iš studentų sąrašu:
DILETA
SALMA
ROMENA
DRINTA ( )
Užkliuvo vienas vardas šiandienos kalendoriuje... STANGĖ
Papildyta:
[quote=Arvena,2009 03 28, 00:27]
iš studentų sąrašu:
DRINTA ( )
kaip drinda kokia
Papildyta:
[quote=Arvena,2009 03 28, 00:27]
iš studentų sąrašu:
DRINTA ( )
kaip drinda kokia
TITANAS........
Čia....
o kodėl ne Milžinas arba Didvyris.....
ir dar šitas - man be konkurencijos.... Herpija..... nepamenu ar buvo jis jau aptartas ar ne....
Bet net jei ir buvo - galima dar kart paminėt...Ne to Harpija, ne to Herpesas.....
Čia....
ir dar šitas - man be konkurencijos.... Herpija..... nepamenu ar buvo jis jau aptartas ar ne....
Bet net jei ir buvo - galima dar kart paminėt...Ne to Harpija, ne to Herpesas.....
QUOTE(Arvena @ 2009 03 31, 08:15)
TITANAS........
žavi mane tam tikros kategorijos Antikos gerbėjai
Moteriškė amžiuje - Kleofasa
QUOTE(saulute:) @ 2009 03 31, 15:17)
o mes savo suneli,kuriam jau rytoj 11men,pavadinome Dilonas vardu.Zinau,kad uzsienietiskas,bet norejome reto vaikui vardo..lietuviski man jau asmeniskai nusibode.Svarbu,kad tevams patinka o ka kiti galvoje-dzin.Bent kam pasakome,sako kad tikrai idomus
Na man asmeniškai tai neretas... Ne vieną esu girdėjusi tokį...
QUOTE(saulute:) @ 2009 03 31, 14:17)
lietuviski man jau asmeniskai nusibode.
na lietuviškų vardų yra be galo daug. yra labai labai retų ir tikrai nenusibodusių. o va dilonas tai tikrai neretas, kas antram amerikoniškam TV filme būna
Papildyta:
QUOTE(Arvena @ 2009 03 31, 08:15)
TITANAS........
Čia....
Čia....
oho
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 03 31, 15:28)
na lietuviškų vardų yra be galo daug. yra labai labai retų ir tikrai nenusibodusių. o va dilonas tai tikrai neretas, kas antram amerikoniškam TV filme būna
Tikrai taip
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 03 31, 09:51)
žavi mane tam tikros kategorijos Antikos gerbėjai
Man taip pat ausį labai rėžia Atėnė, Titanas ir pan. Bet tada pagalvoju, kad kokia Diana - įprastas normalus vardas. Gal ir tiems reikia laiko
Jau geriau lietuviškas ir dažnas (nors yra tikrai puikių retų vardų) nei Dilonas...
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 01, 09:29)
Man taip pat ausį labai rėžia Atėnė, Titanas ir pan. Bet tada pagalvoju, kad kokia Diana - įprastas normalus vardas. Gal ir tiems reikia laiko
kad Atėnė, Kleopatra dar visai o Titanas, Kentauras, Eridanas ir pan. tikriausiai vargu bau ar bus kada tokio dažnumo kaip Diana