Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

pažįstu merginą, kuri savo dukrytę pavadino Aiviva. padarė naujadarą iš savo ir tėvelio vardų (Aivaras + Vanda) blink.gif vaikis.com sako, kad vienintelė tokia užregistruota. vienok, man skamba nekaip schmoll.gif
Atsakyti
pasižiūrėjau savo vardo kreivę vaikis.com. nuo 409vardų 1992 metais iki nulio 2008 metais biggrin.gif:D na gal ir gerai, jei kas gaus tokį vardą tai bus vienas klasėje.. o aš buvau viena iš dviejų klasėje, viena iš penkių universiteto kurse ir viena iš keturių darbo kolektyve..... lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukters klasiokas vardu Limantas, o kitas Netas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malena44: 27 gruodžio 2008 - 17:34
QUOTE(malena44 @ 2008 12 27, 18:33)
mano dukters klasiokas vardu Limantas, o kitas Netas biggrin.gif

Netas visai nieko 4u.gif
ir Limantas,jei dar isimint galima biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane pažįstamų rate yra mergaitė vardu Aiva. Ar jums neprimena seniau buvusios garso technikos? ax.gif
Dar vieni tėveliai sukūrė patys - Alistėja, kuris man labai patinka, o kas geriausia tai mergaitei labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.l @ 2008 12 22, 08:44)
kaune, vienoj sarmoj paklausiau kažko konsultantės - puikios išvaizdos ilgaplaukė panelė, su prisegta kortele - EUZEBIJA... mirsiu nepamiršiu... schmoll.gif  už ką kažin tėvai ją taip, a?

blink.gif Mano brolis anksčiau vis minėdavo Euzebijų ir Eplirktą Putramentus g.gif Šventai tikėjau, kad jis tik išsigalvoja... O pasirodo, kad tikrai toks vardas yra swoon.gif Nejaugi neišsigalvojo??? swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 28 gruodžio 2008 - 15:59
QUOTE(Jazza @ 2008 12 28, 15:57)
blink.gif  Mano brolis anksčiau vis minėdavo Euzebijų ir Eplirktą Putramentus  g.gif Šventai tikėjau, kad jis tik išsigalvoja... O pasirodo, kad tikrai toks vardas yra  swoon.gif  Nejaugi neišsigalvojo??? swoon.gif

taip, Euzebijus yra graikiškos kilmės vardas, reiškia pamaldus smile.gif
Atsakyti
bet asocijuojas su belzebubu biggrin.gif
Atsakyti
Vienoje TV reklamoje kalba Geistaute rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 28, 18:10)
bet asocijuojas su belzebubu biggrin.gif

matai, koks tas velnias apgaulingas biggrin.gif
-----------
Geistautė visai gražu. erotiška rolleyes.gif
Atsakyti