Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Laimoje apie kažkokį eikėją rašo. tai jo sūnus vardu Gaivandas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 10 30, 01:42)
tai jis kažkokio buvusio ministro sūnus, jau suaugęs vyras. tėvas pasakojo istoriją laikraščiui, kad laukė mergaitės, buvo išrinkę vardą Eglė, bet gimė bernas, todėl eglė patapo spygliu  lotuliukas.gif  doh.gif. čia lietrytis prieš porą m. rašė cool.gif

Taip. Jis yra užsienio reikalų ministro Vaitiekūno sūnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 10 30, 00:42)
tai jis kažkokio buvusio ministro sūnus, jau suaugęs vyras. tėvas pasakojo istoriją laikraščiui, kad laukė mergaitės, buvo išrinkę vardą Eglė, bet gimė bernas, todėl eglė patapo spygliu  lotuliukas.gif  doh.gif. čia lietrytis prieš porą m. rašė cool.gif

Vardo kilmės istorija dar geresnė už patį vardą thumbup.gif Laukė gražuolės eglės, o gavosi tik spyglys doh.gif
Atsakyti
aš pamenu, kad vaikinukas pasakojo, kad spyglio vardu yra patenkintas - su niekuo nesupainiosi biggrin.gif o brolių vardai normalūs - mykolas ir kristupas.
Atsakyti
Ir dar sesutė Gabija (iš kitos santuokos) wink.gif
Atsakyti
pirmadienį darbe radau vardą Švitra. niekaip nesugebėjau prisiminti, kol neužsirašiau doh.gif
Atsakyti
Pardavejos vardas- Doina Jurescu rolleyes.gif
Papildyta:
oj.. turiu dar bendradarbe - Daiga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 10 14, 17:53)
šiandienos LR buvo paminėtas žmogus, vardu Ūdrius.

Brolio kursiokas (o gal grupiokas ar dar kas,nes lnelabai gilinaus) Ūdrius (ar Ūdrys). Tai kai išgirstu šitą vardą man iškart ausyse "Aš papuošiu žirgo galvą pinajivom"
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 10 31, 11:48)
Brolio  kursiokas (o gal grupiokas ar dar kas,nes lnelabai gilinaus) Ūdrius (ar Ūdrys). Tai kai išgirstu šitą vardą man iškart ausyse "Aš papuošiu žirgo galvą pinajivom"

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 10 31, 11:48)
Brolio  kursiokas (o gal grupiokas ar dar kas,nes lnelabai gilinaus) Ūdrius (ar Ūdrys). Tai kai išgirstu šitą vardą man iškart ausyse "Aš papuošiu žirgo galvą pinajivom"

ir kodel kazin bigsmile.gif

o kaip jums tos Jovitos Valeikaites dukros vardas Indija Marija g.gif
Atsakyti
Nu man tai kažkaip nelabai Mečys ar Šviedrys.Savo vaikui tikrai niekada tokio neduočiau,nors prieš turinčius tokius vardus nieko neturiu...
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 10 31, 21:48)
ir kodel kazin bigsmile.gif

o kaip jums  tos Jovitos Valeikaites dukros vardas Indija Marija g.gif

čia gi iš tos serijos 'pavadinau pagal pradėjimo vietą' biggrin.gif
o mečys ant dieduko visai nieko, ant berniuko neįsivaizduoju rolleyes.gif
Atsakyti