Laimoje apie kažkokį eikėją rašo. tai jo sūnus vardu Gaivandas
QUOTE(ingalp @ 2008 10 30, 01:42)
tai jis kažkokio buvusio ministro sūnus, jau suaugęs vyras. tėvas pasakojo istoriją laikraščiui, kad laukė mergaitės, buvo išrinkę vardą Eglė, bet gimė bernas, todėl eglė patapo spygliu . čia lietrytis prieš porą m. rašė
Taip. Jis yra užsienio reikalų ministro Vaitiekūno sūnus
QUOTE(ingalp @ 2008 10 30, 00:42)
tai jis kažkokio buvusio ministro sūnus, jau suaugęs vyras. tėvas pasakojo istoriją laikraščiui, kad laukė mergaitės, buvo išrinkę vardą Eglė, bet gimė bernas, todėl eglė patapo spygliu . čia lietrytis prieš porą m. rašė
Vardo kilmės istorija dar geresnė už patį vardą Laukė gražuolės eglės, o gavosi tik spyglys
aš pamenu, kad vaikinukas pasakojo, kad spyglio vardu yra patenkintas - su niekuo nesupainiosi o brolių vardai normalūs - mykolas ir kristupas.
Ir dar sesutė Gabija (iš kitos santuokos)
pirmadienį darbe radau vardą Švitra. niekaip nesugebėjau prisiminti, kol neužsirašiau
Pardavejos vardas- Doina Jurescu
Papildyta:
oj.. turiu dar bendradarbe - Daiga
Papildyta:
oj.. turiu dar bendradarbe - Daiga
QUOTE(muminukas @ 2008 10 14, 17:53)
šiandienos LR buvo paminėtas žmogus, vardu Ūdrius.
Brolio kursiokas (o gal grupiokas ar dar kas,nes lnelabai gilinaus) Ūdrius (ar Ūdrys). Tai kai išgirstu šitą vardą man iškart ausyse "Aš papuošiu žirgo galvą pinajivom"
QUOTE(Ramunita @ 2008 10 31, 11:48)
Brolio kursiokas (o gal grupiokas ar dar kas,nes lnelabai gilinaus) Ūdrius (ar Ūdrys). Tai kai išgirstu šitą vardą man iškart ausyse "Aš papuošiu žirgo galvą pinajivom"
QUOTE(Ramunita @ 2008 10 31, 11:48)
ir kodel kazin
o kaip jums tos Jovitos Valeikaites dukros vardas Indija Marija
QUOTE(Semile @ 2008 10 31, 21:48)
čia gi iš tos serijos 'pavadinau pagal pradėjimo vietą'
o mečys ant dieduko visai nieko, ant berniuko neįsivaizduoju