Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Ramunita @ 2009 01 17, 15:17)
vakar per LT 1000mečio vaikų šou buvo mergina (na,10kę manau galima vadint mergina) vardu Rūtelė... Kadangi kitų vaikų (jaunuolių) vardai buvo surašyti normalia forma,antros Rūtos nebuvo,tai ko gero jos vardas ir yra Rūtelė...

bet labai tiko tai mergaitei tas vardas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 01 16, 21:26)
įsivaizduojat, viena vargšė mergaitė pavadinta Bangelė Uogelė  blink.gif na, realios socialinės padėties nežinau, bet kaip tai gali būti leidžiama?  blink.gif neklauskit, iš kur žinau, bet tiksliai žinau...

siaubas...eina sau blink.gif

Atsakyti
QUOTE(rassim @ 2009 01 17, 16:29)
bet labai tiko tai mergaitei tas vardas  4u.gif

na...daugumai tinka mažybinės vardo formos,bet...tai ir turėtų būti mažybinės vardo formos,o ne oficialus vardas...
Tarkim susipažįsti su kokiu žmogum ir sakai-mano vardas Rūtelė, Raselė, Aušrytė.. nu kažkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 09, 19:44)
Uong Jong Jonas lotuliukas.gif

na o gal jis koks pusiau korejietis ar taivanietis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 01 17, 15:17)
vakar per LT 1000mečio vaikų šou buvo mergina (na,10kę manau galima vadint mergina) vardu Rūtelė... Kadangi kitų vaikų (jaunuolių) vardai buvo surašyti normalia forma,antros Rūtos nebuvo,tai ko gero jos vardas ir yra Rūtelė...

taip,tikrai yra toks vardas.Net pažįstu(na ne asmeniškai,bet mergina iš paralelinės klasės) panelę vardu Rutelė.
Gražus vardas,manau~
Atsakyti
Na del retumo nelabai ka galiu pasakyti apie si warda, pazistu tik wiena mergyte, bet man labai grazus wardas Mintare 4u.gif
Atsakyti
aš grįšiu prie mažybinių vardų. taip, gražu, kol Rūtelė ar Giedrutė yra mažos, bet kai moteriai 50 metų ir ji turi bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, prisitato kaip Giedrutė, o tie nejaukiai jaučiasi kreipdamiesi "ponia Giedrute" doh.gif
esu klausiusi kursą apie vardus ir priėjome prie bendors išvados, kad geriau pase rašyti normalią vardo formą, o vadinti gali ir mažybiniu vardu.
Atsakyti
Aukdargas, Auksute (cia per zinias girdejau)
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2009 01 20, 17:53)
aš grįšiu prie mažybinių vardų. taip, gražu, kol Rūtelė ar Giedrutė yra mažos, bet kai moteriai 50 metų ir ji turi bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, prisitato kaip Giedrutė, o tie nejaukiai jaučiasi kreipdamiesi "ponia Giedrute" doh.gif
esu klausiusi kursą apie vardus ir priėjome prie bendors išvados, kad geriau pase rašyti normalią vardo formą, o vadinti gali ir mažybiniu vardu.

Žinau moterį vardu - Meilutė. Jai virš 50 metų.
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2009 01 20, 18:53)

Pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rassim @ 2009 01 17, 18:29)
bet labai tiko tai mergaitei tas vardas  4u.gif

Tiko, kol ji mergaitė, bet kai jai bus 30 ar 50, nelabai tiks g.gif
Atsakyti
Saira - toks įdomus.

Melda (s) - nors neįprastai skambėjo, bet labai malonūs ir švelnūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toe: 21 sausio 2009 - 18:00
QUOTE(Toe @ 2009 01 21, 18:59)
Saira - toks įdomus.

žuvis doh.gif
Atsakyti