QUOTE(Dilma @ 2008 12 06, 23:47)
Prie ko čia socializmas? Vienodos dovanos perkamos ne tam, kad suvienodint vaikus, o todėl, kad negalima pasitikėti tėvų supratimu

. Todėl, kad norima apsaugoti vaikus nuo nuoskaudų, kad Joniukas ar Petriukas gavo didensę ir gražesnę dovaną, nei aš.
Be abejo, kad tik tėvai geriausiai žino vaiko poreikuis ir norus, bet tam yra tikros Kalėdos, tikra eglutė ir tikras Kalėdų senelis

. Puikiai žinau, ko nori mano vaikai, ir taip pat puikiai žinau, kad jie net nesitiki darželyje gauti būtent tai. Nes tikas Kalėdų senis jiems yra tik vienas. O jis ateina tik per tikras Kalėdas
Tai ir yra socializmas, neišsiskirti iš kitų, visi unifikuoti. Šiaip jau dauguma nesutiko su mano tokia nuomone ir grupėje, taip manančių kaip aš mažuma. Aš nekalbu apie didesnę dovaną, kad išsiskirti iš kitų, užtektų paprastos spalvinimo knygutės, jei tik vaikas būtent to nori. Nesąmonė nešti į darželį kompiuterį ar dar kokį visų vaikų pageidaujamą žaislą.
O dėl tikėjimo, maniškė besąlygiškai kol kas tiki visais Kalėdų seniais, ar jis namie ar ne namie. negaila man pinigėlių išleistų niekalams, tik paprastai tai būna daiktai, kurie dėmesio nesusilaukia, prasimėto kur. Nes ir mamos aptarinėdamos dovaną sakė, o kam gerą pirkti, vis tiek sulaužys. nenoriu savo vaiko pripratinti prie menkaverčių daiktų gausybės. Nes dar eisime bent į 5 kalėdų egles