Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

Ar kur nors dar darželiuose taip yra, kad per eglutės pasirodymą neleidžiama tėvam fotografuoti (tik vienas fotografas galimas, arba iš tėvų tarpo, arba samdomas)... g.gif blyn marazmas kažkoks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 12 21, 15:54)
Ar kur nors dar darželiuose taip yra, kad per eglutės pasirodymą neleidžiama tėvam fotografuoti (tik vienas fotografas galimas, arba iš tėvų tarpo, arba samdomas)...  g.gif blyn marazmas kažkoks  lotuliukas.gif

Kas čia per bajeriai blink.gif Aš ne tik fotoaparatą, bet ir kamerą žadu neštis...
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 12 21, 16:54)
Ar kur nors dar darželiuose taip yra, kad per eglutės pasirodymą neleidžiama tėvam fotografuoti (tik vienas fotografas galimas, arba iš tėvų tarpo, arba samdomas)...  g.gif blyn marazmas kažkoks  lotuliukas.gif

Tai cia labai jau aisku kodel taip yra, susitare vadinasi fotografas su valdzia darzelio, aukletojom, ir visi teveliai tures imti is jo nuotraukas, bizniukas kaip sakant lotuliukas.gif Bet siaip gryniausia nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 12 21, 15:54)

blink.gif blink.gif blink.gif
Tikiuosi pas mus darželyje leis tėvams patiems įamžinti savo vaikus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 12 18, 10:42)
Koks skirtumas, 3 d. ar daugiau, nevedžiau tik 1 d. Tik prisiminiau kažkaip įdomiai į tas dienas skaičiuojas savaitgalis. Man atrodo jei pirmadienį neateini, tai gaunas šeštad.+sekmad.+pirmad. - 3 dienos, tai jau antradieniui reik pažymos, bent jau taip auklėtoja sakė  g.gif

Arba pas mus darzelyje leidzia 5 dienas be pazymos neiti arba savaitgaliai nesiskaicuoja. Nes as pasiemiau savo vaika ketvirtadieny, be nuotaikos visa, nors nesirgom dar, sako pailsekit dvi dienas, pirmadieny ateikit. Sakau kaip del pazymos. Sako pirmadieny priimsim be jos, bet reiks moketi uz tas nebutas dienas.

QUOTE(Pacankė @ 2008 12 18, 11:25)
Pas mus prašo pažymos už 3 nebuvimo darže dienas cool.gif

Pas mus pazyma nebutina, bet tada reikia moketi. Jeigu nori nemoketi - turi pristatyti pazyma mirksiukas.gif
Atsakyti
mes visada filmuojam, fotografuojam, bet ir valdiškų keletą pasiimam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 12 21, 16:54)

Ne nu cirkai ir ne kitaip doh.gif Kas man gali uždraust filmuot fotografuot savo vaiką g.gif Pagal viską tokis samdomas fotografas turėtu manes atsiklaust ar aš leidžiu jam mano vaiką fotografuot ax.gif Viskam turi būt ribos 4u.gif
Atsakyti
Tai vat, pas mus su fotografais tokis bajeris doh.gif Dėl to, kad vaikai nebūtų trikdomi aplink lakstančių tėvų su kamerom ir fotoaparatais ax.gif Iš tos pusės pilnai suprantu, bet iš kitos pusės irgi pagalvojau, kad direktorė su fotografais profesionalais susitarus ax.gif Tikiuos kad iš tėvų kas atvarys su fotoaparatu, ir draugiškai foto leis po to pasidaryt, o ne už kiekvieną po 3 lt mokėt doh.gif ČIČI darželis tas pats, kaip pas jumi dėl viso šito reikalo g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prula: 21 gruodžio 2008 - 22:37
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 12 21, 22:25)
Ne nu cirkai ir ne kitaip doh.gif Kas man gali uždraust filmuot fotografuot savo vaiką g.gif Pagal viską tokis samdomas fotografas turėtu manes atsiklaust ar aš leidžiu jam mano vaiką fotografuot ax.gif Viskam turi būt ribos  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 12 21, 22:36)
Tai vat, pas mus su fotografais tokis bajeris  doh.gif Dėl to, kad vaikai nebūtų trikdomi aplink lakstančių tėvų su kamerom ir fotoaparatais  ax.gif Iš tos pusės pilnai suprantu, bet iš kitos pusės irgi pagalvojau, kad direktorė su fotografais profesionalais susitarus  ax.gif Tikiuos kad iš tėvų kas atvarys su fotoaparatu, ir draugiškai foto leis po to pasidaryt, o ne už kiekvieną po 3 lt mokėt  doh.gif ČIČI darželis tas pats, kaip pas jumi dėl viso šito reikalo  g.gif

blink.gif pirmą kartą girdžiu - šiandien šventė, pažiūrėsim g.gif Teisingai Godytes mama sako, tai manęs turi atsiklausti smile.gif Aš tikrai nešiuosi ir tik tegu nebando neleisti aggressive.gif
Atsakyti
Dėl fotografų gavos bardakas lotuliukas.gif aišku fotografavo, filmavo visi kas norėjo, buvo ir profesionalas... aš ir pripleškinau, draust nieks nedraudė, o nepatenkintų gal ir buvo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 12 22, 11:16)
Dėl fotografų gavos bardakas  lotuliukas.gif aišku fotografavo, filmavo visi kas norėjo, buvo ir profesionalas... aš ir pripleškinau, draust nieks nedraudė, o nepatenkintų gal ir buvo  irnesakyk.gif

O tai kas čia taip neleido?
Atsakyti