Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

QUOTE(soliux @ 2008 12 17, 09:33)
Pas mus šventė tik antradieni, turbūt vėliausiai iš visų.

veliausiai bus pas mus - treciadieni smile.gif
Atsakyti
kada trečiadienį atsiimsit vaikučius? ankščiau kažkiek?
man tai jokio skirtumo,tik ydomu sužinot kaip būna tą dieną...nes auklėtoja sakė kaip mamytės nuspręs taip ir bus blush2.gif metė užuomena,kad visi trumpiau dirba ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 12 18, 10:18)
Teoriškai vienoda, o praktiškai labiausiai nuo darželio med.sesutės priklauso. Aš visada su jomis susitikslinu tą reikalą. Vienos už tris praleistas dienas pažymos reikalauja ir savaitgalius į jas įskaičiuoja, o kitos ir penkias darbo dienas be pažymos praleisti leidžia, ypač jei tėveliai ar broliukai/sesutės atostogauja.

Šiuo klausimu mūsų med. sesutė griežta. Buvo momentas, kai tik vieną dieną be pažymos leido praleisti (išskyrus tuos atvejus, kai kas nors šeimoje atostogauja, tame tarpe ir broliukas)
Papildyta:
QUOTE(awiux @ 2008 12 18, 19:56)
kada trečiadienį atsiimsit vaikučius? ankščiau kažkiek?
man tai jokio skirtumo,tik ydomu sužinot kaip būna tą dieną...nes auklėtoja sakė kaip mamytės nuspręs taip ir bus  blush2.gif  metė užuomena,kad visi trumpiau dirba  ax.gif

Jos irgi nori Kūčioms pasiruošti
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 12 19, 09:26)
Šiuo klausimu mūsų med. sesutė griežta. Buvo momentas, kai tik vieną dieną be pažymos leido praleisti (išskyrus tuos atvejus, kai kas nors šeimoje atostogauja, tame tarpe ir broliukas)
Papildyta:
Jos irgi nori Kūčioms pasiruošti

Vat tas ir juokingiausia biggrin.gif -jos ir gi nori pasiruošti.Įsivaizduoju,ruošiu kūčių stalą,pritrūkau duonos(pvz) Bėgu į Iki,o ten užsidarė 17,30,nes visi norėjų ir gi pasiruošti.Arba kaip man darbe pasakyti,kad negaliu dirbti,nes reikia vaiką anksčiau pasiimti.Šiuo požiūriu auklėtojos kartais saviveikla užsiiminėja cool.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2008 12 19, 08:37)
Vat tas ir juokingiausia  biggrin.gif  -jos ir gi nori pasiruošti.Įsivaizduoju,ruošiu kūčių stalą,pritrūkau duonos(pvz) Bėgu į Iki,o ten užsidarė 17,30,nes visi norėjų ir gi  pasiruošti.Arba kaip man darbe pasakyti,kad negaliu dirbti,nes reikia vaiką anksčiau pasiimti.Šiuo požiūriu auklėtojos kartais saviveikla užsiiminėja  cool.gif

Tai, jos tik užsimena, kad jei įmanoma tai tėvai pasiimtų anksčiau... Na, tiesą pasakius, mane tai irgi kartais nervina... nes jeigu galiu aš ir taip anksčiau pasiimu
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 12 19, 09:50)
Tai, jos tik užsimena, kad jei įmanoma tai tėvai pasiimtų anksčiau... Na, tiesą pasakius, mane tai irgi kartais nervina... nes jeigu galiu aš ir taip anksčiau pasiimu

Šiaip tik užsimena,ir pas mus taip pat.Na bet juokinga juk.Tai atrodo,kad sėdi namie ir specialiai neimi vaiko anksčiau,kad auklėtoja negalėtų išeiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2008 12 19, 08:59)
Šiaip tik užsimena,ir pas mus taip pat.Na bet juokinga juk.Tai atrodo,kad sėdi namie ir specialiai neimi vaiko anksčiau,kad auklėtoja negalėtų išeiti  biggrin.gif

irnesakyk.gif įsivaizduoju, kiek tokių yra, kurios tiesioga neskuba tų vaikų pasiimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 12 19, 12:24)
irnesakyk.gif įsivaizduoju, kiek tokių yra, kurios tiesioga neskuba tų vaikų pasiimt doh.gif

Žinau,bet aš norėjau akcentuoti,kad nepasiima dėl to,kad auklėtojos negalėtų anksčiau išeiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2008 12 19, 12:03)
Žinau,bet aš norėjau akcentuoti,kad nepasiima dėl to,kad auklėtojos negalėtų anksčiau išeiti  biggrin.gif

aha, todėl ir nepasiimu biggrin.gif
Auklėtojos galėjo atsipūsti, kai Aistė sirgo, nes vien dėl mūsų turi būti darbe iki pat šešių (na, beveik)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 19 gruodžio 2008 - 12:57
Raportuoju pioneer.gif Po 3 nelankymo dienų priėmė mano kūdikius be pažymos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 12 19, 16:54)
Raportuoju pioneer.gif Po 3 nelankymo dienų priėmė mano kūdikius be pažymos smile.gif

Bet reiks už tas dienas mokėt? ar ne?
Atsakyti
Tai taip smile.gif
Atsakyti