Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 05 12, 11:04)
nesuprantu kam kurt atskirą temą, jei tik nori neįprastu vardu pasidyvit? tam yra tema "Reti keisti vardai"

atsiprašau, nepastebėjau blush2.gif
Gal moderatorė sujungs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 05 12, 11:00)
siaubas. juk turėtų leisti Lurdesa, Lurdesė ar Lurdė Lurda registruot, o ne Lurdes. juk nėra Lt kalboj moteriškų vardų su galūne -es  doh.gif . tai jei pvz kas nors mergaitę vardu Tadas norės užregistruot, tai ką irgi leis?????

žinai net pasitikslinau...Visgi gimimo liudijime ji įrašyta kaip Lurda..... blush2.gif bet vadina tai LURDES.....
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 05 12, 11:28)
žinai net pasitikslinau...Visgi gimimo liudijime ji įrašyta kaip Lurda..... blush2.gif  bet vadina tai LURDES.....

o tėtis ne dailininkas? kai pirmojo laukiausi, mamos žunalas augino mergaitę Lurdą.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 12, 12:46)
o tėtis ne dailininkas? kai pirmojo laukiausi, mamos žunalas augino mergaitę Lurdą.

aha..šita pati - o dabar turi sesyte 4 menesiu - Elzę 4u.gif

va ką tik užmačiau vienos SM mamytės sunelio vardą - JUNIUS....... nu labai man keistas ir retas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 12 gegužės 2009 - 12:23
QUOTE(Arvena @ 2009 05 12, 12:28)
žinai net pasitikslinau...Visgi gimimo liudijime ji įrašyta kaip Lurda..... blush2.gif  bet vadina tai LURDES.....

Mano draugu mergaite vardu Lurda. Pirma karta isgirdus si varda nustebau, o dabar pripratau ir jis man nuostabos nebekelia smile.gif
Atsakyti
žinau kad yra SilvErijus. kažkada Klaipėdos meras buvo
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 04 10, 12:01)
LEDINA - įdomus variantas......  g.gif

Pažįstu ir aš tokią. Mes vis su vyru pajuokaujam, kad reiktų jai B priekyje prie vardo pridėt.. ax.gif Nors moteriškė tai labai faina ištikro ir tokia gerietė gyvenime...
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 05 12, 11:57)
va ką tik užmačiau vienos SM mamytės sunelio vardą - JUNIUS....... nu labai man keistas ir retas g.gif

tai gal irgi iš žurnalo, tik šįkart Mažylio biggrin.gif ten viena iš eksperčių ar šiaip nuolat tokioj rubrikoj dalyvaujančių turėjo sūnų Junių.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 05 12, 16:06)
žinau kad yra SilvErijus. kažkada Klaipėdos meras buvo

ne, čia ne tas pats asmuo mirksiukas.gif ir tikrai su i rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siaubas doh.gif doh.gif
Atsakyti
dalyvauja konkurse: DANTĖ..........nu tik pšeprašam- nesuprantu ar čia berniukas ar mergaitė..... doh.gif

VA CIA TO VAIKO NUORODA:
user posted image

vaikis.com meta prie berniukų.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 13 gegužės 2009 - 12:18
dante yra ispaniškas berniuko vardas rolleyes.gif
Atsakyti