Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Arvena @ 2009 03 22, 10:54)
laikraštį perskaičiau apie dekupažo meistrė - JUDRĘ - nu kaip gražu smile.gifsmile.gif Judrė  thumbup.gif

Jei neklystu, Šapro dukra Judrė. Man tai irgi gražus vardukas, dar gražesnis Mudrė mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 03 20, 19:11)
Musu destytojas Rustis hihihi.gif

man tai labai gražus vardas mirksiukas.gif
tik reikšmė tokia cool.gif

QUOTE(Arvena @ 2009 03 22, 09:54)
laikraštį perskaičiau apie dekupažo meistrė - JUDRĘ - nu kaip gražu smile.gifsmile.gif Judrė  thumbup.gif

man irgi patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 03 22, 10:19)
Jei neklystu, Šapro dukra Judrė. Man tai irgi gražus vardukas, dar gražesnis Mudrė mirksiukas.gif  wub.gif

Mudrė,,,,reikšmė graži, bet labai neįprastai skamba...kažkodėl ne į temą su purvu man asociacijos blink.gif (Mud- angl. purvas....)
O Rūstis - man labai gražus vardas, bet reikšmė man su neigiamu atspalviu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 23 kovo 2009 - 09:53
QUOTE(Arvena @ 2009 03 23, 10:52)
Mudrė,,,,reikšmė graži, bet labai neįprastai skamba...kažkodėl ne į temą su purvu man asociacijos  blink.gif  (Mud- angl. purvas....)

Rusiškai "išmintingas, išmintis" kažkaip panašiai skamba mirksiukas.gif
QUOTE(Arvena @ 2009 03 23, 10:52)
O Rūstis - man labai gražus vardas, bet reikšmė man su neigiamu atspalviu...

Čia požiūrio reikalas, ar ta reikšmė su neigiamu atspalviu rolleyes.gif Man pvz.: vardo Kęstutis reikšmė daug neigiamesnio atspalvio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 03 23, 10:22)
Rusiškai "išmintingas, išmintis" kažkaip panašiai skamba mirksiukas.gif

Čia požiūrio reikalas, ar ta reikšmė su neigiamu atspalviu rolleyes.gif  Man pvz.: vardo Kęstutis reikšmė daug neigiamesnio atspalvio bigsmile.gif

pagal Kuzavini/Savukyna- Mudrė yra lietuviškos kilmės vardas liet.: mudri - "šauni, guvi"
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 03 23, 12:07)
pagal Kuzavini/Savukyna- Mudrė yra lietuviškos kilmės vardas  liet.: mudri - "šauni, guvi"

Tai aišku drinks_cheers.gif Mes ten apie asociacijas mirksiukas.gif Kam su anglišku žodžiu, kam su rusišku mirksiukas.gif
Atsakyti
labuciukas 4u.gif o man labai grazus vardukas - Gileta wub.gif nors girdejau atsiliepimu,kad vadins gile,ar dar blogiau - dzilet skutimosi peiliukai lotuliukas.gif bet man visvien labai grazu...galima vadint gelyte ... wub.gif mirksiukas.gif savo dukreliai noreciau sitokio vardo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikroji meile @ 2009 03 23, 23:31)
labuciukas  4u.gif  o man labai grazus vardukas - Gileta  wub.gif  nors girdejau atsiliepimu,kad vadins gile,ar dar blogiau - dzilet skutimosi peiliukai  lotuliukas.gif  bet man visvien labai grazu...galima vadint gelyte ... wub.gif  mirksiukas.gif  savo dukreliai noreciau sitokio vardo... ax.gif

turėjau vaikystę draugę vardu Gileta, daugiau nepažinojau tokiu vardu
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 03 09, 21:12)
Pažįstu vyruką vardu Vaidrius.Keistokas vardas  smile.gif

Programuotojas Vaidrius? bigsmile.gif
Atsakyti
man Elada labai gražus
Atsakyti
Gileta-man tragiškas wacko.gif

Iš TV- Žymantas rolleyes.gif man gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciel Bleu @ 2009 03 24, 21:44)