Įkraunama...
Įkraunama...

Šuo savo reikalus daro namie

QUOTE(_Eglutia_ @ 2009 02 16, 21:30)
Labas vakarelis  4u.gif  As turiu mini jorksyriuke  smile.gif  norejau paklausti jei kas turit situs maziukus ar vedate ziema i lauka?ar daro ant paluciu?  g.gif  nes veiseja sake kad geriau nevesti kad nesusaltu... blush2.gif

unsure.gif doh.gif nusipirkite pradžiamokslį apie šunis...
Papildyta:
QUOTE(aakvilee @ 2009 02 17, 12:56)
sveikos, turiu ir as sakyciau didele beda sad.gif turiu 8men prancuzu buldogu kalyte. kai iseina i lauka supranta ka ten reikia daryti, bet kai buna namuose nesupranta kad reikia pakenteti kol bus isvesta i lauka. pridaro visko, ir kaku, ir sysiu, i i savo guoli padaro, ir ant lovos kur pati miega. ir baram, ir graziai snekam ir pagiriam kai lauke padaro, bet vistiek tas pats. gali viska padaryt lauke, o tik grizus namo jei uzsimano ir vel padaro. i lauka vedama yra gan daznai nes yra tam galimybiu, bet vistiek nepadeda. is po nakties visada randam bent pora kruvu ir bent viena didele bala. manau kad yra nenormalu kai suo sisioja ant lovos ar savo guoly, ka daryt neisivaizduoju sad.gif

kuo maitinat? g.gif gal dėl to streikuoja organizmas, nes tai neskamba labai normaliai, jei tikrai pakankamai ją išvedžiojat ax.gif
Atsakyti
Na jei ka tai ji dar triju menesiu mano maziuke huh.gif bet jau cia tai ko paklausi tai tik apreks, pasukios pirsta prie galvos... huh.gif nzn atrodo suauge zmones ir taip... dry.gif as manau kad reike vesti ir tik taip...bet as daug nuogiru girdejus kad kur jorkiukai sveria ten 1.5kg ir pns.ju neveda mellow.gif nors man tai nepriimtina taip... unsure.gif daugiau cia nelysiu, nes baisu kas dar uzsipuls kai ko nors paklausiu...o jums vici reiketu pasiskaityti book.gif etiketo pradziamokslio...
Atsakyti
Na aš turiu anglų tojterjerą, ji pas mane nuo dviejų mėn., kai buvo maža tai irgi visur darydavo: ant kilimo, parketo, patalynės, net ant pagalvės kur aš miegodavau! Visada miegodavo lovoje, nes prie savo guolio nepriprato, ir šalta gal jai smile.gif o šiaip kai jau pamatydavome , kad ji "sisioja" tai iškart griebdavome ją ir nešdavome ant laikraščių, taip ir išmoko...dabar kambaryje yra patiesta antklodė, po ja celofanas...ir kai užsimano tai eina ten ir atlieka viską. Kai vedu į lauką, tai "pasisioja", bet "kakoti" tai niekada smile.gif bet šiaip dėl to problemų didelių nėra, ji maža-2kg. sveria, tai tokio šuniuko "kakučius" nesunku surinkti smile.gif

O į lauką kasdien vedu, kartais tik prie durų pastovi, bet vistiek manau gryno oro kažkiek įkvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2009 02 17, 23:35)
ji maža-2kg. sveria, tai tokio šuniuko "kakučius" nesunku surinkti smile.gif

O į lauką kasdien vedu, kartais tik prie durų pastovi, bet vistiek manau gryno oro kažkiek įkvepia smile.gif

mano dar mazesne, nors mes ir tai jau uglelejom, ir pridejom svorio 1.3 kg biggrin.gif tai taip taip, kakas, vos vos, bet vistiek noretusi tvarkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 17, 20:12)
unsure.gif  doh.gif nusipirkite pradžiamokslį apie šunis...
Papildyta:

kuo maitinat? g.gif gal dėl to streikuoja organizmas, nes tai neskamba labai normaliai, jei tikrai pakankamai ją išvedžiojat ax.gif

