Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Man keistokas Grinvydas blink.gif
Atsakyti
Gida- buvo mano klasiokė.
Tik ką radau forumietės dukros vardą- Žilvinta, ir man visai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Besidarbuojant aptikti - Asmiralda ir Vaidoras mastau.gif
Atsakyti
Šiandien per radiją girdėjau vaikinuką Amelijaus vardu.
Atsakyti
mamos draugės dukterėčia - LURDES ... Gryna lietuvaitė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 05 12, 06:55)
mamos draugės dukterėčia - LURDES ... Gryna lietuvaitė  ax.gif

bet tai net gramatiškai netaisyklingas g.gif . kaip galėjo leist lietuvoj lietuviams tokį registruot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 05 12, 08:32)
bet tai net gramatiškai netaisyklingas  g.gif . kaip galėjo leist lietuvoj lietuviams tokį registruot? doh.gif

leidžia...ir net pgl vaikis.com - net ne viena mergytė yra......
Atsakyti
Vidmanta. Gedeminas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 17, 22:32)
Kažkur čia forume mačiau vienos mamytės dukrytė Amadėja. Tikrai nesu sutikusi mergaitės, moters su tokiu vardu... Bet man visai gražus kažkaip... rolleyes.gif

biggrin.gif Italu kalboje zodis ARMADIO reiskia SPINTA lotuliukas.gif O SIAIP MERGINOS taip skaniai seniai juokiausi, aciu uz idomia tema. Darbe neturejau ka veikti tai perskaiciau nuo pradzios iki galo. drinks_cheers.gif thumbup.gif
uoj cia ne ARMADEJA o AMADEJA, atsiprasau blush2.gif Amadeja gal ir grazu.

Mano promociute buvo GRASILDA, patikrinau, ziuriu vaikyje.com yra ir siais laikais GRASILDU g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeiveX: 12 gegužės 2009 - 09:47
QUOTE(Arvena @ 2009 05 12, 08:18)
leidžia...ir net pgl vaikis.com - net ne viena mergytė yra......

siaubas. juk turėtų leisti Lurdesa, Lurdesė ar Lurdė Lurda registruot, o ne Lurdes. juk nėra Lt kalboj moteriškų vardų su galūne -es doh.gif . tai jei pvz kas nors mergaitę vardu Tadas norės užregistruot, tai ką irgi leis?????
Atsakyti
Laba,

Skaičiau straipsnį, ir tame straipsnyje paminėtas asmuo vardu Silvirijus. Pavardė lietuviška.... Gal ir prasmingas tas vardas (žodyne netikrinau), bet jau mano ausims keistas doh.gif Aišku, galite nepritarti, bet man atrodo kartais tėvų fantazijai ribų nėra bigsmile.gif
Atsakyti
nesuprantu kam kurt atskirą temą, jei tik nori neįprastu vardu pasidyvit? tam yra tema "Reti keisti vardai"
Atsakyti