Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 26, 09:28)
Nepykit, jei jau buvo cia blush2.gif  Keletas izymybiu vaiku vardu doh.gif

Apple: Chriso Martino ir Gwyneth Paltrow

Astrella Celeste: Donovano ir Lindos Lawrence (kitas jų vaikas – Oriole Nebula)

Atherton Grace: Dono Johnsono ir Kelley Phleger

Audio Science  doh.gif : aktorės Shannyn Sossamon

Blue Angel: U2 gitaristo The Edge ir Aislinn O'Sullivan dukra (kitų dukrų vardai – Holly ir Arun)

Bluebell Madonna: dainininkės Geri Halliwell

Calico: Alice ir Sheryl Cooper (kita dukra – Sonora Rose)

Camera: Arthur Ashe ir Jeanne Moutoussamy

Destry: Steveno Spielbergo ir Kate Capshaw

Diezel Ky: Toni Braxton ir Keri Lewis (kito vaiko vardas – Denim Cole)

Fifi Trixibell: Bobo Geldofo ir Paulos Yates (kiti vaikai – Peaches ir Pixie)

Fuchsia: Stingo ir Frances Tomelty

Gaia: Emmos Thompson ir Grego Wise

Heaven: dainininkės Lil' Mo (kito vaiko vardas – God'Iss Love Stone doh.gif )

Heavenly Hiraani Tiger Lily
doh.gif : Paulos Yates ir Michaelo Hutchence

Hopper: Seano Penno ir Robin Wright

Jermajesty: Jermaine Jackson ir Alejandros Genevievos Oaziaza

Kal-El Coppola
: aktoriaus Nicholas Cage (Kal-El – tikrasis Supermeno vardas)

Lark Song: Mios Farrow ir André Previno

Lennon
: Liamo Gallagherio ir Patsy Kensit

Liberty: futbolininko Ryano Giggso

London Emilio: Slasho

Luna Coco Patricia doh.gif : Franko Lampardo ir Elenos Rive

Marquise: reperio 50 Cent

Memphis Eve: „U2“ vokalisto Bono

Moon Unit: Franko Zappos, (kiti jo vaikai – Dweezil ir Diva Muffin)

Moxie CrimeFighter: Penno Jillette (jis taip pat Zolten tėtis)

Ocean: Foresto Whitakerio (kiti vaikai – Sonnet ir True)

Pilot Inspektor doh.gif  doh.gif  doh.gif : aktoriaus Jasono Lee ir Bethos Riesgraf

Poppy Honey doh.gif  doh.gif  doh.gif : Jamie ir Jules Oliverių (kitos atžalos vardas Daisy Boo doh.gif )

Rocket doh.gif : Roberto Rodriguezo (kiti jo vaikai – Racer, Rebel ir Rogue)

Rufus Tiger: Rogerio Tayloro (jo dukrų vardai – Tiger Lily ir Lola Daisy)

Saffron Sahara: Simono ir Yasminos Le Bon (kiti vaikai – Amber Rose ir Tallulah Pine)

Sage Moonblood doh.gif : Sylvesterio Stallone and Sashos Czack (kitas vaikas – Seargeoh)

Seven Sirius: Andre Benjamino ir Erykah Badu

Shiloh Nouvel: Brado Pitto and Angelinos Jolie

Willow Camille Reign: Willo Smitho ir Jados Pinkett-Smith

man tai cia daugiau nei puse yra normalus vardai smile.gif tiesiog dauguma priprato prie jennifer,jessica,emma,melanie...tas pats kaip ir lietuvoj,labai nedaug iki 5metu yra jurgitu,onu,jolantu,neringu,nijoliu(yra bet maziau nei iki 10metu) o kad apple vardas irgi normalu,pas mus kaip aushra kokia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina-i: 26 vasario 2009 - 12:30
QUOTE(Irina-i @ 2009 02 26, 13:25)
man tai cia daugiau nei puse yra normalus vardai smile.gif tiesiog dauguma priprato prie jennifer,jessica,emma,melanie...tas pats kaip ir lietuvoj,labai nedaug iki 5metu yra jurgitu,onu,jolantu,neringu,nijoliu(yra bet maziau nei iki 10metu) o kad apple vardas irgi normalu,pas mus kaip aushra kokia  4u.gif

Na man tai tikrai nenormaliai skambetu vaiko vardas Obuolys, ar kokia kriause, morka.
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 26, 13:18)
Na man tai tikrai nenormaliai skambetu vaiko vardas Obuolys, ar kokia kriause, morka.

