Žmonės, kuriuos pažįstu:
Šeila
Leandras
Marcelinas
Vakarijus
klase.lt už akies užkliuvo Liventas
Nepamenu ar pasakojau jau, bet lankantis pas ginekologę (ne Lietuvoje tiesa), pas mus čia yra tokia lenta, kur surašyti visi paskutinį mėnesį gimę kūdikiai, tai man kas mėnesinė atrakcija vardus paskaitinėt.
Na ir paskutinio apsilankymo metu aptikau tokį perliuką - berniuko vardas Džulijus Robertas. Tai ir žvygavom su vyru, kad matyt norėjo mergytės ir pavadint kaip ta aktorė Džulija Roberts, na bet lytis truputį ne ta gavosi.
P.S. Pastebėjau kad anksčiau aptarinėjot Mirandą - gi ne iš serialų, bet iš Šekspyro tais laikais greičiausiai pasiskolino, berods iš Vasarvidžio nakties sapno jei teisingai pamenu.
Na ir paskutinio apsilankymo metu aptikau tokį perliuką - berniuko vardas Džulijus Robertas. Tai ir žvygavom su vyru, kad matyt norėjo mergytės ir pavadint kaip ta aktorė Džulija Roberts, na bet lytis truputį ne ta gavosi.
P.S. Pastebėjau kad anksčiau aptarinėjot Mirandą - gi ne iš serialų, bet iš Šekspyro tais laikais greičiausiai pasiskolino, berods iš Vasarvidžio nakties sapno jei teisingai pamenu.
DANGILE - keistas,, negirdetas bet man jau visai grazus pasidare. Pussesere dukryte taip pavadino.
Alfruzina,ir "Žmonėse"aptikau-Kapitolina.
Vienoje sąskaitoje radau vardą Gaudentas.
QUOTE(juraciux @ 2008 12 18, 14:05)
DANGILE - keistas,, negirdetas bet man jau visai grazus pasidare. Pussesere dukryte taip pavadino.
gražus ir įdomus
kaune, vienoj sarmoj paklausiau kažko konsultantės - puikios išvaizdos ilgaplaukė panelė, su prisegta kortele - EUZEBIJA... mirsiu nepamiršiu... už ką kažin tėvai ją taip, a?
QUOTE(lina.l @ 2008 12 22, 07:44)
kaune, vienoj sarmoj paklausiau kažko konsultantės - puikios išvaizdos ilgaplaukė panelė, su prisegta kortele - EUZEBIJA... mirsiu nepamiršiu... už ką kažin tėvai ją taip, a?
QUOTE(gaika78 @ 2008 12 20, 19:50)
Kažkada per teliką girdėjau Skolastika ,tik neprisimenu,ar lietuvė moteriškė.
aš pažįstu seną moteriškę žemaitę tokiu vardu, tik nesu tikra, ar ji Skolestika, ar Skolastika, ar Scholastika. Skole vadina
QUOTE(muminukas @ 2008 12 22, 20:57)
aš pažįstu seną moteriškę žemaitę tokiu vardu, tik nesu tikra, ar ji Skolestika, ar Skolastika, ar Scholastika. Skole vadina
tai gal zmones pripranta prie tokiu vardu,kai tenka bendrauti kiekviena diena..man,kazhkada buvo ziauriai negrazhus,negraziausias is negraziausiu Zhivile..toks grubus kaip,bet dabar man jis labai grazhus pradejau bendrauti su mazha mergaite,o mergaite nu tokia grazute fainute,kad ir vardas tapo superinis gal nuo zmogaus priklauso? dar pries daug metu pazinojau tokia mergina Jurga,nu tokia jau buvo..sakykim negeras zmogus ir tiek,paskui pradejau bendrauti su Jurgita,ir ja vadino Jurga..Jezau , kaip man negrazu tai buvo,as aisku tik Jurgita vadindavau,paskui sakau,ko tave Jurga vadina,Jurgita gi toks grazhus vardas. o ji: o kodel Jurga negrazhus? pripratau jau,nera man skirtumo as tokia eee...aaa...uuu.. vat man asmeniskai beveik visada taip,kad nuo zmogaus priklauso vardas grazhus ar ne tiesiog jei zmogus nemalonus,kazkodel jo iprociai,vardas ir t.t ne prie sirdies dar pazistu labai daug Mariju,visos angelai
kazkur skaiciau toki dalyka...surasyti vardai,ieskai savo...o ten parasyta toks charakteris,pomegiai ir t.t ... man tai atitiko,visa tiesa apie mane o kaip