Sveki pas mane tas pats su prancuzu buldogu jam 6men tik jis nedaro kaku i lovas sreiam ji sausu edalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiku mamaa @ 2009 02 18, 12:12)
Sveki pas mane tas pats su prancuzu buldogu jam 6men tik jis nedaro kaku i lovas sreiam ji sausu edalu g.gif

sausas sausui nelygu mirksiukas.gif kokiu šeriat? užeikit į maisto temą paskaitinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema ir issigandau doh.gif as savo 3 men. berniuka pratinu visus reikalus i spec. tualeta daryti blink.gif i lauka nevedu nes tik siandien 3 skiepa padare verysad.gif tai geriausiu atveju i lauka vesiu po 14 d. tai ka...lauke nebenores daryti ? blush2.gif doh.gif matysim g.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2009 02 28, 17:38)
perskaiciau visa tema ir issigandau  doh.gif  as savo 3 men. berniuka pratinu visus reikalus i spec. tualeta daryti  blink.gif  i lauka nevedu nes tik siandien 3 skiepa padare  verysad.gif tai geriausiu atveju i lauka vesiu po 14 d. tai ka...lauke nebenores daryti ?  blush2.gif  doh.gif matysim  g.gif

Tai veskit į sveikatą, nėra jokio reikalo laukti. Jau po pirmo skiepo galėjot drąsiai vesti.
Atsakyti
Sveiki, turiu tokia nemaza beda,su savo augintiniu... Radome ja su dukrele palikta miske,todel nusprendeme,neleisti jai numirti,buvo tokia mazute,tilpo i delna. wub.gif Vardas jos Doryte. Tai va ta princese jau sulauke puse metuku ir vis dar sysioja kur uzsimano,kambario duris ismoko pati pasokus atsidaryti,tai tik iejusi padaro savo reikalus ant lovos,nors buna gryzusi nesenei is kiemo... Ir kaip tik jos neaukleji,visais senoviniais budais,galva nuleidzia,jei aptinkame jos nieksybes,o po 5 min savo daro. doh.gif Jau pavargau su ja kovoti...galiu atleisti jos apgriauztas spintas,suestus sveciu batus,bet kai nespeji valyti kilimu ir vedinti namu,tai jau yra ziauru schmoll.gif
gal jus kas esate susidure,ka tokiu atveju daryti? unsure.gif
Atsakyti
Jums truputį nepasisekė, kad pirmiausiai užsirovėte ant manęs. Aš pikta.

Kokia šeimininkė, toks ir šuo. Forume yra temų apie tokia problemas, - šeimininkė nesivargina jų paieškoti, kuria naują. Taip ir šuo, nesivargina laikytis taisyklių.

Jūsų problema visai ne problema. Pirma - liaukitės bausti, jūsų tie "senoviniai būdai" padaro tik blogiau. Antra - prisiriškite ją pavadėliu sau prie juosmens ir taip pavaikščiokite kelias dienas.
Atsakyti
Na dekui,kam nepamaise,jog matote nepasivarginau paieskoti... 4u.gif :Jei siais laikais butu laiko,gal ir prisirisciau prie saves keletui dienu,bet deja... verysad.gif
O jums ponia savo neigiamu emociju protrukius reiketu islieti kur nors kitur ... jei jums taip nepatinka,tai neskaitykit ir nerasinekit.. Kiek supratau cia apie sunis kalbama... taip ,kad nereikia is muses daryti dramblio schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2009 10 04, 18:48)

Aciu uz nuorodas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2009 10 04, 16:48)
...Daiva, nei vienas geras darbas nelieka nenubaustas.

Uhu. Matau.
Darbo - dviems, max trims dienoms. Šuo pririštas, prie juosmens, rankos laisvos, eini ir darai visus darbus kaip visada, tereikia tik retkarčiais pakoreguoti šunį. Bet ne - laiko nėra. Matyt, yra laiko valyt balas, bausti šunį, nervuotis ir man atsirašinėt.
Ne, viskas, daugiau jokių nemokamų patarimų. Bent jau šiame forume.
Atsakyti