Įkraunama...
Įkraunama...

AHAVA Negyvosios jūros gydomoji kosmetika

Labas mergaitės,
dėl Ahavos nežinau nebandžiau, o vat Premier teko išbandyti kai buvau tenai. Labai patiko -ypač serumas veidui ir kaukė viena. Tą serumą netgi krūtinei naudojau - labai gerai odą veikia smile.gif Sau ir mamai parsivežiau. Jie turi brandžiai odai labai gerų kompleksų. Kompanija Dead Sea Premier Cosmetics Laboratories Ltd vadinasi jei tiksliai. Ieškojau čia Lietuvoje - Vilniaus universalinėje parduotuvėje parduoda kažkas, bet labai nedaug produktų turi ir brangu nežmoniškai. Dar internete radau tokią firmą "Grožio deivė" www.groziodeive.lt Kainos dvigubai mažesnės negu VCUPe.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Mums darbe Naujuju metu proga padovanojo kiekvienam darbuotojui AHAVA kosmetikos rinkini: duso gelis, vonios druska, pienelis kunui, kremas rankoms ir kremas koju pedoms thumbup.gif As negaliu atsidziaugti kaip man patinka si kosmetika thumbup.gif Visiskai nealergizuoja, labai tinka mano odai... thumbup.gif Tik gaila, kad Lietuvoje, man regis, jos nebera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 08 02, 13:32)
Pritariu. Is klienciu girdziu irgi tik gerus atsiliepimus apie "negyvosios juros" kosmetika. Ypac gerai, kad ji nealergizuoja, neturi parafino, parabenu, kvapu, dazikliu, todel tinka ir ypac lepiai odai.  Purvo kauke -  thumbup.gif
O darant procedura kartu su aliejiniu masazu, oda dar ir pamaitinama

Idomu ar apie ta pacia kosmetika kalbam.. blush2.gif  biggrin.gif

turiu gryno ahavos firmos negyvosios juros purvo, norejau paklaust kaip ji butu galima naudot- parasyta kad skirtas ne veidui, buvau uztepus ant veido tai labai sualergizavo, gal butu galima ji praskiest kokia grietine ar dar kazkuo kad nebutu toks astrus? ar vistik ant veido netept? buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 02, 13:17)
turiu gryno ahavos firmos negyvosios juros purvo, norejau paklaust kaip ji butu galima naudot- parasyta kad skirtas ne veidui, buvau uztepus ant veido tai labai sualergizavo, gal butu galima ji praskiest kokia grietine ar dar kazkuo kad nebutu toks astrus? ar vistik ant veido netept? buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif

jeigu parasyta, kad ne veidui, tai ant veido jokiu budu netepk. Turbut jis skirtas kunui. Manau ant pakuotes turi buti paiskinimas, kaip ir kur naudoti, jei nesupranti kalbos - parasyk cia - as ar kas kitas isvers. manau tai slaunims, pilvukui, galbut ivyniojant i plevele, galbut toksinu salinimui ar odos stangrinimui.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 08 02, 23:53)
jeigu parasyta, kad ne veidui, tai ant veido jokiu budu netepk. Turbut jis skirtas kunui. Manau ant pakuotes turi buti paiskinimas, kaip ir kur naudoti, jei nesupranti kalbos - parasyk cia - as ar kas kitas isvers. manau tai slaunims, pilvukui, galbut ivyniojant i plevele, galbut toksinu salinimui ar odos stangrinimui.

teks ant pilvo tada sutept lotuliukas.gif ten raso kad gausiai istept visa kuna, bet tai kur issitepliojus detis- visur gi nusipurvins lotuliukas.gif na gal reiks paieskot tos pleveles ivyniojimams ir ant slaunu pabandyt. dar raso kad galima tept ant skaudanciu raumenu sanariu ir panasiai, bet as tiesiog pagalvojau jei jau raso 100proc. naturalus, tai kaip tada tose purvo voniose moteriskes ji ant veido tepliojas ir nieko blogo nenutinka smile.gif na bet supratau- ne veidui tai ne veidui 4u.gif
Atsakyti
Na , tai vis dar nera pas mus tos Ahavos produktu? Gal jau kuri kur nors mate? Labai jau knieti kauke veidui nusipirkt.
Atsakyti
Pas mus mieste buvo parodoj Ahavos stendas, pirkau ranku krema, tai esu labai juo patenkinta. clap.gif Konsultnate sake, kad sios kosmetikos galima isigyti tik dviejose vaistinese: vienoje Vilniuje ir vinoje Kaune. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 09 15, 13:01)
Pas mus mieste buvo parodoj Ahavos stendas, pirkau ranku krema, tai esu labai juo patenkinta.  clap.gif Konsultnate sake, kad sios kosmetikos galima isigyti tik dviejose vaistinese: vienoje Vilniuje ir vinoje Kaune.  sad.gif

O nesake kokioje butent Vilniaus vaistineje?
Atsakyti
Is izraelio visa rinkini man Ahava turejau, probleminei riebesnei odai; prausikli,tonika, krema ir molio kauke. Labai malonu naudoti,visai nesausina odos,bet problemines odos problemu neisprende. O molio kauke dar tebenaudoju bus uzteke beveik metams!
Atsakyti
Gal kas bande?Labai noreciau atsiliepimu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
As irgi turiu ranku krema, tai man jis labai super thumbup.gif Rankas suminkstina ilgam, gerai susigeria, tik man kvapas toks intensyvokas smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas žinote kur Kaune Ahava produktų galima rasti? Parvežtus iš Izraelio jau baigiu... unsure.gif
Atsakyti