Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Žinau moteriškę vardu Nerutė (pirma jis buvo man keistas, dabar jau kažkiek pripratau), vienas bendras draugas to vardo niekaip neištaria, tad vadina Nerūta
Atsakyti
Gineda 3 metu mergytes vardas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 26, 19:09)
Gineda 3 metu mergytes vardas  ax.gif

cia gal ne LT g.gif
Atsakyti
Jūtarė cool.gif
Toks jausmas, kad iš mandrumo skiemenis sukeitė ir vietoj Jūratė-Jūtarė.
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 10 26, 22:07)
cia gal ne LT g.gif

Butent, kad LT 4u.gif
Atsakyti
režisierius - Cezaris Graužinis

įdomu, kokiu būdu šitas Cezaris gimė g.gif
Atsakyti
Kokių tik vardų dabar nėra bigsmile.gif Aš labai nustebau išgirdusi tokius vardus kaip Spyglys ir Flora. Nors Spyglys ir po šiai dienai nuostabą kelia (ką manė tėvai, kai tokį vardą davė?), o štai prie Floros jau pripratau ir visai normaliai skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2008 10 29, 13:19)
Kokių tik vardų dabar nėra  bigsmile.gif  Aš labai nustebau išgirdusi tokius vardus kaip Spyglys ir Flora. Nors Spyglys ir po šiai dienai nuostabą kelia (ką manė tėvai, kai tokį vardą davė?), o štai prie Floros jau pripratau ir visai normaliai skamba  biggrin.gif

Spyglys kažkur esu girdėjus, ar tik ne per teliką g.gif o šiaip tie visi "gamtiniai" vardai tai man keistokai atrodo... ax.gif Sunkiai įsivaizduoju senelį 70 metų, sveriantį koki 120 kg vardu Spyglys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mymytė @ 2008 10 29, 14:19)
Kokių tik vardų dabar nėra  bigsmile.gif  Aš labai nustebau išgirdusi tokius vardus kaip Spyglys ir Flora. Nors Spyglys ir po šiai dienai nuostabą kelia (ką manė tėvai, kai tokį vardą davė?), o štai prie Floros jau pripratau ir visai normaliai skamba  biggrin.gif

Na Spyglio dar nesu girdėjus doh.gif Košmaras blink.gif
Atsakyti
Montis biggrin.gif keistokas vardas 8 metų berniuko
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 29, 23:15)
Montis  biggrin.gif keistokas vardas 8 metų berniuko

Bendradarbės katinas tokiu vardu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 10 29, 22:41)
Na Spyglio dar nesu girdėjus  doh.gif Košmaras  blink.gif

tai jis kažkokio buvusio ministro sūnus, jau suaugęs vyras. tėvas pasakojo istoriją laikraščiui, kad laukė mergaitės, buvo išrinkę vardą Eglė, bet gimė bernas, todėl eglė patapo spygliu lotuliukas.gif doh.gif. čia lietrytis prieš porą m. rašė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 29 spalio 2008 - 23:43