Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

Pas mus šventė tik antradieni, turbūt vėliausiai iš visų.
Šiandien nuvedžiau dukriuką, tai grupėje tik 6 vaikai. Auklėtoja viena rimtai serga, vaikai taip pat serga, šalia esančioje grupėje kabo lapelis - karantinas, vėjaraupiai.
kažin kiek čia mūsų susirinks į ta šventę, bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Pupkiz @ 2008 12 17, 10:33)
o mes tik pirmadieni svesim...  rolleyes.gif

mums irgi 4u.gif

šnd grupėj kartu su manąja 3vaikai doh.gif ...ir tie tokie pusiau sweiki doh.gif ...gal iki pirmadienio pasveiks...o gal tik atves į šventę /ji 9-10ryto/
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2008 12 17, 11:36)
mums irgi  4u.gif
šnd grupėj kartu su manąja 3vaikai  doh.gif ...ir tie tokie pusiau sweiki  doh.gif ...gal iki pirmadienio pasveiks...o gal tik atves į šventę /ji 9-10ryto/

pas mus irgi nemazas "nubyrejimas", o svente irgi anksti... 9.40 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupkiz @ 2008 12 17, 10:33)
o mes tik pirmadieni svesim...  rolleyes.gif

Mes irgi pirmadienį smile.gif iš ryto
O grupėj tai visai normalei vaikų, kažkaip dar laikosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita 25: 17 gruodžio 2008 - 11:28
QUOTE(Prula @ 2008 12 16, 19:52)
Čia tokis klausimas, nevedžiau vaiko 1 dieną į darželį. Pažymos kad sveikas vaikas nereik, ir neturiu pažymos, kad tą dieną lankėmės pas gydytoją. Tai man reiks mokėt už tą dieną? Aš būčiau linkus sumokėt. Bet kaip kaži būna kai be pateisinamos priežasties nelankom darželio, baudos jokios negręsia  g.gif  lotuliukas.gif

Mokėti reikės mirksiukas.gif jei neisit į darželį 3 d., tada reikės pažymos
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 12 17, 13:34)
Mokėti reikės  mirksiukas.gif  jei neisit į darželį 3 d., tada reikės pažymos

Man atrodo už 3 dar nereikia g.gif Va, jei ilgiau neisi, tai jo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 12 17, 18:32)
Man atrodo už 3 dar nereikia g.gif Va, jei ilgiau neisi, tai jo... smile.gif

Mūsų daržely tokia tvarka, o Prula savo dukrytę veda į tą patį darželį ax.gif
Atsakyti
Šiuo klausimu visuose darželiuose tvarka vienoda smile.gif
Atsakyti
Koks skirtumas, 3 d. ar daugiau, nevedžiau tik 1 d. Tik prisiminiau kažkaip įdomiai į tas dienas skaičiuojas savaitgalis. Man atrodo jei pirmadienį neateini, tai gaunas šeštad.+sekmad.+pirmad. - 3 dienos, tai jau antradieniui reik pažymos, bent jau taip auklėtoja sakė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 12 18, 09:42)
Koks skirtumas, 3 d. ar daugiau, nevedžiau tik 1 d. Tik prisiminiau kažkaip įdomiai į tas dienas skaičiuojas savaitgalis. Man atrodo jei pirmadienį neateini, tai gaunas šeštad.+sekmad.+pirmad. - 3 dienos, tai jau antradieniui reik pažymos, bent jau taip auklėtoja sakė  g.gif

Man yra skirtumas umn.gif bo šiandien trečia diena, kaip mazgių nevedu, o pas gydytoją dar nebuvom lotuliukas.gif Galvoju, jei ryt nuvesiu, reiks pažymos, ar ne? Buvau užėjus, tai tik auklytę radau, ana sakė: man rodos už tris dar nereik.. g.gif hihihi.gif Nu, reiks auklėtojai pasiskambint.

O dėl savaitgalių, tai tikrai prisimenu, kad minėjo 5 dienas. 3+2 mirksiukas.gif Tik vėl klausimas - tada už tas 5 JAU reik pažymos, ar dar ne g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 12 18, 09:00)
Šiuo klausimu visuose darželiuose tvarka vienoda smile.gif

Teoriškai vienoda, o praktiškai labiausiai nuo darželio med.sesutės priklauso. Aš visada su jomis susitikslinu tą reikalą. Vienos už tris praleistas dienas pažymos reikalauja ir savaitgalius į jas įskaičiuoja, o kitos ir penkias darbo dienas be pažymos praleisti leidžia, ypač jei tėveliai ar broliukai/sesutės atostogauja.
Atsakyti
Pas mus prašo pažymos už 3 nebuvimo darže dienas cool.gif
Atsakyti