tuose pačiuose Žmonėse buvo ir apie buvusią manekenės Muralytės dukrą Antuanetę rašyta pavadinta ji savo tėvo Antano garbei
rašiau jau šitą ir kaip vos nuo kėdės nenuvirtau perskaičius
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 01 14, 15:47)
tai gal tas 3-čias Alexandra - tai tik koks nors krikšto vardas, todėl į dokus jo nereik rašyt . bet kadangi tėveliams visas derinukas atrodo labai originalus ir "patiuninguotas", tai visiems skelbia kad vaikas turi 3 vardus
pastebėjau, kad jų pirmas vaikas su vienu vardu, antras-su dviem, trečias - jau su 3
QUOTE(muminukas @ 2009 01 14, 11:31)
gal skaitėt anos savaitės žmones apie gimdymą namuose? vieno dalyko nepagavau - Vilniaus rotušės darbuotojo mergaitė 3 vardais (tėvai abu lietuviai) - Suoma Ona Alexandra pagal CK tik 2 vardai leidžiami + prie ko ta X? kažin čia iš serijos: yra lygūs, yra lygesni?
kazkoks apsurdas
Papildyta:
siandien Mauro vardadienis
Lauksminė. įdomus vardelis
Ligonineje buvau sutikus paciente vardu OLA .....Siaip tokia visiskai lietuve....
įsivaizduojat, viena vargšė mergaitė pavadinta Bangelė Uogelė na, realios socialinės padėties nežinau, bet kaip tai gali būti leidžiama? neklauskit, iš kur žinau, bet tiksliai žinau...
QUOTE(muminukas @ 2009 01 16, 22:26)
įsivaizduojat, viena vargšė mergaitė pavadinta Bangelė Uogelė na, realios socialinės padėties nežinau, bet kaip tai gali būti leidžiama? neklauskit, iš kur žinau, bet tiksliai žinau...
Neįtikėtina Kažkas iš fantastikos srities Ir ką tėvai galvoja?
QUOTE(muminukas @ 2009 01 16, 21:26)
trūksta žodžių
teko susipažinti su giedrute. pats vardas lyg ir nieko, bet man keistai skamba tokios mažybinės formos
Pazistu dvi paneles keistokais vardais: Liuminata ir Lingaile. Kai isgirdau pirma karta, nevalingai sueme juokas, laikui begant pripratau ir tie vardai tapo net iprastais
QUOTE(l'eau @ 2009 01 17, 08:18)
teko susipažinti su giedrute. pats vardas lyg ir nieko, bet man keistai skamba tokios mažybinės formos
vakar per LT 1000mečio vaikų šou buvo mergina (na,10kę manau galima vadint mergina) vardu Rūtelė... Kadangi kitų vaikų (jaunuolių) vardai buvo surašyti normalia forma,antros Rūtos nebuvo,tai ko gero jos vardas ir yra Rūtelė...