pažįstu merginą, kuri savo dukrytę pavadino Aiviva. padarė naujadarą iš savo ir tėvelio vardų (Aivaras + Vanda) vaikis.com sako, kad vienintelė tokia užregistruota. vienok, man skamba nekaip
pasižiūrėjau savo vardo kreivę vaikis.com. nuo 409vardų 1992 metais iki nulio 2008 metais na gal ir gerai, jei kas gaus tokį vardą tai bus vienas klasėje.. o aš buvau viena iš dviejų klasėje, viena iš penkių universiteto kurse ir viena iš keturių darbo kolektyve.....
mano dukters klasiokas vardu Limantas, o kitas Netas
QUOTE(malena44 @ 2008 12 27, 18:33)
mano dukters klasiokas vardu Limantas, o kitas Netas
Netas visai nieko
ir Limantas,jei dar isimint galima
O pas mane pažįstamų rate yra mergaitė vardu Aiva. Ar jums neprimena seniau buvusios garso technikos?
Dar vieni tėveliai sukūrė patys - Alistėja, kuris man labai patinka, o kas geriausia tai mergaitei labai tinka
Dar vieni tėveliai sukūrė patys - Alistėja, kuris man labai patinka, o kas geriausia tai mergaitei labai tinka
QUOTE(lina.l @ 2008 12 22, 08:44)
kaune, vienoj sarmoj paklausiau kažko konsultantės - puikios išvaizdos ilgaplaukė panelė, su prisegta kortele - EUZEBIJA... mirsiu nepamiršiu... už ką kažin tėvai ją taip, a?
Mano brolis anksčiau vis minėdavo Euzebijų ir Eplirktą Putramentus Šventai tikėjau, kad jis tik išsigalvoja... O pasirodo, kad tikrai toks vardas yra Nejaugi neišsigalvojo???
QUOTE(Jazza @ 2008 12 28, 15:57)
Mano brolis anksčiau vis minėdavo Euzebijų ir Eplirktą Putramentus Šventai tikėjau, kad jis tik išsigalvoja... O pasirodo, kad tikrai toks vardas yra Nejaugi neišsigalvojo???
taip, Euzebijus yra graikiškos kilmės vardas, reiškia pamaldus
bet asocijuojas su belzebubu
Vienoje TV reklamoje kalba Geistaute
QUOTE(l'eau @ 2008 12 28, 18:10)
bet asocijuojas su belzebubu
matai, koks tas velnias apgaulingas
-----------
Geistautė visai gražu. erotiška
QUOTE(muminukas @ 2008 12 29, 17:00)
Geistautė visai gražu. erotiška
Man irgi gražu