Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(gaika78 @ 2008 10 31, 23:08)
Nu man tai kažkaip nelabai Mečys ar Šviedrys.Savo vaikui tikrai niekada tokio neduočiau,nors prieš turinčius tokius vardus nieko neturiu...

Mečys – trumpinys iš Mečislovas slavų: meč „kalavijas“ + slava „šlovė“ – „kalaviju pasiekęs šlovę“
Pagal reikšmę tai neblogas vardas, bet savo vaikui tai irgi neduočiau.
Atsakyti
vakar per teliką mačiau, vyrukas metuose - Linusis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 10 31, 11:48)
Brolio  kursiokas (o gal grupiokas ar dar kas,nes lnelabai gilinaus) Ūdrius (ar Ūdrys). Tai kai išgirstu šitą vardą man iškart ausyse "Aš papuošiu žirgo galvą pinajivom"

drinks_cheers.gif bet man vis tiek gražu smile.gif
Atsakyti
nuelis letas ir alenas - tokie 'pamandrinti' vardai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 02 lapkričio 2008 - 20:31
Prisiminiau,buvo tokia mergaitė,kai aš augau,vardu Montana.Nelabai man...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 11 02, 17:36)
drinks_cheers.gif bet man vis tiek gražu smile.gif

vat man irgivisai nieko smile.gif ir tas pažįstamas Ūdrys tai labai tinika to Ūdrio iš operos vaizdą biggrin.gif toks blodinas,pusilgiais plaukiais ir dar mėgdavo nešiot tuos,tokius pasilamdančius lininius drabužius smile.gif Tai jam labai tinka tas vardas thumbup.gif
Atsakyti
Siandien- Agrikola doh.gif
Rytoj- Audangas, Florijonas lotuliukas.gif
Poryt- Melanijus, Ashmantas blink.gif
Atsakyti
Mokytoja buvo pas mus vardas Kilnutė blink.gif
Atsakyti
Džiazas smile.gif radau vaikis.com. Ten vardus paskaičius įsitikinau, kad žmonių fantazijai nėra ribų smile.gif
Atsakyti
o kaimynystėje gyveno berniukas, vardu Aretas įdomus vardas, bet man iškart norisi pridėti vieną raidę ir išeitų -ar retas ax.gif
[/quote]

mano vyro vardas Aretas ir labai grazus vardas,sventas varas.... mirksiukas.gif dabar mes laukiames leliuko nestuke.gif tik tiek kad nezinom kas bus bet vat pagal tevelio varda jau mergytei sugalvojau koki varda deciau butu Aresta,na vienos reides vieta pakeiciau ir bent man labai grazus vardas isejo biggrin.gif tik vat berniuku vardai jokie nepatinka blush2.gif tai turbut uztai bus berniukas pas mus seimoj... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 06, 14:54-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2008 11 06, 14:54)

mano vyro vardas Aretas ir labai grazus vardas,sventas varas....    mirksiukas.gif    dabar mes laukiames leliuko  nestuke.gif  tik tiek kad nezinom kas bus bet vat pagal tevelio varda jau mergytei sugalvojau koki varda deciau butu Aresta,na vienos reides vieta pakeiciau ir bent man labai grazus vardas isejo  biggrin.gif  tik vat berniuku vardai jokie nepatinka  blush2.gif  tai turbut uztai bus berniukas pas mus seimoj...  biggrin.gif    biggrin.gif

Ir kur tu dėtum tą Arestą? tongue.gif

Nepyk, bet vardas nesąmoningas, bereikšmis...Čia tikriausiai nėštukiniai hormonai veikia smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 06, 14:54-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2008 11 06, 14:54)

mano vyro vardas Aretas ir labai grazus vardas,sventas varas....    mirksiukas.gif    dabar mes laukiames leliuko  nestuke.gif  tik tiek kad nezinom kas bus bet vat pagal tevelio varda jau mergytei sugalvojau koki varda deciau butu Aresta,na vienos reides vieta pakeiciau ir bent man labai grazus vardas isejo  biggrin.gif  tik vat berniuku vardai jokie nepatinka  blush2.gif  tai turbut uztai bus berniukas pas mus seimoj...  biggrin.gif    biggrin.gif

O gal dar geriau Arešta, o jei bus berniukas galetu būti visas Areštas biggrin.gif

Nu nesamonę sugalvojai, vargšas vaikutis su tokiu vardu doh.gif doh.gif
Atsakyti