Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

QUOTE(jėga @ 2008 12 09, 15:34)
Su tom pelytėm tai... Kažkada irgi aiškinau: va, iškris dantukas, padėsim po pagalve, ryte rasi pinigėlį, pelytė atneš... Jis man: tai einam pelytės pirkti bigsmile.gif  lotuliukas.gif

O kitą kartą  plomba iškrito, sako: reik padėt po pagalve, pelytė litą atneš... doh.gif  lotuliukas.gif

doh.gif niu geras biggrin.gif Tai nupirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesselt @ 2008 12 10, 19:14)
sveikos merginos, noriu jusu pagalbos, kadangi temele yra apie darzelius, tai norejau paklausti jusu nuomones apie darzeli Sakalelis ir apie darzeli Puriena?mano sunui tik 1.5men, bet eiles jau zveriskos, tai neapsisprendziu kur rasyti.sakalelis yra kieme, o apie puriena labai gerus atsiliepimus girdejau ir lyg tais dar manajam vieta butu...

Sakalėlis yra specializuotas darželis vaikams su judėjimo negale, bet gal yra ir paprastų grupių.
Atsakyti
QUOTE(agnesselt @ 2008 12 10, 19:14)
sveikos merginos, noriu jusu pagalbos, kadangi temele yra apie darzelius, tai norejau paklausti jusu nuomones apie darzeli Sakalelis ir apie darzeli Puriena?mano sunui tik 1.5men, bet eiles jau zveriskos, tai neapsisprendziu kur rasyti.sakalelis yra kieme, o apie puriena labai gerus atsiliepimus girdejau ir lyg tais dar manajam vieta butu...

Sveika, Sakalelyje yra ir sveiku vaiku grupiu. Mes lankeme apie keturius men. ir visus juos vaikas praverke, daug sirgo. Nauja darzeli lankome jau ketvirtas menuo, o asareliu dar nemateme. Tad itariu, kad vaikui nepatiko Sakalelyje, nors langai ten plastikiniai, viskas tvarkinga, bet...Na, man ir paciai viena aukletoja kele antipatija, o ir direktore schmoll.gif tiesiog nesimpatiska. Bet cia jau gal nuo grupes priklausys i kokia pakliusit. Gal eik apsiziureti ir pasikliauk savo nuojauta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasaj: 11 gruodžio 2008 - 09:33
QUOTE(ezra @ 2008 12 10, 19:37)
Sakalėlis yra specializuotas darželis vaikams su judėjimo negale, bet gal yra ir paprastų grupių.

Taip , tai darželis vaikučiams su judėjimo bei su proto negalia, nors šitų grupių dauguma, bet yra ir keturios grupės sveikiems vaikučiams smile.gif

QUOTE(rasaj @ 2008 12 11, 09:33)
Sveika, Sakalelyje yra ir sveiku vaiku grupiu. Mes lankeme apie keturius men. ir visus juos vaikas praverke, daug sirgo.  Nauja darzeli lankome jau ketvirtas menuo, o asareliu dar nemateme. Tad itariu, kad vaikui nepatiko Sakalelyje, nors langai ten plastikiniai, viskas tvarkinga, bet...Na, man ir paciai viena aukletoja kele antipatija, o ir direktore schmoll.gif tiesiog nesimpatiska. Bet cia jau gal nuo grupes priklausys i kokia pakliusit. Gal eik apsiziureti ir pasikliauk savo nuojauta.

Na, manau į darželį vaikučius vedame ne dėl langų, ir ne dėl direktorės, čia svarbiausia auklėtojos, ir čia jau nežinosi pasiseks ar ne, vienam vienas nepatinka, antram kitas nepritinka, viosoms linkiu surast pačią pačiausią mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Labutis, norėjau paklausti jeigu kalėdinė šventė vyksta ryte darželyje, ar vėliau po šventės paliekate savo vaikelius darželyje iki vakaro?
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 12 11, 14:39)
Labutis, norėjau paklausti jeigu kalėdinė šventė vyksta ryte darželyje, ar vėliau po šventės paliekate savo vaikelius darželyje iki vakaro?

Aš nepalieku. Bet kiti palieka. Mažai tokių. Bet gal neturi, kur dėt unsure.gif
Atsakyti

Aš turiu galimybę pasiimti tai nepalieku biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai vesiuos namo ax.gif , bet kiti tėveliai palieka, nes grįžta darban 4u.gif
Atsakyti
Man tikriausiai reikės palikti, nes reikės i darba atgal sugryžti.
Atsakyti

As palikdavau, o siemet svente 15.30
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 12 11, 15:39)

Aš palikdavau, nes negalėdavau pasiimti, reikdavo grįžti į darbą.
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 12 11, 15:39)

pernai palikau, bet po pietu miego pasiemiau, siemet ziuresim, jei nores eiti namo tai vesiuosi, jei ne - paliksiu, juk svente jiems tesiasi, vaisiu bus like, sventine apranga drinks_cheers.gif
Atsakyti