Gal kas žinot, kur Vilniuje galima rasti Ahava priemonių? Kažkada Jasinskio g. buvo parduotuvė nedidelė, bet dabar jos nebėra
Ahava as atsisiunciau is Vokietijos
http://www.kosmetikkaufhaus.de/
jei perki uz 100eur siuntimas i Lietuva 5 eur, siunciau su DHL, prekes atejo per ~1 sav.
http://www.kosmetikkaufhaus.de/
jei perki uz 100eur siuntimas i Lietuva 5 eur, siunciau su DHL, prekes atejo per ~1 sav.
QUOTE(monikkaa @ 2010 07 19, 01:02)
labuka norejau paklausti gal kur vilniuje galima isigyti sios kosmetikos ? dabar turiu nemazai ir man labai patinka , bet atveze is izraeilio.Gal dabar jau ir lietuvoje , kur nors yra prieinama ?
bijau suklaidint bet man regis droge maciau
QUOTE(meteora_1 @ 2009 12 16, 15:36)
Gal kas zinote kur Klaipedoje butu galima isigyti Ahava produkcijos?
Nusipirkau Ahavos firmos, veido sveitikli...kol kas nenusivyliau o pirkau,Klaipedoje, salia Balticum tv(tikslaus adreso negaliu pasakyti)priesais RIMI parduotuve.Dar lyg ant lango stiklo buvo uzrasas, kazkaip profesionali kosmetika?
"AHAVOS" geriausia kada turėta valanti veido kaukė (riebiai odai). Tikrai patikėjau stebuklingu Negyvosios jūros purvo poveikiu Geras draugas buvo parvežęs lauktuvių iš Izraelio - labai taupiau, gal metus naudojau, o dabar nostalgija tai kaukei
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 11:58)
"AHAVOS" geriausia kada turėta valanti veido kaukė (riebiai odai). Tikrai patikėjau stebuklingu Negyvosios jūros purvo poveikiu Geras draugas buvo parvežęs lauktuvių iš Izraelio - labai taupiau, gal metus naudojau, o dabar nostalgija tai kaukei
gal galetumet placiau apie sia kauke planuoju pirkt
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 12:58)
man tai sita visia nepatiko,nei poru isvale nei riebalavimasi apmazino,zodziu visia nepatiko,man geresne Garnier melyna kur droge mazais pakeliukais pardavineja
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 06, 12:31)
man tai sita visia nepatiko,nei poru isvale nei riebalavimasi apmazino,zodziu visia nepatiko,man geresne Garnier melyna kur droge mazais pakeliukais pardavineja
Ta "Garnier" irgi tikrai nebloga palyginus, bet "AHAVA"man patiko daug labiau Iškart paskaitėja oda po jos.
O man AHAVA netiko Turiu jautrią odą, vienu metu išvis nuo visko perštėjo ir sausėjo. Pabandžiau AHAVA kūno kremą (jau nebeatrinksiu, kokį), tai dar sualergizavo
Iš kitų Izraelio firmų labai patiko Premier kūno sviestas, rankų kremas. Bet jų kaina LT tokia kosminė, kad net su vyru juokėmės, kad į kainą turbūt ir skrydis į Izraelį įskaičiuotas
Dar labai patiko Laline kūno šveitiklis su Negyvos jūros druska ir aliejum Deja, bet jų kosmetikos LT turbūt nėra
Iš kitų Izraelio firmų labai patiko Premier kūno sviestas, rankų kremas. Bet jų kaina LT tokia kosminė, kad net su vyru juokėmės, kad į kainą turbūt ir skrydis į Izraelį įskaičiuotas
Dar labai patiko Laline kūno šveitiklis su Negyvos jūros druska ir aliejum Deja, bet jų kosmetikos LT turbūt nėra
QUOTE(BlackDee @ 2009 12 25, 14:26)
Gal kas žinot, kur Vilniuje galima rasti Ahava priemonių? Kažkada Jasinskio g. buvo parduotuvė nedidelė, bet dabar jos nebėra
yra Ąžuolyno 7, SEB arenoje, salone Studiofigura, šiandien pas juos apsižiūrėjau-yra labai fainų mažyčių pakuočių, bandausi jau rankų kremą