o Saule,Aushra,Rasa ? smile.gif
manau,cia nieko keisto (jiems) nes kiek zinau,vardas apple labai senas.tai nieko naujo ar ypatingo smile.gif
pvz mano vardas reiskia-taika,tai turbut graikai irgi sako,eikit sau su tokiu vardu,nesamone kazkokia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2009 02 26, 16:27)
o Saule,Aushra,Rasa ?  smile.gif
manau,cia nieko keisto (jiems) nes kiek zinau,vardas apple labai senas.tai nieko naujo ar ypatingo smile.gif
pvz mano vardas reiskia-taika,tai turbut graikai irgi sako,eikit sau su tokiu vardu,nesamone kazkokia  doh.gif  biggrin.gif

Manau keistokas palyginimas, su mitologiniais vardais. Juk cia mitologiniai vardai ne darzoviu, vaisiu ar siaip daiktu pavadinimai. Uzsienyje juk irgi yra Dzeusai, Atenes ir t.t. biggrin.gif Be to ir uzsienieciu ne kokie atsiliepiumai apie varda Apple rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 26, 09:28)
Audio Science 

Blue Angel:
Camera: Arthur Ashe ir Jeanne Moutoussamy

God'Iss Love Stone :

Heavenly Hiraani Tiger Lily

Jermajesty:

Moon Unit:
Pilot Inspektor

va šitie tai super pagerinti vardukai thumbup.gif doh.gif . nu kaip gyvent žmogui su vardu Lakūnas Inspektorius blink.gif doh.gif ????????
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2009 01 23, 07:13)
Mano pažįstama Laimutė tai net pyksta, jei kas nors ją Laima pavadina biggrin.gif
O Marytę irgi pažįstu. Ir pavardė dar tokia besirimuojanti, biagiasi -ytė rolleyes.gif

Bekalbant apie rimuojančias -ytes, prisiminiau vieną istoriją ax.gif

Tėvas pasakojo "bajerį" iš savo jaunystės. Buvo tokia Birutė Rastenytė. Nežinau, kas ji buvo, bet per kažkokį didelį susirinkimą teko susirinkimo vedėjui ją kviesti į sceną. Susirinkimas vyko rusų kalba. Vedėjas - irgi rusas (akivaizdžiai). Taigi, gal tam akinių reikėjo, bet perskaitė jis pavardę gerai, o vardą - ne. Gavosi

"Berite Rastenyte" = Imkite (ir) ištempkite (vert. iš rusų kalbos). lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2009 03 02, 06:29)
Bekalbant apie rimuojančias -ytes, prisiminiau vieną istoriją  ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2009 03 02, 05:29)
Tėvas pasakojo "bajerį" iš savo jaunystės. Buvo tokia Birutė Rastenytė. Nežinau, kas ji buvo, bet per kažkokį didelį susirinkimą teko susirinkimo vedėjui ją kviesti į sceną. Susirinkimas vyko rusų kalba. Vedėjas - irgi rusas (akivaizdžiai). Taigi, gal tam akinių reikėjo, bet perskaitė jis pavardę gerai, o vardą - ne. Gavosi

"Berite Rastenyte" = Imkite (ir) ištempkite (vert. iš rusų kalbos).  lotuliukas.gif

Taigi, čia anekdotas bigsmile.gif Dar ten jis turi tęsinį kažkokį, dabar tiksliai neprisimenu, bet ten minimas tos Birutės Rastenytės tėvas Petras Rastenis Kurio vardą ir pavardę rusakalbis ištarė maždaug taip: Piat ras rastenys (kas išvertus iš rusų k. reikštų - penkis kartis išsitempk) hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 02 kovo 2009 - 10:09
QUOTE(Jazza @ 2009 03 02, 10:09)
Taigi, čia anekdotas  bigsmile.gif Dar ten jis turi tęsinį kažkokį, dabar tiksliai neprisimenu, bet ten minimas tos Birutės Rastenytės tėvas Petras Rastenis Kurio vardą ir pavardę rusakalbis ištarė maždaug taip: Piat ras rastenys (kas išvertus iš rusų k. reikštų - penkis kartis išsitempk) hihihi.gif

šitas bajeris man nemirtingas lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 03 02, 13:09)
šitas bajeris man nemirtingas  lotuliukas.gif
user posted image

Kazkur buvau macius sita bajeri smile.gif Nerealus thumbup.gif Juokiaus iki asaru lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar knygą skaitau - radau vardus Kaributas,Gerimantas - nu dar dar,lyg ir viena ausim girdėti,tik reti.Bet aktorė Potencija Pinkauskaitė - va čia tai vardas.Dėl įdomumo įvedžiau į Google - nugi akurat buvo tokia.Tai ne tik mūsų laikais tėveliai su fantazija vardus renka.
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 03 02, 23:40)
Bet aktorė Potencija Pinkauskaitė - va čia tai vardas.Dėl įdomumo įvedžiau į Google - nugi akurat buvo tokia.Tai ne tik mūsų laikais tėveliai su fantazija vardus renka.

o gal kaip tik tėveliai kaip 19 amžiui buvo pakankamai išsilavinę tongue.gif lotyniškai potentia - jėga, galia, galimybė, įtaka cool.gif
Atsakyti