Sveikutės. Norėčiau papasakoti, kaip gimė mano angeliukas. Taigi, gimdymas iš viso truko 3,5 val. Laiką skaičiavo nuo to laiko, kada atsibudau, po to klizma ir kitos nemalonios procedūros. Kaklelis buvo atsidaręs 6 cm be skausmo. Nežinau kodėl, bet matyt dėl to, kad dar nejutau įtampos. Sąrėmiai truko apie 2 val. Po to per 15 min. išstūmiau vaikelį ir galiausiai placentą. Gimdymas buvo labai lengvas ir greitas. Vaikelis gimė sveikas ir didokas. Svėrė 3780 gramų. O man plyšo, taigi teko siūti. Kada vaikelis gimė, apsiverkiau iš laimės ir nustebau, nes maniau vaikelis bus tamsus- į mane, bet gimė šviesiais ir ilgais plaukučiaus. Tą akimirką apniko nusivylimas, nes visą nėštumą tikėjau, kad gims tamsut tamsutėlis. Bet greitai supratau, kad tai yra tikrai nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Mylėjau jį nėštumu metu, bet kai pamačiau, pamilau dar labiau. Po gimdymo užplūdo palengvėjimas ir tikra palaima. Tokio jausmo dar niekada nejaučiau. Jaučiau kažką gyvenimo atlikusi prasmingo. Nors man tik 20 metų ir sulaukiau pašaipų ir kritikos, ypatingai iš vyresnių, kad pastojau tokia jauna, bet aš niekada nesigailėjau, nes mano gyvenimas tapo prasmingas ir tokia laiminga dar niekada nebuvau, nors kartais ir labai sunku. Prisiglaudimas prie vaikučio man yra tikra palaima.

O tai tikriausiai tevelis blondinas?
Nekreipk gyvenime demesio i jokias pasaipas, tai kitu zmoniu silpnumo pozymis. Sekmes auginant mazyli

Sveikinu!!!
Plaukiukai dar keisis, vyriausias ir buvo blondinas, o dabar tamsiausias iš visų - į senelį.

Sveikinu lengvai pagimdžius! Būkite sveikučiai

Labai ačiū už sveikinimus. O nuo pašaipų tapau tik stipresnė. Iš tiesų, tevelis yra šviesus, bet kažkaip tikėjausi, kad plaukučiai bus mano spalvos. Bet nebesvarbu. vistiek jis mano mylimiausias angeliukas.

Šaunuolė tu! O tai, kad jauna esi, tai tik privalumas!!! Aukit sveikučiai!

As gimdziau 23, nemanau, kad per jauna... o is aplinkiniu vyresniu zmoniu esu ne karta isgirdusi pareiskimu, kad as - varksele... Be to, as istekejau - ir nepasikeiciau pavardes, tai net mano gydytoja pareiske, kad as varkse, jauna, suklaidinta, suvedziota panele...
Ir labai pavydziu tau tavo lengvo gimdymo...
O del vaiko plaikuciu... Tikrai nera skirtumo kokie jie
Tamsus -
, sviesus -
.
Aukit diduciai

Ir labai pavydziu tau tavo lengvo gimdymo...
O del vaiko plaikuciu... Tikrai nera skirtumo kokie jie

Aukit diduciai

Būkit sveikučiai, aukit didučiai. O plaukučių spalva dar tikrai pasikeis. Ramių naktelių, gardaus pienelio...
Ačiū visoms už linkėjimus. Nesulaukiau linkėjimų iš savo labaai didelės giminės, bet sulaukiau užtat iš jūsų. Didelis ačiū. Net nuotaika pagerėjo.

Smagu skaityt. Dar kad nuotraukyčių Neduko būtų
.
Beje, Neraska, pamiršai savo kraštietes
. Keliauk į Tauragės skyrelį.

Beje, Neraska, pamiršai savo kraštietes

saunuole
po emilytes gimimo as irgi ta paty jauciau ir dabar tebejauciu