Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

iš studentų sąrašu:
DILETA
SALMA
ROMENA
DRINTA ( blink.gif )
Atsakyti
Užkliuvo vienas vardas šiandienos kalendoriuje... STANGĖ doh.gif

Papildyta:
[quote=Arvena,2009 03 28, 00:27]
iš studentų sąrašu:
DRINTA ( blink.gif )

lotuliukas.gif kaip drinda kokia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 28 kovo 2009 - 19:53
TITANAS........

Čia....

o kodėl ne Milžinas arba Didvyris.....

ir dar šitas - man be konkurencijos.... Herpija..... nepamenu ar buvo jis jau aptartas ar ne....
Bet net jei ir buvo - galima dar kart paminėt...Ne to Harpija, ne to Herpesas..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 31 kovo 2009 - 08:18
QUOTE(Arvena @ 2009 03 31, 08:15)
TITANAS........
ir dar šitas - man be konkurencijos.... Herpija.....  nepamenu ar buvo jis jau aptartas ar ne....
Bet net jei ir buvo - galima dar kart paminėt...Ne to Harpija, ne to Herpesas..... doh.gif

žavi mane tam tikros kategorijos Antikos gerbėjai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Moteriškė amžiuje - Kleofasa
Atsakyti
o mes savo suneli,kuriam jau rytoj 11men,pavadinome Dilonas vardu.Zinau,kad uzsienietiskas,bet norejome reto vaikui vardo..lietuviski man jau asmeniskai nusibode.Svarbu,kad tevams patinka blush2.gif o ka kiti galvoje-dzin.Bent kam pasakome,sako kad tikrai idomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute:) @ 2009 03 31, 15:17)
o mes savo suneli,kuriam jau rytoj 11men,pavadinome Dilonas vardu.Zinau,kad uzsienietiskas,bet norejome reto vaikui vardo..lietuviski man jau asmeniskai nusibode.Svarbu,kad tevams patinka blush2.gif o ka kiti galvoje-dzin.Bent kam pasakome,sako kad tikrai idomus smile.gif

Na man asmeniškai tai neretas... smile.gif Ne vieną esu girdėjusi tokį...
Atsakyti
ieskodami savo vaikui vardo,radome varda SPINUTE doh.gif negalejome patiketi doh.gif tevai gal girti buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute:) @ 2009 03 31, 14:17)
lietuviski man jau asmeniskai nusibode.

na lietuviškų vardų yra be galo daug. yra labai labai retų ir tikrai nenusibodusių. o va dilonas tai tikrai neretas, kas antram amerikoniškam TV filme būna tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Arvena @ 2009 03 31, 08:15)
TITANAS........

Čia....

o kodėl ne Milžinas arba Didvyris.....

ir dar šitas - man be konkurencijos.... Herpija.....  nepamenu ar buvo jis jau aptartas ar ne....

oho blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 31, 15:28)
na lietuviškų vardų yra be galo daug. yra labai labai retų ir tikrai nenusibodusių. o va dilonas tai tikrai neretas, kas antram amerikoniškam TV filme būna tongue.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 03 31, 09:51)
žavi mane tam tikros kategorijos Antikos gerbėjai  doh.gif  lotuliukas.gif

Man taip pat ausį labai rėžia Atėnė, Titanas blink.gif ir pan. Bet tada pagalvoju, kad kokia Diana - įprastas normalus vardas. Gal ir tiems reikia laiko mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
Jau geriau lietuviškas ir dažnas (nors yra tikrai puikių retų vardų) nei Dilonas... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 01, 09:29)
Man taip pat ausį labai rėžia Atėnė, Titanas blink.gif  ir pan. Bet tada pagalvoju, kad kokia Diana - įprastas normalus vardas. Gal ir tiems reikia laiko mirksiukas.gif  g.gif

kad Atėnė, Kleopatra dar visai ok.gif o Titanas, Kentauras, Eridanas ir pan. tikriausiai vargu bau ar bus kada tokio dažnumo kaip Diana schmoll.gif
Atsakyti