Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Euzebijus net kelius vardadienius per metus turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvatėlė @ 2008 12 29, 20:51)
Euzebijus net kelius vardadienius per metus turi  doh.gif

negrazus schmoll.gif

drauges vaiko vardas Ingvaras unsure.gif kaip jums g.gif
man tai schmoll.gif
Atsakyti
"Klaipėdos" dienraštis:Mažyliams pernai suteikta itin retų ir keistų vardų. Klaipėdoje augs Arsenas, Ajaras, Nauris, Vestas, Natanas, Dylanas, Aringas, Mertas, Milgedas, Emyras, Ronas, Kimanas, Enzo, Enijus, Marsas, Jurmina, Ernisa, Alelija, Marėja, Naomė, Nerida, Cheidė, Ilmera, Nijana, Roslina.

Va čia tai su fantazija...... blink.gif doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vasaros lietus* @ 2009 01 03, 16:30)
"Klaipėdos" dienraštis:Mažyliams pernai suteikta itin retų ir keistų vardų. Klaipėdoje augs Arsenas, Ajaras, Nauris, Vestas, Natanas, Dylanas, Aringas, Mertas, Milgedas, Emyras, Ronas, Kimanas, Enzo, Enijus, Marsas, Jurmina, Ernisa, Alelija, Marėja, Naomė, Nerida, Cheidė, Ilmera, Nijana, Roslina.

Va čia tai su fantazija...... blink.gif  doh.gif  bigsmile.gif

Arsenas - teko girdeti si varda ir anksciau smile.gif
Ir Naome man visai gerai skamba smile.gif
Atsakyti
Natanas, Milgedas taip pat normalūs, tik Milgedas negražus rolleyes.gif o Natanas man visai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Aš kažkada klasioką Naurį turėjau (dabar vyriškiui jau virš 30 turėtų būt), ir dar kažkur teko girdėti - labai įdomu iš kur tą vardą ištraukė vienok, nes prieš 30 metų tai muilo operų dar nebuvo. g.gif

O Arsenas tai berods tradicinis rusiškas-graikiškas vardas (Arsenij rusiškai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 03 sausio 2009 - 18:21
QUOTE(Elemire @ 2009 01 03, 18:20)
Aš kažkada klasioką Naurį turėjau (dabar vyriškiui jau virš 30 turėtų būt), ir dar kažkur teko girdėti - labai įdomu iš kur tą vardą ištraukė vienok, nes prieš 30 metų tai muilo operų dar nebuvo.  g.gif

O Arsenas tai berods tradicinis rusiškas-graikiškas vardas (Arsenij rusiškai).

drinks_cheers.gif aš taip pat pažįstu 2 Naurius, kuriems virš 30.

Arsenas smile.gif
Atsakyti
Gavom saukima i teisma - pasirasius teiseja - PELAGĖJA doh.gif doh.gif doh.gif

O Nauris normalus vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano bendradarbė- Eufrozina, klasiokės buvo Arijana, Ramida.
Sename kalendoriuje (1957m.) radau vardus Gilšė ir Straublys doh.gif Nejaugi kas galėtų duoti vaikui tokį vardą?!
Aiva- latviškas vardas. Žinau gydytoją Kaune tokiu vardu.
Žinojau šeimą, kurioje visi trys vaikai pavadinti medžių vardais. Jauniausias - Žilvitis. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 01 04, 12:57)
Gavom saukima i teisma - pasirasius teiseja - PELAGĖJA  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pelagija yra irgi gana populiarus graikų kilmės vardas rusuose - yra netgi kelios šventosios Pelagijos. Ko gero tai sulietuvintas variantas.
Atsakyti
QUOTE(lobynas @ 2009 01 04, 18:17)
klasiokės buvo Arijana

Pažįstu dvi Arijanas - vienai virš 30 m, kitai 4 m.
Man gražus vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 01 05, 12:26)
Pažįstu dvi Arijanas - vienai virš 30 m, kitai 4 m.
Man  gražus vardas smile.gif

man ir labai grazus,bet butu dar grazesnis,jei butu Ariana,skamba nelabai su "JA" 4u.gif
Atsakyti