Įkraunama...
Įkraunama...

Šuo savo reikalus daro namie

QUOTE(AiGyRo @ 2013 05 15, 11:55)
g.gif ???

Gal turėta omenyje ar veislinis ir iš kur paimtas ax.gif
Atsakyti
Taip...musu suniui 1 metai,problema ta pati kaip ir visu cia- sisiojimas namie. Nakti iskencia be problemu,miega su mumis kambaryje,niekur nevaiksto. Bet va diena...isvedam i lauka,atrodo nusisiojo visus kampus,pareinam namo,pabuna kiek,ziurek jau praeidamas nuvare koki kampa...is tikro man labiau panasu kad tiesiog zymisi,kakoti jau labai seniai ismokes kenteti ir namie nedaro niekad,sisiot- sisioja po truputi visur doh.gif purskalais ispurksti namai,su actu valyta,erdve diena ribojama,i lauka leidziamas daznai,na nzn,ka daryti su tokiu myznium?..jei cia tikrai zymejimasis (jis net kakoja koja pakeles doh.gif ),ar padetu kastracija? suo labai mylimas ir t.t.,bet jau tos sumyziotos uzuolaidos ir kampai,tai padek D... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2013 09 19, 02:55)
Taip...musu suniui 1 metai,problema ta pati kaip ir visu cia- sisiojimas namie. Nakti iskencia be problemu,miega su mumis kambaryje,niekur nevaiksto. Bet va diena...isvedam i lauka,atrodo nusisiojo visus kampus,pareinam  namo,pabuna kiek,ziurek jau praeidamas nuvare koki kampa...is tikro man labiau panasu kad tiesiog zymisi,kakoti jau labai seniai ismokes kenteti ir namie nedaro niekad,sisiot- sisioja po truputi visur  doh.gif purskalais ispurksti namai,su actu valyta,erdve diena ribojama,i lauka leidziamas daznai,na nzn,ka daryti su tokiu myznium?..jei cia tikrai zymejimasis (jis net kakoja koja pakeles  doh.gif  ),ar padetu kastracija? suo labai mylimas ir t.t.,bet jau tos sumyziotos uzuolaidos ir kampai,tai padek D...  mad.gif

Problema ta, kad šuo žymisi. Kastruokit.
Atsakyti
Musu suniukui 5 men ir jau pora dienu kaip savo reikalaus daro mano lovoje.
Iseinu i darba ir grizusi randu baisu vaizda doh.gif
Ar gali cia buti kerstas uz tai, kad neleidziu lipti i lova. Kai visai maziukas buvo leisdavau, o dabar jau koks menuo nebeleidziu.
Ka daryti? 4u.gif
Neaptrauksiu gi lovos plevele cool.gif
Ir nebejuokinga visai. Ciuzinys, kaldra sumyzta viskas. Dabar viska isskalbiau, issivaliau, ir bijosiu ji palikti..
Patarkite kaip elgtis 4u.gif
Atsakyti
Šunys nekeršija. Apribokit jam erdvę, pasodinkit į boxą ar narvą kol jūsų nėra.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2013 09 19, 14:03)
Šunys nekeršija. Apribokit jam erdvę, pasodinkit į boxą ar narvą kol jūsų nėra.

skaiciau apie narvus, kad padeda. bet kai kitoje temoje apie tai prakalbau pasiulyta pacia save ten uzsidaryti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Nereide~: 19 rugsėjo 2013 - 14:05
QUOTE(~Nereide~ @ 2013 09 19, 14:58)
Musu suniukui 5 men ir jau pora dienu kaip savo reikalaus daro mano lovoje.
Iseinu i darba ir grizusi randu baisu vaizda  doh.gif 
Ar gali cia buti kerstas uz tai, kad neleidziu lipti i lova. Kai visai maziukas buvo leisdavau, o dabar jau koks menuo nebeleidziu.
Ka daryti?  4u.gif
Neaptrauksiu gi lovos plevele  cool.gif
Ir nebejuokinga visai. Ciuzinys, kaldra sumyzta viskas. Dabar viska isskalbiau, issivaliau, ir bijosiu ji palikti..
Patarkite kaip elgtis  4u.gif

O gal tai kalytė, tik išsireiškėt bendrai, jog šuniukas? Kalytės prieš rują būna susisvaigsta kažką ir padaro ant lovos. Nebūtinai aišku, bet būna. 5 mėn. gali būti vadinamas priešrujis.
Atsakyti
patinelis.
Atsakyti
QUOTE(~Nereide~ @ 2013 09 19, 14:05)
skaiciau apie narvus, kad padeda. bet kai kitoje temoje apie tai prakalbau pasiulyta pacia save ten uzsidaryti  doh.gif

neklausykit ką kas sako biggrin.gif kartais narvas geriausia išeitis. ir šuniukui saugiau, ir jums maloniau, žinant kas nesumyš, nesukakos visko, o desertui nepavogs peilio nuo stalo pažaist - po tokių nuotykių aš savąją dariau ir labai patenkinta sėdi.
Atsakyti
as isivaizduoju kaip jis cyps doh.gif nes vienas nei sekundei nenori buti. mes tik pro duris, jis i dudas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Nereide~: 19 rugsėjo 2013 - 14:21
Apie narvus taip kalba tik visiškai nesuprantantys kas per padaras yra šuo žmonės. Šunims gamta nedavė streso dėl erdvės ribojimo jausmo, mums tai davė. Kažkaip mažą pūkį į boxą nusikaltimas įdėt, o aviganis prie būdos voljere-vo, čia jau normalu. Iš esmės tai vienas ir tas pats. Pvz mano šunys daug labiau džiaugias galimybe visą dieną prie mano darbo sėdėt mašinos bagažinėje, nei likti voljere kol aš darbe. Erdvė ne lemiamas momentas jiems. Nėra blogiau šuniui kai jai taikomi žmogiški dalykai. Šuo yra šuo, žmogus yra žmogus. Žmogui reikia namų, rūmų, erdvių, salių, šuniui reikia metro po jo žmogaus kojom.
Jei šuniui leidžiama cypt-jis cyps. Jei jam pacypus jūs atbėgat ir sakot, būk gerutis, necypk, nu nereikia, futunyti. Šuo supranta-kai afigienai padariau, pacypiau ir gauja subėgo pas mane, ir dar meilinas. Gerai dariau smile.gif, kitą kart cypsiu dar labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 19 rugsėjo 2013 - 14:28
neturi iškart būt uždarytas ir viskas smile.gif nors čia kaip kas daro, vieni pratina, kiti pastato prieš faktą. aš maitindavau kurį laiką sėdintį narve, pledų prikišdavau, miegot nuvarydavau, kad suprastų jog jo vieta - ten. taip mėnesį pasižaidus pradėjau palikinėt, uždarydavau kol aš namuose, cypia - trinktelėdavau nemaloniai į metalą arba su urkštuku nupurkšdavau, bet ji pukrštuku mėgaudavosi biggrin.gif o šiaip ankščiau buvo cyplė, bet dabar palikta ramiai būna ir necypia, susitaikė gal, kaulą graužia, miega laiminga, ir man bijot nereikia, žinau kad kur padėjau ten ir rasiu viską. aš ebcamą užstatydavau pradžioj filmuot, kad matyt kiek cypia. su laiku nutilo.
Atsakyti