QUOTE(saika @ 2013 09 23, 10:58)
works,taskelis95
Jus keisti žmones . Šuo ( bet kokiu ūgių) yra ne kate , kurijai galite pastatyti tualetą kampe . Ir laukas šunims ne tik atlikti gamtinius reikalus .Čia gera proga palakstyti , pabendrauti su šeimininku , šunimi , pauostyti , pasimaudyti , paloti pagaliau ... Aš negaliu savo šuniukus nuskriausti ir nevesti į lauką ,nes jiems patinka
Žmones turi beda kad šuo visur name daro ir klause ką daryti , o jus tiesiog tingite savo šuniukus išvesti 2-3 kartus į lauką . Manote kad palute ar tualetas neturės kvapo ?
Jus keisti žmones . Šuo ( bet kokiu ūgių) yra ne kate , kurijai galite pastatyti tualetą kampe . Ir laukas šunims ne tik atlikti gamtinius reikalus .Čia gera proga palakstyti , pabendrauti su šeimininku , šunimi , pauostyti , pasimaudyti , paloti pagaliau ... Aš negaliu savo šuniukus nuskriausti ir nevesti į lauką ,nes jiems patinka
Žmones turi beda kad šuo visur name daro ir klause ką daryti , o jus tiesiog tingite savo šuniukus išvesti 2-3 kartus į lauką . Manote kad palute ar tualetas neturės kvapo ?
Labai drąstiška ir siaura nuomonė Kur jūs perskaitėt, kad mes tingim išvesti savo šunį į lauką? Mūsų šuo yra vedamas į lauką 5 kartus, iš jų vieną kartą ilgam, aš jau nešneku apie savaitgalius Jūs parašėte, kad savo šunis jūs vedate į lauką nes jiems patinka, o mano šuo pamatęs, kad lauke lyja jei būtų jos valia atsisakytų bet kokio pasivaikščiojimo . Gal tas su amžiumi ir praeis Kai išeinam į lauką per lietų tikriausiai mūsų kaimynai turi gerą dozę juoko į mus žiūrėdami, nes mano šuo atsisėda, įsispredžia ir nepajudinsi. Tik timptelėjus pavadėlį ir greit su ja kalbėdama pradedam bėgti iki žolės, greit atsilieka reikaliukus ir vėl bėgte atgal.
Aš neauginu 5 šunų ir tuo neužsimu 10 metų, tai yra tik šeštas mėnuo, todėl ir paklausiau dėl tos žolytės.