Įkraunama...
Įkraunama...

AHAVA Negyvosios jūros gydomoji kosmetika

gavau dovanų aš rinkinuką šios kosmetikos: rankų ir pėdų kremas bei pienelis kūnui smile.gif patiko tik pienelis, o kremai prastai įsigeria į odą schmoll.gif
Atsakyti
As tai kaip tik kremais letenelem atsidziaugti negaliu,liuksiskai jie man isigeria!
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2007 06 18, 22:26)
Mane sudomino viename straipsnyje aprasyta AHAVA druska.

"Veiksminga priemonė nuo pleiskanų ir plaukų slinkimo - smulki mineralinė druska “Ahava” iš Negyvosios jūros. Ši natūrali druska ne tik maitina plaukus bei galvos odą natūraliomis mineralinėmis medžiagomis ir atnaujina pažeisto plauko struktūrą, bet ir veiksmingai šalina pleiskanas. Naudoti šią druską labai paprasta: išplovus galvą šampūnu, į drėgną galvos odą įmasažuoti 20-30 g (vieną valgomąjį šaukštą) druskos, palaikyti 6-10 minučių ir išskalauti šiltu vandeniu."

Gal galima butu suzinoti tos druskos kaina?  smile.gif

tai kad ji skirtinga labai visur, kilas apie 10 baksų 4u.gif

QUOTE(Shater @ 2007 06 24, 09:37)
As tai kaip tik kremais letenelem atsidziaugti negaliu,liuksiskai jie man isigeria!

man ir jie kaip tik labai gerai susigeria thumbup.gif kaip ir visos priemonės thumbup.gif

Atsakyti
Tai ar yra sios kosmetikos Vilniuje Jasinskio g. ar kur kitur, ar nebera? g.gif
Noreciau irgi isbandyti, ale kur jos gauti smile.gif
Atsakyti
Braskese yra. as is ten du plauku balzamus parsisiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Va sitas daiktas superinis is SPA serijos: Multi-Vitamin Dry Oil Tangerine- Cedarwood, mano drauge ji turi (jai atveze dovanu), oda po jo palieka toooookia svelni ir taip graziai blizga wub.gif niu, toks barchatinis odos svelnumas bigsmile.gif , negaliu apsakyti, - kaip kudikio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 12 rugpjūčio 2007 - 23:26
Sveikos mamytės. O gal ir man galima šios kosmetikos kainas gaut, labai jau susidomėjau bigsmile.gif
Atsakyti
Sios kosmetikos yra KMU vaistineje. mirksiukas.gif Pati universiteto vaistine siuos dalykelius pilsto, etiketes ir pakuotes nera isvaizdzios, bet pazistamos vaistininkes sako, kad tai gera kosmetika. Jei apie ta pacia kalbam, tai jos tikrai yra universiteto vaistineje smile.gif
Atsakyti
šios firmos produktų niekas niekur nepilsto...iš vis pirmą kartą girdžiu doh.gif

persiprašau nuoširdžiai, kam neatsakiau, labai užsiėmusi buvau persikraustymais, dabar gyvenu Izraelyje tokios tokelės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 03 kovo 2008 - 17:02
QUOTE(Dantuku_feja @ 2007 11 13, 20:48)
Sios kosmetikos yra KMU vaistineje.  mirksiukas.gif  Pati universiteto vaistine siuos dalykelius pilsto, etiketes ir pakuotes nera isvaizdzios, bet pazistamos vaistininkes sako, kad tai gera kosmetika. Jei apie ta pacia kalbam, tai jos tikrai yra universiteto vaistineje  smile.gif

KMU vaistinej ir Vilniuj Lukiskiu vaistinej galima nusipirkti Anos Lotan produkcijos (ispilstytos) 4u.gif Tai, gali buti, kad ir Ahava pilstoma ten yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(Euforija @ 2008 03 03, 17:01)
šios firmos produktų niekas niekur nepilsto...iš vis pirmą kartą girdžiu  doh.gif

Reikes kada uzlekt, paieskoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 03 kovo 2008 - 20:40

! 
Šiame skyrelyje nariai diskutuoja, aptarinėja vieną ar kitą kosmetiką.

Reklamos, kosmetikos platinimas netoleruotinas. Už tai galima gaut įspėjimą ir draudimą rašyt mūsų forume.

Temos neatitikusios žinutės ištrintos.
Atsakyti
Isigijau "AHAVA" Negyvosios juros naturalu mineralini purva pabandyt ax.gif

Beje, ko uzsiprasyt is draugo lauktuviu, kuris planuoja i Izraeli vykti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 07 kovo 2008 - 19:17