Įkraunama...
Įkraunama...

Šuo savo reikalus daro namie

na o visdelto, gal yra kieno ir namie atlieka tuos reikaliukus blush2.gif na prasau tik patarimu, kaip man sioje situacijoje elgtis blush2.gif siandienine situacija mano tokia verysad.gif o tai sakot jei i lauka bus isvesta, ( ir kiek kartu tokiai mazei reikia g.gif ji nedarys tose vietose kur ir uzuos kvapeli, nes as ir su vanish istrinu, bet tikriausiai ju uosle visvien stipresne g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 10 26, 19:13)

čia jau jūsų bėdos, jei neapgalvojote, o šiaip jau žinokit, kad sunku skaityti kitiems tokius postus doh.gif visgi šunų mylėtojų forumas, jei nepastebite g.gif

o is bendravimu ir paskaitymu kitose temutese jau pastebiu kad turbut situose forumuose ne patarimo sulauksi, o teismo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra72: 26 spalio 2008 - 23:24
QUOTE(salamandra72 @ 2008 10 27, 00:26)
na o visdelto, gal yra kieno ir namie atlieka tuos reikaliukus blush2.gif  na  prasau tik patarimu, kaip man sioje situacijoje elgtis  blush2.gif siandienine situacija mano tokia  verysad.gif o tai sakot jei i lauka bus isvesta, ( ir kiek kartu tokiai mazei reikia g.gif  ji nedarys tose vietose kur ir uzuos kvapeli, nes as ir su vanish istrinu, bet tikriausiai ju uosle visvien stipresne g.gif
Papildyta:

Labukas - na aš ne mažos veislės šunį turiu - bet maniškis dabar 2 mėn beveik - tai pratinam daryt balkone - ant palučių - arba kai jau nenužiūrim ar nebūnam namie - namie ant palučių ( kaip vaikam tokios nelabai perslampamos ) . turi 2 vietas - viena prie išėjimo durų - kita tolimiausiam kampe . Į lauką pratinimui reikalus atlikti - koki savaitgalį - teks kas valandą mažiausiai išnešt - arba kai pamiegojo - pažaidė - gerai pavalgė ... ir skanumyną kišenėn Įsimeskit - pasiusino - palepinkit ... O Jei dar ir nuosavas kiemas - tai turėtų but dar paprasčiau ir jei namie vaikutį auginat - juk tai sekundė kita - kai mažiukas į lauką nori - o vėliau refleksas išsidirbs .
O su darymu namie - jei kalytė - ir pripratinsit - tarkim - koridoriuj - ar vonioj - ant palučių ar dėžutėj tai ne bėda - bet jei patinukas pradės su laiku kojas visur kilnot ir žymėt teritoriją doh.gif malonumo bus mažai .

Tokia mano nuomonė - ir draugų patirtis su patinuku - jorku
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2008 11 11, 13:31)
Labukas - na aš ne mažos veislės šunį turiu - bet maniškis dabar 2 mėn beveik - tai pratinam daryt balkone - ant palučių - arba kai jau nenužiūrim ar nebūnam namie - namie ant palučių ( kaip vaikam tokios nelabai perslampamos ) . turi 2 vietas - viena prie išėjimo durų - kita tolimiausiam kampe . Į lauką pratinimui  reikalus atlikti - koki savaitgalį - teks kas valandą mažiausiai išnešt - arba kai pamiegojo - pažaidė - gerai pavalgė ...  ir skanumyną kišenėn Įsimeskit - pasiusino - palepinkit ...  O Jei dar ir nuosavas kiemas - tai turėtų but dar  paprasčiau ir jei namie vaikutį auginat - juk tai sekundė kita - kai mažiukas į lauką nori - o vėliau refleksas išsidirbs .
O su darymu namie - jei kalytė  - ir pripratinsit - tarkim - koridoriuj - ar vonioj - ant palučių ar dėžutėj tai ne bėda  - bet jei patinukas pradės su laiku kojas visur kilnot ir žymėt teritoriją  doh.gif malonumo bus mažai .

Tokia mano nuomonė - ir draugų patirtis  su patinuku - jorku

mano kalyte thumbup.gif tai del to gerai, del lauko as girdejau kad sitiem maziem nuo salcio ir uzdegimai ( ar gimdos ar slapimmo p.) buna,jos svoris 900gr. o jau 6men. unsure.gif dar priedo trumpaplauke, tai jai i lauka atrodo kancia kai atsalo- dreba, isvis nenori nei ieskot vieteles verysad.gif o lauke laikau super didele kale, kuri nedraugiskai nusitekus pries naujaji gyventoja verysad.gif bet gal tol kol pripras ax.gif bandau, bet ji kai pagaunu ne vietoje darancia ir nunesu i vieta, tai tik tupi nuleidusi akis ir isvis pamirsta kad nori sysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 10 26, 19:13)
šuo gali išmokti ir ant dviejų kojų vaikščioti, bet ar jam taip bus gera, malonu ar jam patiks? ar tokio jis norėtų gyvenimo, jei galėtų pasipasakoti? g.gif

