Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

mūsų mieste vienam grožio salone manikiūrininkė dirba, vardu Sakvelina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 03 19, 10:54)
Aš vakar Miglių užmačiau kalbant

Pažįstu du Miglius: vienam apie 25, kitam - 18. Kažkaip nieko keisto unsure.gif Kaip Giedrė-Giedrius, taip Miglė-Miglius bigsmile.gif
Atsakyti
Prisiminiau ir aš kelis-
Šiandien užmačiau forume, kad ką tik gimusią mergytę tėvai pavadino- Roneta g.gif
Paauglystėje turėjau draugą, vardu Elonas g.gif man kažkaip keistai skamba tie grynai moteriški vardai su galūne -s g.gif bendradarbis buvo Renatas, o va forume užmačiau vienos mamytės sūnaus vardą- Jovitas rolleyes.gif man tiesą pasakius visai negražu schmoll.gif
ir niekaip negaliu priprasti prie vardo Vaidilutė rolleyes.gif iškrt žyniai prie aukuro vaidenasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 19, 21:10)

o aš - Skaistį hihihi.gif rimtai, kažkoks politologas ar pan.

man tai normalu kažkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 03 20, 12:02)
užmačiau vienos mamytės sūnaus vardą- Jovitas rolleyes.gif man tiesą pasakius visai negražu schmoll.gif

mūsų kaime yra net keli Jovitai, tokie jau vyresnio amžiaus smile.gif tai giminaičiai nustebo, kai kartu atvažiavo mergina Jovita, jiems tai - vyriškas vardas hihihi.gif
Atsakyti
Musu destytojas Rustis hihihi.gif
Atsakyti
Perskaiciau, kad yra vardas Dinaras. Tai galvoju... o sesute galetu buti vardu Kapeika. Visai graziai skambetu: Dinaras ir Kapeika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 03 20, 20:11)
Musu destytojas Rustis hihihi.gif

Jei tai Rūstis, tai man labai gražus vardas, buvo vienas rimtų variantų renkant sūneliui vardą. O Rustis, jei neklystu, kažkokia kalba reiškia "raudonplaukį" ar pan.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 03 20, 21:49)
Jei tai Rūstis, tai man labai gražus vardas, buvo vienas rimtų variantų renkant sūneliui vardą. O Rustis, jei neklystu, kažkokia kalba reiškia "raudonplaukį" ar pan.

Net specialiai dabar pažiūrėjau, visgi Rūstis smile.gif Bet man tai asocijuojasi su rūsčiu žmogumi, rūstus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 03 20, 22:03)
Net specialiai dabar pažiūrėjau, visgi Rūstis smile.gif  Bet man tai asocijuojasi su rūsčiu žmogumi, rūstus  unsure.gif

Na taip, tokia vardo reikšmė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 03 20, 13:02)
Prisiminiau ir aš kelis-
Šiandien užmačiau forume, kad ką tik gimusią mergytę tėvai pavadino- Roneta g.gif
Paauglystėje turėjau draugą, vardu Elonas g.gif man kažkaip keistai skamba tie grynai moteriški vardai su galūne -s g.gif bendradarbis buvo Renatas, o va forume užmačiau vienos mamytės sūnaus vardą- Jovitas rolleyes.gif man tiesą pasakius visai negražu schmoll.gif
ir niekaip negaliu priprasti prie vardo Vaidilutė rolleyes.gif iškrt žyniai prie aukuro vaidenasi biggrin.gif

Su Roneta mano vaikis eina i vieną grupę darže smile.gif
O prieš kelias dienas per teliką kalbėjo Irenijus. Nu man keistokas toks...

Rusčiu vadinam dėdę Ruslaną ax.gif
Atsakyti
laikraštį perskaičiau apie dekupažo meistrė - JUDRĘ - nu kaip gražu smile.gifsmile.gif Judrė thumbup.gif
Atsakyti