Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(muminukas @ 2008 10 12, 13:55)
buvom balsuoti pradinėje mokykloje, tai kabėjo vaikų piešiniai su vardais. tokie 3 įstrigo: Deimonas, Nortė ir Saturnas.

mums univere deste amerikietis Deimanas, o anglai airiai turi Demiena. Tai gal ir Deimonas is ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2008 10 15, 14:25)
Man juokingas vardas- Šaltinis  biggrin.gif

o toks yra? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 10 15, 19:58)
o toks yra?  blink.gif

pasirodo yra blink.gif blink.gif 1998 metais uzregistruotas 1 Šaltinis (pg. vaikis.com) ..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 10 08, 18:06)
Mano naujausi radiniai - Lidžita ir Olė unsure.gif

Nu Lidžita tai cia jau suanglistas Ligita variantas unsure.gif O Olė , tai ta pati Olga ar net Alesandra. Mano teta Aleksandra, ja daug kas vadina Ole arba Alyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 16, 16:24)
Mano teta Aleksandra, ja daug kas vadina Ole arba Alyte ax.gif

As irgi pazįstu Aleksandra ir daug kas ja vadina Saša arba Šura. Rusų kalba tai vardo Aleksandra trumpinimai unsure.gif
Atsakyti
naujausias mano atradimas - Dėja. išgąsdino mane šis vardas. ;D
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 16, 16:20)
As irgi pazįstu Aleksandra ir daug kas ja vadina Saša arba Šura. Rusų kalba tai vardo Aleksandra trumpinimai  unsure.gif

Todel,kad tavo pazystama ruse. Bet vardas Aleksandra, Aleksandras (02.26, 03.27, 05.03, 08.26, 12.01) – graikų: alekso „saugoti, ginti“ + aner (andros) „žmogus“ tai gi tai ne slaviskas vardas, o graikiskas, mano tetis ir savaime aisku jo sesuo(mano teta Aleksandra) nera rusai, tai gi ir tetos rusisku trumpiniu niekas nevadina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 16, 15:24)
  O Olė , tai ta pati Olga ar net Alesandra. Mano teta Aleksandra, ja daug kas vadina Ole arba Alyte ax.gif

drinks_cheers.gif močiutės draugę Aleksandrą vadinam Ole, o kreipdamasi močiutė taip neaiškiai: Alyte ar Elyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sokoladine_mama @ 2008 10 16, 23:28)
naujausias mano atradimas - Dėja. išgąsdino mane šis vardas. ;D

Pažįstu. smile.gif Gal ta pati?
Atsakyti
Keisčiausias girdėtas ir turbūt baisiausias kokį įmanoma sugalvot, tai buvo Kaspisija.
Čia turbūt jei sugadint vaikui gyvenimą nori!
Pavadini taip ir sakai "sėkmės mokykloj!!" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(missT @ 2008 10 18, 19:27)
Keisčiausias girdėtas ir turbūt baisiausias kokį įmanoma sugalvot, tai buvo Kaspisija.
Čia turbūt jei sugadint vaikui gyvenimą nori!
Pavadini taip ir sakai "sėkmės mokykloj!!" biggrin.gif

O kur gidėjot? bigsmile.gif Agentūra VBS pranešė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 10 18, 19:29)
O kur gidėjot? bigsmile.gif Agentūra VBS pranešė?  bigsmile.gif

Agentūra?
Girdėjau, kai mažą mergytę, žaidžiančią smėlio dėžėj, močiutė namo pakvietė smile.gif

tragedija
Atsakyti