Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Ka tik perskaiciau, kad zurnaliste Jovita Valeikaite susilauke dukters, kuria pavadino Indija Marija, nes ji buvo pradeta Indijoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridikute: 04 spalio 2008 - 13:59
QUOTE(Elemire @ 2008 10 03, 18:39)
Man vakar draugė pasakė, neatspėsi kokį vardą klasėj turiu: Pūkė  blink.gif
Kaip tik draugės šuo vardu Pūkis, labai tinka.  lotuliukas.gif

aš tai visąlaik vaikis.com dabar tikrinu. vardo nėra duomenų bazėje. jei ta Pūkė gimusi nuo 1992, tai čia gali būti tik pavardė: Pūkas - Pūkė arba pravardė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gritte @ 2008 10 04, 11:18)

Poliklinikoje mačiau ant kortelės keistą vardą Nesimas  cool.gif

yra toks, irgi patikrinau cool.gif
-----------------------------------
dėl Indijos: o taip ta Itakė netiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 04 spalio 2008 - 14:01
Man neįprastas vardas Dora. Bet visai gražus..
Atsakyti
QUOTE(,2008 10 04, )
O MAN KAZKAIP SVELNESNIS VARDUKAS DANIELIUS NEI DOVYDAS, AS ZADEJAU TOKI DETI, BET MANASIS PERSIGALVOJO IR UZDEJOM RODMANAS...  mirksiukas.gif

cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 04 spalio 2008 - 16:24
QUOTE(muminukas @ 2008 10 04, 14:00)
aš tai visąlaik vaikis.com dabar tikrinu. vardo nėra duomenų bazėje. jei ta Pūkė gimusi nuo 1992, tai čia gali būti tik pavardė: Pūkas - Pūkė arba pravardė  ax.gif

Tingėjau paskaityti kas tas vaikis.com, o ir draugės nepaklausiau apie amžių, nes tik šiaip pažvygavom iš vardo. Ji turi dailės būrelio klases, tai bet koks ten tas amžius gali būti, arba ne LT pilietis, nes pavardė nelietuviška buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2008 10 04, 13:57)
Ka tik perskaiciau, kad zurnaliste Jovita Valeikaite susilauke dukters, kuria pavadino Indija Marija, nes ji buvo pradeta Indijoj biggrin.gif

dar gerai ,kad ne Naujoj Zelandijoj pradėta,vai būtų nepasisekę mergytei tongue.gif Mažų mažiausiai keista doh.gif ...
Atsakyti
Darbe aptikau žmogų vardu Partunatas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 10 04, 17:23)

gerai, kad ne pavadino, o tik uždėjo vardą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2008 10 04, 14:57)

Sita straipsni ir as skaiciau doh.gif DURNIAU JAU VISAI SUGALVOT TURBUT NEBUVO IMANOMA doh.gif prie ko cia ta Indija doh.gif
Atsakyti
šiandien skaičiau Tauris ir Inijus schmoll.gif abu suaugę.
Atsakyti
Mano naujausi radiniai - Lidžita ir Olė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 10 08, 19:06)
Mano naujausi radiniai - Lidžita ir Olė unsure.gif

Lidžita tai kokia angliškai patobulinta Ligita matyt doh.gif
Atsakyti