Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

ačiū už nuorodą smile.gif Paklausius atrodo, kad visa tauta tą Fekaliją pažįsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukianti_stebuklo:): 10 sausio 2009 - 09:57
QUOTE(Elemire @ 2009 01 03, 19:20)
Aš kažkada klasioką Naurį turėjau (dabar vyriškiui jau virš 30 turėtų būt), ir dar kažkur teko girdėti - labai įdomu iš kur tą vardą ištraukė vienok, nes prieš 30 metų tai muilo operų dar nebuvog.gif

O Arsenas tai berods tradicinis rusiškas-graikiškas vardas (Arsenij rusiškai).

Naura, Nauris – lietuvių: naurus „niūrus, rimtas, griežtas“

Jei negirdėtai skamba, tai jau iš serialo? g.gif blink.gif Kitavertus, tokios nuomonės reiškia, kad šitas vardas greitu metu nebus madoj. O vyras kiek erzino mane bigsmile.gif
Atsakyti
viesulas ir donartas tikrai keisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 05, 15:37)
Aš pažįstu šeimą, kur dominuoja upės - Nemunas, Minija, Ūla smile.gif

thumbup.gif wub.gif
QUOTE(muminukas @ 2009 01 05, 18:31)

Anot Panevėžio civilinės metrikacijos skyriaus vedėjos Dianos Zacharienės, tėveliai vaikams nepabūgo rinkti ir retesnių vardų, tokių kaip Rubinas, Herajus, Armandas, Dovas, Aidanas, Ridas, Sibilė, Gilija, Erestida, Vanesa, Stela, Mila.

na man Dovas ir Sibilė tai liuks wub.gif , tikrai labai gražūs

QUOTE(muminukas @ 2009 01 06, 06:42)
o skaitėt, kaip Arnas Klivečka ketina pavadinti dukrytę? Arnė  smile.gif

rolleyes.gif turbūt berniuko lb norėjo biggrin.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 01 10, 09:08)
apie vardus smile.gif

--------
Saugirdas gražu smile.gif mes mažiui svarstėm vardą Saudargas smile.gif

mano mamos B Saugirdas. šiaip tikrai neblogas vardas, tik kol įsiminiau, tai doh.gif
QUOTE(l'eau @ 2009 01 10, 21:34)
viesulas ir donartas tikrai keisti rolleyes.gif

pažįstu Donardą, apie 50 m
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 01 11, 22:46)

pažįstu Donardą, apie 50 m

Ir as viena Donarda pazistu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 01 10, 21:08)
Naura, Nauris – lietuvių: naurus „niūrus, rimtas, griežtas“

Jei negirdėtai skamba, tai jau iš serialo? g.gif blink.gif  Kitavertus, tokios nuomonės reiškia, kad šitas vardas greitu metu nebus madoj. O vyras kiek erzino mane  bigsmile.gif

Na tiesiog įdomu pasidarė, nes vardas pakankamai neįprastas, o prieš 30 metų nelabai ir buvo mados galvoti naujus vardus (ne taip kaip dabar upės/miestai/augalai) - paprastai iš kalendorių rinkdavo arba iš to meto filmų/knygų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 01 12, 19:21)
Na tiesiog įdomu pasidarė, nes vardas pakankamai neįprastas, o prieš 30 metų nelabai ir buvo mados galvoti naujus vardus (ne taip kaip dabar upės/miestai/augalai) - paprastai iš kalendorių rinkdavo arba iš to meto filmų/knygų.  g.gif

Kaip tik manau, kad jis yra senas (bent būdvardis, iš kurio vardas padarytas). Jei tikėsime vaikis.com statistika, tai kasmet po 3-7 Naurius užregistruoja. Tačiau tiek neužtenka, kad būtų oficialus vardadienis unsure.gif
Atsakyti
Visokiu vardu yra graziu,ypac jeigu jis nesikartoja kas antroje seimoje.
Atsakyti
gal skaitėt anos savaitės žmones apie gimdymą namuose? vieno dalyko nepagavau - Vilniaus rotušės darbuotojo mergaitė 3 vardais (tėvai abu lietuviai) - Suoma Ona Alexandra g.gif pagal CK tik 2 vardai leidžiami + prie ko ta X? g.gif kažin čia iš serijos: yra lygūs, yra lygesni?
Atsakyti
lietuvoj su x dar neregistruoja. bet gal tėvas prasisuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 01 14, 11:31)
gal skaitėt anos savaitės žmones apie gimdymą namuose? vieno dalyko nepagavau - Vilniaus rotušės darbuotojo mergaitė 3 vardais (tėvai abu lietuviai) - Suoma Ona Alexandra g.gif pagal CK tik 2 vardai leidžiami + prie ko ta X?  g.gif kažin čia iš serijos: yra lygūs, yra lygesni?

tai gal tas 3-čias Alexandra - tai tik koks nors krikšto vardas, todėl į dokus jo nereik rašyt g.gif . bet kadangi tėveliams visas derinukas atrodo labai originalus ir "patiuninguotas", tai visiems skelbia kad vaikas turi 3 vardus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 14, 12:13)
lietuvoj su x dar neregistruoja. bet gal tėvas prasisuko? g.gif

Kad daug prasisukt reikėtų, visgi oficialus dokumentas. g.gif Gal tiesiog žurnalistams priskiedė. g.gif Straipsnio neskaičiau - o tai čia Lietuvoj registravo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 14 sausio 2009 - 17:50