Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Ramunytėė @ 2009 02 09, 20:28)
Šiandien į darželį atvedė Grafą  blink.gif

Cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pincius @ 2009 02 09, 19:14)
Kernius doh.gif Saida doh.gif

man tai labai grazus abu vardukai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paskaičiau apie mažajį Adolfą Hitlrį doh.gif Kažkoks pasityčiojimas doh.gif
Atsakyti
Rež. Mamertas Karklelis blink.gif
Atsakyti
Buvau dar vieną vardą pamiršus - Tofikas. doh.gif Nu man skamba kaip šuns vardas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(regutis @ 2009 02 11, 16:26)
kažkur buvau skaičiusi apie menininkų šeimą , kuri mylimam sūneliui įdėjo l. lietuvišką vardą-Srūčius doh.gif ,
Kitas vaikutis -Vyturys

Jau geriau Vyturys, bet ne Srucius.
O jau Adolfas Hitleris blink.gif blink.gif blink.gif Nesuprantu, kaip galejo tokiu vardu vaika priregistruoti? Lietuvoj tikrai CMS (ar kur ten registruoja g.gif )neregistruotu schmoll.gif
Atsakyti
O kaip jums vardas Vaidaras..? g.gif vyras jau metuose... reikšmės nerandu niekaip lotuliukas.gif Nebent - vaidą (skandalą) daro bigsmile.gif

p.s. nors man visai gražiai tas vardas skamba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 15 vasario 2009 - 15:20
QUOTE(pasimetus_laike @ 2009 02 15, 15:19)
O kaip jums vardas Vaidaras..?  g.gif  vyras jau metuose... reikšmės nerandu niekaip  lotuliukas.gif  Nebent - vaidą (skandalą) daro  bigsmile.gif

p.s. nors man visai gražiai tas vardas skamba  ax.gif

drinks_cheers.gif
šiaip teoriškai galima įžvelgti vaid- (vaidytis "rodytis", vaidentis) + dar- (daryti). mat abu sandai, vaid- ir dar-, yra realūs lietuviški, o per vidurį susitiko dvi d raidės, tai dvi nerašomos.
arba dar gali būti vai- (vajoti "gainiot", vajys "žygūnas") + tas pats dar-.

bet grožio tai per daug nėra ax.gif
Atsakyti
Kartais isgirstu saukiant vaika ir pagalvoju g.gif : pirmiausia tevai ji nuskriaude su vardu doh.gif doh.gif . Kernius man labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Man mano vardas - Alvija, kas isgirsta sako - kad keistas, negirdetas ir pan... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvija @ 2009 02 18, 15:37)
Man mano vardas - Alvija, kas isgirsta sako - kad keistas, negirdetas ir pan...  ax.gif

Na, aš tikrai pirmą kart girdžiu smile.gif
Atsakyti
Pusbrolio dukryte Evia, kai registravo buvo pirmas toks vardas, dabar jau daugiau gali but 4u.gif Pazistami norejo sunui duoti varda Dovas, bet mociutes uzpriestaravo, tai dabar Vitas.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2009 02 15, 20:30)
Kartais isgirstu saukiant vaika ir pagalvoju g.gif : pirmiausia tevai ji nuskriaude su vardu doh.gif  doh.gif . Kernius man labai grazus vardas thumbup.gif

Kernius ir man gražus vardas. Kai laukėmės antro sūnaus, tai buvo vienas iš variantų. Kai sužinojome jo reikšmę, šio varianto nebeliko.
Papildyta:
QUOTE(Jazza @ 2009 02 10, 09:13)
Man visada šypseną kėlė Marcinkonių (buvusios?) seniūnės vardas - Faina  biggrin.gif

Gal ji rusė? Faina yra normalus rusiškas vardas. Kirčiuoti reikia Faina.
Atsakyti