Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Per telika katik kalbėjo Julita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 04 15, 20:23)
Per telika katik kalbėjo Julita  biggrin.gif

O kuo sis vardas keistas? g.gif Ir neretas sakyciau, mokykloje gal 6 Julitos buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 04 15, 20:50)
O kuo sis vardas keistas? g.gif  Ir neretas sakyciau, mokykloje gal 6 Julitos buvo g.gif

Na, aš išgirdau pirmą kartą rolleyes.gif Jolitų žinau visą krūvą, o va Julitą pirmą kartą girdžiu.
Atsakyti
pažystu juliaus ir jolitos dukrą julitą, tai man visada skambėjo kaip šių vardų junginys smile.gif
Atsakyti
Man irgi Julita negirdėtas. Ir visai gražus biggrin.gif
Atsakyti
Vakar žiūrėjau laidą "Kur dingsta pinigai", joje buvo močiutė vardu Honorata smile.gif Koks įdomus vardas dar tokio amžiaus moteriai, pirmą kartą girdžiu tokį.
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2009 04 16, 11:11)
Vakar žiūrėjau laidą "Kur dingsta pinigai", joje buvo močiutė vardu Honorata smile.gif  Koks įdomus vardas dar tokio amžiaus moteriai, pirmą kartą girdžiu tokį.

Tai gal lenku kilmes ta Honorata g.gif nes lenkijoj tai nera labai jau retas vardas.
Atsakyti
Sesučių vardai - Fėja ir Pasaka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 16, 22:48)
Sesučių vardai - Fėja ir Pasaka  unsure.gif

įtariu, kad tėvelių gyvenimo moto: Pasauliu netikiu, o Pasaka tikiu biggrin.gif belieka palinkėti berniuko Elfo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 16, 23:48)
Sesučių vardai - Fėja ir Pasaka  unsure.gif

nu jo .... blink.gif neįtikėtina, net patikrinau vaikyje.com - YRA blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 04 17, 09:27)
belieka palinkėti berniuko Elfo  ax.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 04 17, 10:50)
nu jo .... blink.gif  neįtikėtina, net patikrinau vaikyje.com - YRA  blink.gif  g.gif

toje seimoje yra keturios sesutes, tai dvi yra su "normaliais" vardais, o kitos dvi - Feja ir Pasaka....
Atsakyti