliejuje apkepti svogūnus ir morkas, kol daržovės suminkštės. Sudėti paukštieną, supjaustytą nedideliais gabaliukais, ir pievagrybius, apkepti, kol mėsa nebebus rausva. Berti miltus, druską, pipirus, išmaišyti ir pakepinti 2 - 3 min. Pilti grietinėlę ir virti, kol padažas pradės tirštėti. Pilti paruoštą masę į kepimo indą. Ant viršaus paskleisti bulvių košę, užberti tarkuoto sūrio.
Kepti įkaitintoje iki 200C orkaitėje 25 - 30 min., kol sūris apskrus.
P. S. naudojau kalakutienos guliašą... Buvo tikrai labai skanu
Šepardo pyragas su vištiena
500 g vištienos ar kalakutienos filė
1 v. š. aliejaus
1 didelė svogūno galvutė, supjaustyta kubeliais
1 didelė morka, supjaustyta kubeliais
200 g pievagrybių, supjaustytų riekutėmis
1 v. š. miltų
1 v. š. garstyčių
200 ml neriebios grietinėlės
druskos
pipirų
bulvių košės pagal mėgiamą receptą
200 g fermentinio sūrio
Įkaitintame aliejuje apkepti svogūnus ir morkas, kol daržovės suminkštės. Sudėti paukštieną, supjaustytą nedideliais gabaliukais, ir pievagrybius, apkepti, kol mėsa nebebus rausva. Berti miltus, druską, pipirus, išmaišyti ir pakepinti 2 - 3 min. Pilti grietinėlę ir virti, kol padažas pradės tirštėti. Pilti paruoštą masę į kepimo indą. Ant viršaus paskleisti bulvių košę, užberti tarkuoto sūrio.
Kepti įkaitintoje iki 200C orkaitėje 25 - 30 min., kol sūris apskrus.
P. S. naudojau kalakutienos guliašą... Buvo tikrai labai skanu
siandien gaminau irgi su kalakutiena, nu labai liuksiskai gavosi, darbo nedaug, o patiekalas gavosi labai skanus zodziu, mano isbandyti mesos apkepas, makaronu lizdeliai ir Shepardo pyragas su vistiena vienas u zkita geresni ir visi labai skanus
QUOTE(justina_r @ 2009 01 25, 21:30)
Dariau makaronu lizdelius su grietinele tai jau kaip skanu buvo tikrai ne viena karta dar kartosiu
Man turbūt akys nusilpo , bet nerandu šito receptuko. Gal galit nuorodą imest .
QUOTE(*Caras* @ 2009 01 29, 18:52)
Man turbūt akys nusilpo , bet nerandu šito receptuko. Gal galit nuorodą imest .
turbūt šitie
http://www.supermama...p;#entry5734574
QUOTE(keistuole @ 2009 01 29, 18:05)
aha sitas
as idedu nuotraukele kaip man gavosi makaronu lizdeliai
! | pašalinta per didelė nuotrauka |
Labai jau didelis jūsų paveiksliukas
Gaminau klakutienos zuikį, skanus tik labai didžiulis gaunasi,kiaušinių ir faršo vyniotinį nu ir labai skanu.