Žinau moteriškę vardu Nerutė (pirma jis buvo man keistas, dabar jau kažkiek pripratau), vienas bendras draugas to vardo niekaip neištaria, tad vadina Nerūta
Jūtarė
Toks jausmas, kad iš mandrumo skiemenis sukeitė ir vietoj Jūratė-Jūtarė.
Toks jausmas, kad iš mandrumo skiemenis sukeitė ir vietoj Jūratė-Jūtarė.
Kokių tik vardų dabar nėra Aš labai nustebau išgirdusi tokius vardus kaip Spyglys ir Flora. Nors Spyglys ir po šiai dienai nuostabą kelia (ką manė tėvai, kai tokį vardą davė?), o štai prie Floros jau pripratau ir visai normaliai skamba
QUOTE(mymytė @ 2008 10 29, 13:19)
Kokių tik vardų dabar nėra Aš labai nustebau išgirdusi tokius vardus kaip Spyglys ir Flora. Nors Spyglys ir po šiai dienai nuostabą kelia (ką manė tėvai, kai tokį vardą davė?), o štai prie Floros jau pripratau ir visai normaliai skamba
Spyglys kažkur esu girdėjus, ar tik ne per teliką o šiaip tie visi "gamtiniai" vardai tai man keistokai atrodo... Sunkiai įsivaizduoju senelį 70 metų, sveriantį koki 120 kg vardu Spyglys
QUOTE(mymytė @ 2008 10 29, 14:19)
Na Spyglio dar nesu girdėjus Košmaras
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 29, 23:15)
Montis keistokas vardas 8 metų berniuko
Bendradarbės katinas tokiu vardu
QUOTE(Jeta @ 2008 10 29, 22:41)
Na Spyglio dar nesu girdėjus Košmaras
tai jis kažkokio buvusio ministro sūnus, jau suaugęs vyras. tėvas pasakojo istoriją laikraščiui, kad laukė mergaitės, buvo išrinkę vardą Eglė, bet gimė bernas, todėl eglė patapo spygliu . čia lietrytis prieš porą m. rašė