maniske pasakytu kad i lauka nenori schmoll.gif tuo labiau kai arteja ziema, jau dabar isejus dreba, ir skuodzia atgal i namus, o kai uzkuriam peciu tai jos megstamiausia vieta prie pat atsigulti, o man atrodo kad ten nezmoniska kaitra biggrin.gif, o ju dar vesle- meksikieciai biggrin.gif tai lietuvele is vis - asigalis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra72: 11 lapkričio 2008 - 18:18
QUOTE(salamandra72 @ 2008 11 11, 18:16)
maniske pasakytu kad i lauka nenori  schmoll.gif  tuo labiau kai arteja ziema, jau dabar isejus dreba, ir skuodzia atgal i namus, o kai uzkuriam peciu tai jos megstamiausia vieta prie pat atsigulti, o man atrodo kad ten nezmoniska kaitra biggrin.gif, o ju dar vesle- meksikieciai biggrin.gif  tai lietuvele is vis - asigalis lotuliukas.gif

ne... tai visai ne tai... ar matei kada video ar foto kaip chihuahua dūksta sniege? bet tik tada, kai tai yra normalaus, šuniško svorio šunys... smile.gif
tu tikrąja to žodžio prasme turi žaisliuką... unsure.gif na bet jei tu to norėjai, tai ir turi smile.gif
Atsakyti
as jau apie tai ir mastau- zaisliukas, biggrin.gif kazkaip galvojau uzaugs didesne unsure.gif o kaip pradejo valgyti zalia mesa, tai isvis vos randu kaka lotuliukas.gif galvoju kad vaikas plastelino rutuliuku primete lotuliukas.gif girdejau kad policija pradejo bausti jei kaku nesusirenka, manau, mano sunio kaku nepastebetu :lotuliukas:ziuriu i ja ir man ji juros kiaulytes dydzio, tik plius dar kojos biggrin.gif kaip sakant ziurke ir ta didesne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra72: 11 lapkričio 2008 - 20:37
mano mopsiukui jau 6 men. su ,,dideliais" reikalais kaip ir susitvarkem. namie nebedaro tortu ax.gif bet va su sisojimu tai siek tiek problemu yra. kartais buna iskencia ir nepadaro sisiuko visa diena, o kartais tookias balas palieka. doh.gif bet gal pries koki menesi pradejo visai nebedaryti ant palutes, emezymetis namuose schmoll.gif ir dazniausiai tada kai bunam namie. dabar stengiames isvesti i lauka maziausiai 3 kartus. kai galim isvedam ir dazniau. bet vakare vistiek kur nors pasizymi. Kaip supratau prasidejo brendimas, nes vakare ir ,,tam tikrus" judesius atlieka biggrin.gif gal tai tik laikina. ar galima imtis kokiu priemoniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babooshka @ 2008 11 18, 14:52)
mano mopsiukui jau 6 men. su ,,dideliais" reikalais kaip ir susitvarkem. namie nebedaro tortu  ax.gif bet va su sisojimu tai siek tiek problemu yra. kartais buna iskencia ir nepadaro sisiuko visa diena, o kartais tookias balas palieka. doh.gif bet gal pries koki menesi pradejo visai nebedaryti ant palutes, emezymetis namuose  schmoll.gif ir dazniausiai tada kai bunam namie. dabar stengiames isvesti i lauka maziausiai 3 kartus. kai galim isvedam ir dazniau. bet vakare vistiek kur nors pasizymi. Kaip supratau prasidejo brendimas, nes vakare ir ,,tam tikrus" judesius atlieka  biggrin.gif gal tai tik laikina. ar galima imtis kokiu priemoniu?  g.gif

tikrai ne visi šunys išbūna visą dieną ax.gif gerai, kad susipratote ir dažnai vedžiojate nuo dabar
už žymėjimą mėginkit pabarti (bet tik sugautą nusikaltimo vietoje), jei nepadės galit apsvarstyti ir kastracijos galimybes g.gif arba narvą tuomet, kai lieka vienas, kad nemarširuotų po namus smile.gif
Atsakyti
tai paliekam ji aptvare kai iseinam, ir bandom subarti kai kur nors zymetis pradeda. suprantu, kad tam reikia kantrybes smile.gif ir tikiuosi pavyks isspresti sias problemas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babooshka @ 2008 11 18, 14:52)
mano mopsiukui jau 6 men. su ,,dideliais" reikalais kaip ir susitvarkem. namie nebedaro tortu  ax.gif bet va su sisojimu tai siek tiek problemu yra.

Mano menka nuomone, tai nelaimės 6 mėn. šuniukui dar visai normalu ax.gif O pasižymi kaip? Pakeldamas kojas kur ant kampo?
Atsakyti
o idomu kas patyre tokius dalykus verysad.gif - kai nueinam i svecius apsilakscius maniske prisisoja ir prikakoja blink.gif nors ir padedam buna prie duru laikrastuka g.gif eina ant kilimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2008 11 11, 14:31)
bet jei patinukas pradės su laiku kojas visur kilnot ir žymėt teritoriją  doh.gif malonumo bus mažai .

nu nesakykit kiek patinu turejau nei vienas namie kampu neapmyzdavo... auklet reik ir bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 11 18, 23:46)
Mano menka nuomone, tai nelaimės 6 mėn. šuniukui dar visai normalu  ax.gif O pasižymi kaip? Pakeldamas kojas kur ant kampo?

aha, turi savo firminius kampus biggrin.gif karts nuo kartopribega ir pradeda uostineti. pavyzdziui vakar labai sekiau ka jis veikia tai kai pradedajo uostineti savo kampa subariau. nukreipiau demesi tai ir nebepasisiojo. vakar visa diena saunuolis buvo 4u.gif
Atsakyti