Ka tik perskaiciau, kad zurnaliste Jovita Valeikaite susilauke dukters, kuria pavadino Indija Marija, nes ji buvo pradeta Indijoj
QUOTE(Elemire @ 2008 10 03, 18:39)
Man vakar draugė pasakė, neatspėsi kokį vardą klasėj turiu: Pūkė
Kaip tik draugės šuo vardu Pūkis, labai tinka.
Kaip tik draugės šuo vardu Pūkis, labai tinka.
aš tai visąlaik vaikis.com dabar tikrinu. vardo nėra duomenų bazėje. jei ta Pūkė gimusi nuo 1992, tai čia gali būti tik pavardė: Pūkas - Pūkė arba pravardė
Papildyta:
QUOTE(gritte @ 2008 10 04, 11:18)
yra toks, irgi patikrinau
-----------------------------------
dėl Indijos: o taip ta Itakė netiko
Man neįprastas vardas Dora. Bet visai gražus..
QUOTE(,2008 10 04, )
O MAN KAZKAIP SVELNESNIS VARDUKAS DANIELIUS NEI DOVYDAS, AS ZADEJAU TOKI DETI, BET MANASIS PERSIGALVOJO IR UZDEJOM RODMANAS...
QUOTE(muminukas @ 2008 10 04, 14:00)
aš tai visąlaik vaikis.com dabar tikrinu. vardo nėra duomenų bazėje. jei ta Pūkė gimusi nuo 1992, tai čia gali būti tik pavardė: Pūkas - Pūkė arba pravardė
Tingėjau paskaityti kas tas vaikis.com, o ir draugės nepaklausiau apie amžių, nes tik šiaip pažvygavom iš vardo. Ji turi dailės būrelio klases, tai bet koks ten tas amžius gali būti, arba ne LT pilietis, nes pavardė nelietuviška buvo.
QUOTE(Ridikute @ 2008 10 04, 13:57)
Ka tik perskaiciau, kad zurnaliste Jovita Valeikaite susilauke dukters, kuria pavadino Indija Marija, nes ji buvo pradeta Indijoj
dar gerai ,kad ne Naujoj Zelandijoj pradėta,vai būtų nepasisekę mergytei Mažų mažiausiai keista ...
Darbe aptikau žmogų vardu Partunatas
QUOTE(Ridikute @ 2008 10 04, 14:57)
Sita straipsni ir as skaiciau DURNIAU JAU VISAI SUGALVOT TURBUT NEBUVO IMANOMA prie ko cia ta Indija
šiandien skaičiau Tauris ir Inijus abu suaugę.
Mano naujausi radiniai - Lidžita ir Olė
QUOTE(rytoj @ 2008 10 08, 19:06)
Mano naujausi radiniai - Lidžita ir Olė
Lidžita tai kokia angliškai patobulinta Ligita matyt